reklama
najki ja kiedyś prowadziłam kalendarz, ale do porodu zostało mało czasu a później to już ciężko będzie dalej go prowadzić. Powiem tak, jak się znajdzie chętna to dobrze a jak nie to trudno. Ponoć kalendarza kiedyś w ogóle nie było i forum jakoś tętniło życiem:-) Nie przejmuj się kalendarzem tylko sobą, znikaj jak potrzebujesz przerwy. Ja tak 3x mówiłam, aż w końcu oddałam gdy byłam już w ciąży Zagadaj z lekarzem jeszcze raz o clexane, bo po acesanie chorujesz.. Mieliście tyle pięknych zarodków, ja myslę,że czas na dobrą diagnostykę. A jak szkoda kasy, to po prostu clexane 0.4 i jedziesz
annemarie ściskam paluchy u rąk i nóg za twoje człowieki, bo chyba dwa bierzesz?
dorotaMie jak się czujesz, który to dpt?
moniusia pięknych komórek:-) udanego sexiku na szkiełku
yplocka już niedługo listopad:-) zdrowo się odżywiam i ćwiczę? dotleniam mózg i oocyty? może jakieś kursy relaksacji wpłyną pozytywnie na metylacje DNA żarcik oczywiście..
niebajka a jak tam u was? młodzież kopie? to taki jeden konkret ode mnie kopniaczek
A ja gluty nadal mam kicham, gardło boli po prostu full service moje ostatnie przeziębienie w ciąży - taką mam nadzieje. Ciężko by było rodzić z tak zatkanym nosem
annemarie ściskam paluchy u rąk i nóg za twoje człowieki, bo chyba dwa bierzesz?
dorotaMie jak się czujesz, który to dpt?
moniusia pięknych komórek:-) udanego sexiku na szkiełku
yplocka już niedługo listopad:-) zdrowo się odżywiam i ćwiczę? dotleniam mózg i oocyty? może jakieś kursy relaksacji wpłyną pozytywnie na metylacje DNA żarcik oczywiście..
niebajka a jak tam u was? młodzież kopie? to taki jeden konkret ode mnie kopniaczek
A ja gluty nadal mam kicham, gardło boli po prostu full service moje ostatnie przeziębienie w ciąży - taką mam nadzieje. Ciężko by było rodzić z tak zatkanym nosem
niebajka
Fanka BB :)
Kate kuruj sie Babo! Wczoraj umarlam z Twojego posta o upychaniu we wszystkie dziury lekow i z tych glutow do podlogi faktycznie te przeziębienia sie do Ciebie przyczepiaja w tej ciazy:/
Kopniaki się pojawily w dniu wizyty polowkowej i kopie dziewczyna porzadnie, bo jak moj N kladzie reke to czuje, a nawet widac jak brzuch sie porusza. Wlasnie zjadlam niedawno owsianke i mam aktualnie mecz pilki nożnej; )
Lozysko jest na przedniej ścianie, wiec chyba dlatego tak pozno. :|
Aniko?
Kopniaki się pojawily w dniu wizyty polowkowej i kopie dziewczyna porzadnie, bo jak moj N kladzie reke to czuje, a nawet widac jak brzuch sie porusza. Wlasnie zjadlam niedawno owsianke i mam aktualnie mecz pilki nożnej; )
Lozysko jest na przedniej ścianie, wiec chyba dlatego tak pozno. :|
Aniko?
niebajka na razie to on ma tam boisko do piłki nożnej bo jeszcze dużo miejsca. Potem jak będzie się rozpychał to poczujesz pęcherz, żeberka i co będzie po drodzeJa tez mam łożysko na przedniej ścianie, i ruchy tak ok.18tc były, ale nie byłam pewna. Po prostu są słabsze, bo łożysko amortyzuje... Ale za to bezpieczniej w razie wypadku, upadku, ponoć pięknie chroni dziecko. Wiec coś za coś...
anika nie mam gorączki, mam nadzieje, ze to już powoli koniec a nie dopiero początek. Super ,że plamienia coraz mniejsze, niech progesteron działaMagnez jeszcze kup, pomaga metabolizować prg no i zapobiega skurczom. Często podają w szpitalach magnez w kroplówce przy zagrażającym poronieniu. Zapomniałam o tym :-(
anika nie mam gorączki, mam nadzieje, ze to już powoli koniec a nie dopiero początek. Super ,że plamienia coraz mniejsze, niech progesteron działaMagnez jeszcze kup, pomaga metabolizować prg no i zapobiega skurczom. Często podają w szpitalach magnez w kroplówce przy zagrażającym poronieniu. Zapomniałam o tym :-(
anika11
Kate, już mi Niebajka pisała o tym magnezie. Łykam go sporo, zauwaŻyłam, ze najbardziej pomaga ten rozpuszczamy i do picia (wzięłam na probe). Dziękuję Wam :*
Kate, kuruj się szybko! Niedługo spotkanie z Przemkiem, nie możesz z glutami na nim wystąpić
Kate, kuruj się szybko! Niedługo spotkanie z Przemkiem, nie możesz z glutami na nim wystąpić
niebajka
Sie dziewczyny rozkładają... ale bedzie dobrze Kate leży plackiem, Anika to samo i trzeba przeczekac najgorsze. Wazne, ze sa postepy.
Kate, powiedzmy ze wiem co nieco, ze teraz jest luz i dzidziol ma pelno miejsca. Ale moja tesciowa wie lepiej zobaczyla usg i twierdzi, ze ciasnota okropna (dziecko buzia wtulone w lozysko było). Takze co my tam sie znamy
To niech to lozysko bedzie sobie z przodu, bo mam tu taka jedna w pracy, co przecenia swoja "filigranowosc" i mysli, ze się wszędzie przecisnie. A ja niestety tez rosne.. Od poczatku ciazy to ona jest dla mnie zagrożeniem nr 1 do konca grudnia planuje popracować wiec w 7 miesiącu to na bank bedzie konflikt
Kate, powiedzmy ze wiem co nieco, ze teraz jest luz i dzidziol ma pelno miejsca. Ale moja tesciowa wie lepiej zobaczyla usg i twierdzi, ze ciasnota okropna (dziecko buzia wtulone w lozysko było). Takze co my tam sie znamy
To niech to lozysko bedzie sobie z przodu, bo mam tu taka jedna w pracy, co przecenia swoja "filigranowosc" i mysli, ze się wszędzie przecisnie. A ja niestety tez rosne.. Od poczatku ciazy to ona jest dla mnie zagrożeniem nr 1 do konca grudnia planuje popracować wiec w 7 miesiącu to na bank bedzie konflikt
najki zobaczymy co doktorro powie, może będzie miała jeszcze inny pomysł. Czekam na relacje...A co do kalendarza, myśl o sobie najgorzej gdy tobie się nie udaje, a wpisujesz na usg serduszkowe itp.. Nie możesz odpocząć 2-3dni od forum, bo kalendarz nieaktualny będzie..a przed chwilą odebrałaś bete 0,1... Troche egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło
niebajka no popatrz jaka mądra ta twoja tesciówka ona wszystko wie, ona wam wszystko powie... Z jednej strony to fajnie bo pomoc jest, a z drugiej musi być to męczące.
niebajka no popatrz jaka mądra ta twoja tesciówka ona wszystko wie, ona wam wszystko powie... Z jednej strony to fajnie bo pomoc jest, a z drugiej musi być to męczące.
reklama
Podziel się: