reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
martka a poprzednia beta? zapomniała ale coś mi się wydaje, że nie była zbyt wysoka? moim zdaniem jest ok...ważne, że rośnie :) zbadaj za 2 dni znów i już będzie jasne :)
gratuluję :)

melissa poprzednia beta 30. Wczoraj bardzo miło zaskoczyła mnie pani z diagnostyki, która nawiasem mówiąc już mnie kojarzy i której wspominałam o naszych staraniach. Tak więc powiedziała, że powie koleżankom, żeby wcześniej zrobiły mój wynik i zadzwoniła do mnie jak tylko był dostępny. Powiedziała, że sama była bardzo ciekawa jak wyjdzie i że aż skonsultowała przyrost :) uspokoiła, że na początku może być taki przyrost i żebym przyszła w poniedziałek wykonać ponownie.
Dzisiaj jestem innym człowiekiem, radosnym, ćwierkającym, idąc do pracy przez park listki spadały i było tak pięknie, wierzę że się uda :-D:tak:aha i dzisiaj miała być @ i jej nie maaa lalala lalala

Martka,masz racje ,nie daj sie zwariowac i ciesz sie swoim szczesciem:-) jestesmy dosyc zestresowane,przyparte do sciany i wiecznie liczace.
Kate pisala miliony razy o Becie,ze mniejszy czy wiekszy wzrost jeszcze o niczym nie swiadczy...bo z niskiej sa tez zdrowe dzieci a z wysokiej tez poronienia.Nie mamy na wszystko wplywu (Bogu dzieki) i natura na koncu i tak rozstrzyga co dla na najlepsze.Zobaczysz jak to sie rozwinie,a na razie ciesz sie motylkiem w brzuszku.:happy:

reklama
anika przyrost np. 10x może świadczyć o chorobie trofoblastycznej. Komórki zarodka jakby staja się nowotworem. Ogólnie przyrosty 3-4x to bardzo ładne przyrosty, ale współczuje przyszłym mamom:-p A jak ty się czujesz? kiedy zielone światło...?

annemarie czyżby cos się działo? kiedy wyniki bety? :happy:

Hess powiem tak, bo nie mogę wdawać się w szczegóły:-p na każdego przyjdzie czas.. Nie ma osoby której in vitro by nie pomogło. Jednym pomoże pierwsze a innym jedenaste, ale każda z nas doczeka się swojego szczęścia. Jestem bardzo ciekawa tego nowatorskiego podejścia w Novum, a dokładnie wyniku;-)
Co do zarodków, to pamiętam ze był jeden .ładny bo 1BB, a z takich mamy dzieci na forum:-)

martka przyrost z 30 na 60 to ładny przyrost:-) a ilu dniowy zarodek i ile dni po transferze była robiona pierwsza i druga beta? Na początku beta dopiero się rozkręca, wiec z 30 w ciągu 48h na 300 nie wskoczy:-p

Do góry