reklama
Dziewczyny to dla Was!!
I duzo, duzo siły Kochane!
Normalnie wiosna tej jesieni....
Wiosna mowisz ...
Zobacz załącznik 719646
Zobacz załącznik 719647
fruitofhope
Fanka BB :)
Emi cudowne widoki Jak tylko sie patrzy juz czuć magię świat!!! Ja uwielbiam zimie!!!! W końcu ze stycznia jestem tylko ze u nas w PL te zimy juz takie liche są:/
fruitofhope
macie rację, nam lekarz powiedział, żebyśmy gdzieś polecieli się zrelaksować przed stymulacją . Pewnie (pomyslałam) co to dla nas, polecę na tydzień sie plażować, a leki i badania zrobię na ładne oczy ;-)
Martka przeciez tojormalne ze w ciagu roku jedzie sie przynajmniek dwa razy na wczasy i czasami zeby sie odstresowac ewentualnie na jakies zakupy haha
Dziewczyny trzymajcie kciuki właśnie czekam w przychodni na wizytę aby przepisać wyniki ......
fruitofhope
Najki a te mutacje to jakies specjalne są no tak sobie siedze czekam i myślę ze moze odrazu isc z grubej rury i poprosic lekarza takze o slierowanie na mutacje ale niechcialabym wyjsc na głupka i go prosic o mutacje on mnie zapyta jakie a ja ck wtedy powiem;p
Witam dziewczyny ja jestem 15 dzień po transferze test pozytywny beta 13 dnia 158UI/l kolejne badanie w piątek aż sie boje.Trzymam kciuki za Was dziewczyny
reklama
Podziel się: