reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
fruit doktor zaleciła.
Mam za sobą 3 transfery, w tym dwie ciąże biochemiczne.
Wyniki mamy okej, zarodki całkiem dobre a się nie udaje..

yplocka powodzenia. Oby tym razem próba była udana :)

Wow, nawet nie wiedziałam, że kariotypy można na nfz...

yplocka,
dużo sił Ci życzę i musi się udać....... :)

Ja dziś jakaś taka jestem obojętna i spokojna ;p Nic mnie nie denerwuje, nie irytuje tak jak wczoraj, nie wiem ;p Aż się boję ;| bo jak wybuchnę to może być ciekawie ;D

dziękuje najki za pomoc :* i tak już ci pisałam przyszły rok należy do wszystkich bezbrzuszkowych forumowiczek !!!! Nie będzie już niżu demograficzne jak się wszystkie rozpakujemy

oj znowu bym ci polała!!! :)))) hihihi

Ja jak zacznę to będę się mnożyć na potęgę!!! PIS będzie mi płacił, że ho ho :p Auto sobie kupię! Autobus!

Także mnóżmy się dopóki panuje PIS będziemy opływali w luksusach !!!! Monia opanuj się bo ograniczam się z % do minimum tak na wszelki wypadek hehe :p:p:p Ja tez nie wiedziałam ze kariotypy można zrobić na NFZ lekarz mnie nie poinformował bo po co przecież śpimy na pieniądzach !!! Pani w labolatorium mnie uświadomiła i dziewczyny na forum :)

Tak jest !!! Najpierw mnóżmy się dzięki in vitro, a później ciągnijmy od nich kasiurę, a co!!! Niech mają nauczkę ;D tia... :p
No dobra, dobra to nie leję :p Masz rację, ja tez wolę nie ;D

Tia.. ja zapłaciłam teraz za badania 400 zł.. mam nadzieję, że chociaż ostatnie, którego jeszcze nie ma wykaże jakąś nieprawidłowość!! żeby był jakiś trop ;p

reklama
Do góry