reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
fruit doktor zaleciła.
Mam za sobą 3 transfery, w tym dwie ciąże biochemiczne.
Wyniki mamy okej, zarodki całkiem dobre a się nie udaje..

yplocka powodzenia. Oby tym razem próba była udana :)

Wow, nawet nie wiedziałam, że kariotypy można na nfz...

yplocka,
dużo sił Ci życzę i musi się udać....... :)

Ja dziś jakaś taka jestem obojętna i spokojna ;p Nic mnie nie denerwuje, nie irytuje tak jak wczoraj, nie wiem ;p Aż się boję ;| bo jak wybuchnę to może być ciekawie ;D

dziękuje najki za pomoc :* i tak już ci pisałam przyszły rok należy do wszystkich bezbrzuszkowych forumowiczek !!!! Nie będzie już niżu demograficzne jak się wszystkie rozpakujemy

oj znowu bym ci polała!!! :)))) hihihi

Ja jak zacznę to będę się mnożyć na potęgę!!! PIS będzie mi płacił, że ho ho :p Auto sobie kupię! Autobus!

Także mnóżmy się dopóki panuje PIS będziemy opływali w luksusach !!!! Monia opanuj się bo ograniczam się z % do minimum tak na wszelki wypadek hehe :p:p:p Ja tez nie wiedziałam ze kariotypy można zrobić na NFZ lekarz mnie nie poinformował bo po co przecież śpimy na pieniądzach !!! Pani w labolatorium mnie uświadomiła i dziewczyny na forum :)

Tak jest !!! Najpierw mnóżmy się dzięki in vitro, a później ciągnijmy od nich kasiurę, a co!!! Niech mają nauczkę ;D tia... :p
No dobra, dobra to nie leję :p Masz rację, ja tez wolę nie ;D

Tia.. ja zapłaciłam teraz za badania 400 zł.. mam nadzieję, że chociaż ostatnie, którego jeszcze nie ma wykaże jakąś nieprawidłowość!! żeby był jakiś trop ;p

reklama
Do góry