reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hess myślę, ze to samo mogli mówić lolitce, GizaS i wielu wielu innym, że tylko obce gamety:-p a wyniki znamy..Co do człowieków nie bądźmy zachłanni, jeden ale taki super wystarczy. A u nas tylko jeden był dobry, reszta nie doszła nawet do blastki. Byleby był jeden ale siłacz. A Novum potrafi zrobić to co nie możliwe:-p

reklama
Cześć Dziewczyny Moje Kochane Wszystkie

Pospałam sobie dzisiaj konkretnie. Najpierw z jakiegoś tajemniczego powodu obudziłam się o 5 rano, wzięłam dwa łyki herbaty, przytuliłam mojego ślepego acz puszystego kota Bonifacka i tak zasnęliśmy znów. Słabo jest kiedy mąż daleko. No ale póki co muszę tu leżeć i wysiadywać moje maluchy. Za kilka tygodni dopiero do Triestu. Zaczynam dziś 5. tydzień ciąży. Szok. Wyczytałam, że wyłoniła się już grupa komórek, które utworzą serce. – Serce? Czy serca???? Ja się pytam. Wpatruję się w betę Kate i zaklinam rzeczywistość, żeby u mnie przyrost 2,5 raza przez 48H również zwolnił dyskretnie. Moja mama mówi, że bluźnię, bo powtarzam, że wolę jedno. Cóż. Wezmę co mi dane i kochać będę, ale woleć mogę. No nie? Oczami wyobraźni widzę drzwi wejściowe do naszej kamienicy w Trieście i zastanawiam się jak tam cholera szeroki dubletowy wózek się zmieści. A w ogóle... jak ta dwójka zmieści się w moim małym brzuszku? Jak podzielę na dwa swoja miłość i to... sprawiedliwie?

@annamarie Wiesz, niech się pocałuje w dupę. Masz rację. I czekam z Tobą na wizytę lekarską.

@martka Cieszę się z Twojej przyrastającej bety bardzo. Nasze dzieci są w identycznym wieku :) Siostro mleczno-betowa, napisz coś więcej o sobie :) Idziesz też zrobić jutro badanie? Ja idę, bo może jutrzejsza beta pokaże, że jednak nie bliźniaki :-O

@Bety Co u Ciebie?

@moniusia Gdzie zniknęłaś?

@anika Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. No i żeby fale, które cię dopadają nie huśtały tobą zanadto, kochana

@kate_p7 Już się szykuję.

Życzę boskiego dnia, dobrych wieści, poczucia szczęścia za wszystko i mimo wszystko.

kachna ostatni raz jak kojarzę wiadomości to już maluch jest po drugiej stronie brzucha:-) spróbuj wywołać ją na ciężarówkach. Ale jej historia podnosi na duchu, nie wolno tracić nadziei:tak:

annemarie spokojnie czekam, nie musi być teraz, może być jutro, pojutrze... jak będziesz miała czas;-)A co do wizyty to tez sobie wybrałaś datę, po wszystkich świętych;-)

Dorota a ja prawie ready:-p i czekam grzecznie. A co do dzieciaczków to będzie tak jak ma być... Dasz radę, no bo nie masz wyjścia :-D Bliźniaki trafiają się rzadko, ale te komórki to siłacze. W końcu odmroziły się 2 z 8, zatem najlepsze z najlepszych:-)

kate_p7 - no tak, był jeden zarodek 1BB. Tylko na początku spodziewałam się, że jednak tych zarodków będzie więcej. I nie mówię tu o liczbie np 20, ale do 3-4. A tu na wszystkie 3 stymulacje 1 zarodek. No nic, było minęło, teraz musi być lepiej. Jak już będą zarodki to będzie połowa sukcesu. Potem będę się martwić czy się jakiś przyjmie. A jak się przyjmie, czy się utrzyma itd ;-)
Generalnie Pani doktor z Novum tchnęła we mnie nowe nadzieje, bo raczej z tego co mówi to ja ciągle mam szansę mieć swoje ładne zarodki. A nie jak w Inviccie powiedział, że już tylko KD, bo dobry zarodek to ja mogę mieć raz na 100 lat a i tak się pewnie nie przyjmie....

@Hess Który doktor tak ci powiedział w Invicta? Kurczę, dziewczyny walczcie o swoje gametki. Macie czas. Ja już nie miałam, bo jeśli wsio będzie ok i moje dzieciątka się urodzą, to mama będzie mieć 43. Natomiast jeśli któraś będzie chciała oddemonizować kiedyś KD to służę pomocą.

reklama
Do góry