reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moniusia, mó M miał operację żylaków powrózka nasiennego i u niego nastąpiła poprawa parametrów. Co prawda morfologia zaledwie drgnęła, ale ilość była powalająca, więc było z czego wybierac. no i ruch skoczył..

Martka, cholernie mi przykro. naprawdę :(

Kachna, ale brzuch nie dolega?

reklama
Laseczki melduje szybko ze, tak jak przypuszczalam u mnie nici z ciazy,jutro jedziemy do kliniki i bedziemy debatowac co dalej. Nie mam czasu pupsa puscic mamy w pracy grype zoladkowa...mieszkancy,koledzy jada gora i dolem. Masakra nie do opisania.odezwe sie jak dam rade jutro.:)

martka przykro mi, otrząśnij się i walcz!!!

kachna zaciskam!!

kate ty?? ty i czarne myśli?? noł łej!!!!! &&&&&&&&&

annemarie szkoda, że tym razem intuicja nie zawiodła :/ walczysz bejbe!!

Ostatnia edycja:
Jezu:( co za cholerny poniedziałek.
@matrka :( tak cię przytulam i łezka jest
@kachna ty leżysz? leż, odpoczywaj, proszę
@annamarie ty sobie poradzisz, i dopniesz swego, będzie brzuch.. wcześniej czy później
@kate_p7 nie widzę postu z twoimi "czarnymi myślami", widzę tylko nawiązanie ...jeśli to prawda to ja już sobie z tobą jutro porozmawiam

Ostatnia edycja:
uff dobrze... u ciebie @kachna chyba taka uroda stanu odmiennego, wczoraj gadałam z koleżanką, która w ciąży plamiła do 4. miesiąca, urodziła w terminie, dziewoja piękna i zdrowa na świat przyszła i wdrapuje się już na kolana

reklama
martka przykro mi...znam to niestety. Uszy do góry następny będzie udany:tak:. To mimo wszystko dobry znak...
annemarie to jeszcze nie koniec;-)

Hess kiedy zielone światło dostaniesz?

moniusia to zależy od tego jak zaawansowana jest choroba i czy "podgrzewanie" jader nie zniszczyło spermatogenezy - komórek które odpowiadają za produkcje plemników. Jest to bardzo rzadki problem, ale.. poza tym w razie komplikacji, oraz na "później" bo żylaki często wracają.. Gorzej niż ivf na pewno nie będzie więc spokojnie, a może uda się naturalnie.Tutaj fajnie wyjaśnione troszkę jest :Urologia Polska 1985/38/1 - WPŁYW POZAOTRZEWNOWEGO PRZECIĘCIA ŻYŁY JĄDROWEJ Z ZASTOSOWANIEM FLEBOGRAFII NA PODSTAWOWE PARAMETRY NASIENIA U CHORYCH Z ŻYLAKAMI POWRÓZKA NASIENNEGO
No i tutaj jest o operacji, ale ja się nie znam ile tych(rodzajów) operacji może być:
Żylaki powrózka nasiennego - poprawa jakości nasienia
Po wyciêciu ¿ylaków powrózka nasiennego a p³odno¶æ - eChirurgia.pl

kachna w którym tygodniu jesteś? jak CRL i FHR dzieciaków??

dorotka 3mam kciuki za zdrowego malucha/maluchy:-p czekam na wieści:-) A co do moich czarnych myśli to po prostu się boję... tyle złych rzeczy może się stać. To chyba stres przed porodem, już zaczął się "trening noworodkowy" czyli bezsenność:-( nie mogę spaććć ..Ale wysprzatałm już całą chatę, ostatnie zakupy idą.. Wszystko czyściutkie już czeka, a mój kręgosłup zrujnowany :-DNo i jeszcze ten wilczy apetyt, buzia mi się nie zamyka, jem co popadnie i ciągle jestem głodna..No tak źle to jeszcze nie było. Pewnie będę wyglądać jak amfibia:eek: No i ta zgaga.. Chyba jestem już zmęczona ciążą:-p a mierzyłam ostatnio brzuch i jest 110 cm to taki całkiem normalny brzuch, tylko wygląda jakoś płasko a nie jak piłeczka :eek:Pocieszam się, ze wiesz mięsnie brzucha trzymają bo wiesz siłownia... tiaaa była jeszcze 8 miesięcy temu:-Dto teraz zanik mięśni a nie rozrost:-p ale trzeba sobie jakoś humor poprawić..

Ostatnia edycja:
Do góry