reklama
Cześć dziewczyny , proszę napiszcie co sądzicie o mojej becie bo mi się wydaje , że jest niska(
7 dpt - 30,75
to właściwie jest 6,5 dni po transferze ponieważ transfer 5 dniowej blastocysty był w poniedziałek o godzinie 19 a betę zrobiłam dziś o 7 rano.
P.S: Kate , nie mogę wysłać do Ciebie prywatnej wiadomości.
Yes yes yes!!!!!!! gratulacjeeeeee
najki
Fanka BB :)
Hej Kobitki
kończę urlop i powoli wracamy do walki
Wyników kariotypów jeszcze nie mam; 5.11 mam wizytę u endo i pewnie zacznie się walka ze zbijaniem TSH. Jak tylko dr da zielone światło - zabieramy ostatniego mrozaka.
Jeszcze nie ogarnęłam pozostałych badań, ale mam do Was pytanie...mutacje zlecone przez dr z Invicty opisano na skierowaniu "z krwi" a na stronie Invicty ogłaszają promocję na wszystkie badania, które potrzebuję tyle, że "ze śliny"
Nieplodnosc - badania genetyczne | Top Genetics
Niepłodność Żeńska - sprawdź przyczyny i predyspozycje | Top Genetics
Jaka różnica? Z krwi dokładniejsze? Różnica w cenie byłaby kolosalna..
Pozdrawiam ;-)
P.S. kilka dni na nadrobienie postów i będę na czasie Tym którym się udało GRATULUJĘĘĘ!!!
Dorotka z niecierpliwością czekam na wieści - co tam u Ciebie )))
kończę urlop i powoli wracamy do walki
Wyników kariotypów jeszcze nie mam; 5.11 mam wizytę u endo i pewnie zacznie się walka ze zbijaniem TSH. Jak tylko dr da zielone światło - zabieramy ostatniego mrozaka.
Jeszcze nie ogarnęłam pozostałych badań, ale mam do Was pytanie...mutacje zlecone przez dr z Invicty opisano na skierowaniu "z krwi" a na stronie Invicty ogłaszają promocję na wszystkie badania, które potrzebuję tyle, że "ze śliny"
Nieplodnosc - badania genetyczne | Top Genetics
Niepłodność Żeńska - sprawdź przyczyny i predyspozycje | Top Genetics
Jaka różnica? Z krwi dokładniejsze? Różnica w cenie byłaby kolosalna..
Pozdrawiam ;-)
P.S. kilka dni na nadrobienie postów i będę na czasie Tym którym się udało GRATULUJĘĘĘ!!!
Dorotka z niecierpliwością czekam na wieści - co tam u Ciebie )))
reklama
moniusia po operacji parametry mogą tez się pogorszyć. Zróbcie depozyt na zapas.
Tak..? Dr zapewnił M., że to jest całkowicie bezpieczne i, że jeśli chce mieć dzieci to musi to zrobić.. No to 3mamy kciuki za Ciebie ) bo nie znasz dnia ani godziny )
martka, co Ty mówisz......? ((( 3maj się.. głowa do gory.....
kachna, aj niech już sobie pójdą...
Podziel się: