reklama
fruitofhope
Fanka BB :)
yplocka zycze dużo pozytywnych myśli i takiego samego nastawienie kciuki zaciskam !!!!
Wow, nawet nie wiedziałam, że kariotypy można na nfz...
yplocka, dużo sił Ci życzę i musi się udać.......
Ja dziś jakaś taka jestem obojętna i spokojna ;p Nic mnie nie denerwuje, nie irytuje tak jak wczoraj, nie wiem ;p Aż się boję ;| bo jak wybuchnę to może być ciekawie ;D
yplocka, dużo sił Ci życzę i musi się udać.......
Ja dziś jakaś taka jestem obojętna i spokojna ;p Nic mnie nie denerwuje, nie irytuje tak jak wczoraj, nie wiem ;p Aż się boję ;| bo jak wybuchnę to może być ciekawie ;D
fruitofhope
Dziękuje najki za pomoc :* i tak już Ci pisałam przyszły rok należy do wszystkich bezbrzuszkowych forumowiczek !!!! nie będzie już niżu demograficzne jak się wszystkie rozpakujemy
dziękuje najki za pomoc :* i tak już ci pisałam przyszły rok należy do wszystkich bezbrzuszkowych forumowiczek !!!! Nie będzie już niżu demograficzne jak się wszystkie rozpakujemy
oj znowu bym ci polała!!! ))) hihihi
Ja jak zacznę to będę się mnożyć na potęgę!!! PIS będzie mi płacił, że ho ho Auto sobie kupię! Autobus!
fruitofhope
Także mnóżmy się dopóki panuje PIS będziemy opływali w luksusach !!!! Monia opanuj się bo ograniczam się z % do minimum tak na wszelki wypadek hehe Ja tez nie wiedziałam ze kariotypy można zrobić na NFZ lekarz mnie nie poinformował bo po co przecież śpimy na pieniądzach !!! Pani w labolatorium mnie uświadomiła i dziewczyny na forum
Tak jest !!! Najpierw mnóżmy się dzięki in vitro, a później ciągnijmy od nich kasiurę, a co!!! Niech mają nauczkę ;D tia...
No dobra, dobra to nie leję Masz rację, ja tez wolę nie ;D
Tia.. ja zapłaciłam teraz za badania 400 zł.. mam nadzieję, że chociaż ostatnie, którego jeszcze nie ma wykaże jakąś nieprawidłowość!! żeby był jakiś trop ;p
No dobra, dobra to nie leję Masz rację, ja tez wolę nie ;D
Tia.. ja zapłaciłam teraz za badania 400 zł.. mam nadzieję, że chociaż ostatnie, którego jeszcze nie ma wykaże jakąś nieprawidłowość!! żeby był jakiś trop ;p
reklama
fruitofhope
Bo lekarze myślą, że my zarabiamy tyle ile oni. Dla nich 200 zł to jak 20 albo 2
Oni są oderwani od rzeczywistości niestety ..... Taki zimny prysznic by im się przydał !!!!:/
Podziel się: