reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moniusia, coś się zaczyna klarować &&&&&&&&&
Kate będziesz pilnować, teoretycznie jesteś obryta, czas na praktykę, będzie dobrze...

Czy TSH mogę zrobić w dowolnym dniu cyklu czy tylko na początku?

Cześć dziewczyny , proszę napiszcie co sądzicie o mojej becie bo mi się wydaje , że jest niska
icon_sad.gif
(

7 dpt - 30,75
to właściwie jest 6,5 dni po transferze ponieważ transfer 5 dniowej blastocysty był w poniedziałek o godzinie 19 a betę zrobiłam dziś o 7 rano.

P.S: Kate , nie mogę wysłać do Ciebie prywatnej wiadomości.

Yes yes yes!!!!!!! gratulacjeeeeee

Hej Kobitki :)
kończę urlop i powoli wracamy do walki :)
Wyników kariotypów jeszcze nie mam; 5.11 mam wizytę u endo i pewnie zacznie się walka ze zbijaniem TSH. Jak tylko dr da zielone światło - zabieramy ostatniego mrozaka.
Jeszcze nie ogarnęłam pozostałych badań, ale mam do Was pytanie...mutacje zlecone przez dr z Invicty opisano na skierowaniu "z krwi" a na stronie Invicty ogłaszają promocję na wszystkie badania, które potrzebuję tyle, że "ze śliny"

Nieplodnosc - badania genetyczne | Top Genetics

Niepłodność Żeńska - sprawdź przyczyny i predyspozycje | Top Genetics

Jaka różnica? Z krwi dokładniejsze? Różnica w cenie byłaby kolosalna..

Pozdrawiam ;-)

P.S. kilka dni na nadrobienie postów i będę na czasie :p Tym którym się udało GRATULUJĘĘĘ!!!
Dorotka z niecierpliwością czekam na wieści - co tam u Ciebie :))))

Ewikewik - TSH możesz zrobić w dowolnym dc i nie musisz być na czczo, tylko jeśli bierzesz lek na tarczyce, to w dniu badania go nie bierz, tzn weź, ale po badaniu :)

najki - mam nadzieje, ze urlop się udał i naładowaliście akumulatory :) Niestety nie pomogę, bo nie wiem co lepsze, czy krew czy ślina. Ja robiłam z krwi na NFZ.

reklama
moniusia po operacji parametry mogą tez się pogorszyć. Zróbcie depozyt na zapas.

Tak..? Dr zapewnił M., że to jest całkowicie bezpieczne i, że jeśli chce mieć dzieci to musi to zrobić.. No to 3mamy kciuki za Ciebie :)) bo nie znasz dnia ani godziny :))

martka, co Ty mówisz......? :(((( 3maj się.. głowa do gory.....

kachna,
aj :( niech już sobie pójdą...

Do góry