@kate Ja też nie mogę się doczekać. Twoim zdaniem w którym dniu machnąć badanko? Transfer 17stego był, w 2 dniu po zapłodnieniu. JAK SIĘ CZUJE PRZEMO???
Dziewczyny. Zostawić Was na jeden dzień i tyle postów wyprodukowane, że nie sposób nadrobić.
@moniusia, co z tym 4C? Ma już inną morfologię?
@annamarie Jak tam myślokształty i wgryzanko?
Bolą mnie piersi i mam takie czarne żyłki po bokach. Wiecie, duże nie są, ale dość napompowane i "na śledzia" sobie już dziś w nocy nie pospałam. Postanowiłam na boku, ale też bolały
Więc przyjęłam pozycję trumienną i myślę sobie jak bym tak potencjalnie 9 miesięcy przeżyła. No nie przeżyłabym w trumiennej.
Nie miałam plamienia implantacyjnego i nie mam. Wszystkie kobiety mają? Czy tylko niektóre?
No nie
((((((
Co się dzieje z Betty???
Wzięłam się dziewczyny za robotę, bo nie potrafię jednak leżeć i pachnieć. Ja jednak mam ADHD i muszę działać. Jak to w ciąży będzie to ja nie wiem.
Dziewczyny. Zostawić Was na jeden dzień i tyle postów wyprodukowane, że nie sposób nadrobić.
@moniusia, co z tym 4C? Ma już inną morfologię?
@annamarie Jak tam myślokształty i wgryzanko?
Bolą mnie piersi i mam takie czarne żyłki po bokach. Wiecie, duże nie są, ale dość napompowane i "na śledzia" sobie już dziś w nocy nie pospałam. Postanowiłam na boku, ale też bolały
Nie miałam plamienia implantacyjnego i nie mam. Wszystkie kobiety mają? Czy tylko niektóre?
No nie
Co się dzieje z Betty???
Wzięłam się dziewczyny za robotę, bo nie potrafię jednak leżeć i pachnieć. Ja jednak mam ADHD i muszę działać. Jak to w ciąży będzie to ja nie wiem.
Ostatnia edycja: