reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kate_p7 fajnie to powiedziałaś ;) walczą jak na wojnie ile to mamy i kropki musza przejść stresu zeby za 9 m sie dopiero poznać..
Anika11 powodzenia
DorotaMie a ty jak sie czujesz?
Najki daj znac jutro co u Ciebie ja dalej mysle o twoim powodzeniu &&&&

reklama
anika za tydzień koncze 36tc :-) czyli jak już nie da rady to w miarę bezpiecznie będzie. Ale tez się boje, czy wszystko dobrze mu się wykształciło, czy zdrowy bo usg to tylko usg:-p nie wszystko widać..Tez będziesz się tak stresować:-p mówię Ci!

A czujesz się dobrze? Masz teraz jeszcze jakaś wizyte? Trzymam kciuki, by Twój Synek przyszedł na świat w odpowiednim dla niego momencie :*

anika złapałam jakąś bakterie i choruje w domu od wczoraj. Mam gluty do samej podłogi. Juz mi dziur brakuje na leki, chyba niedługo zacznę brać paracetamol w czopkach :-D Nospa, witaminy, DHA, ziołówki na gardło i katar...a i gynalgin bo oczywiście po szpitalu trzeba cos przynieść do domu..Wizytę mam w czwartek 22.10 zobaczymy co doktorro powie.

Emi ja jakoś tak spokojnie podchodziłam do porodu itp.. Ale po tym szpitalu jestem bardziej przerażona niż jak tam weszłam. Ogólnie co noc się coś działo, jak nie co dzień. przed wyjściem sąsiadce z łózka obok w nocy wody odeszły i pojechała na blok. Kobietka przyszła na badania i CC jej robili w 30tc..ale to jest pikuś..Wiem jakie są przygotowania do sn i cc, jak to później jest i już mam schizy:baffled:

O dziękuje ci uprzejmie za historie :D haahaaha mam nadzieje ze ja przed porodem nie trafie do szpitala i co bedxie to bedzie :p

Trzymam kciuki i kolana razem z toba !

ojejku!!! Betty! to się porobiło!! ja na Twoim miejscu był przełożyła transfer, myślę, że gin też tak będzie radził..trzymaj się!!

w przypadku zarodków 3dniowych beta powinna się pojawić 8dpt,.......................Jednak są takie przypadki na forum gdzie dziewczyny miały niską betę, albo stała w miejscu i dziecie jest na świecie:-) zdarzają się cuda:-p
nooo też tak to rozumuję, a to było dokładnie 9 pełnych dni po transferze....
chciałabym by powstało dziecie z niskiej, wolno przyrastającej bety ale w moim przypadku to raczej marzenie ściętej głowy......

anika z myciem też można przyoszczędzić...wietrz się tylko ;) mąż da radę ;) zaciskam!!!!

Laseczki,wiecie gdzie moge sie na moim koncie dowiedziec jakie jest moje haslo???:-Dnie zartuje,pytam powaznie(moje dziecko peka ze smiechu,ze ma taka nieogarnieta matke) mam babybooma na komorce,ale nie moge sie zalogowac,bo nie mam pojecia jakie mam haslo-No komp.i laptoku wskakuje automatycznie,help:szok:

reklama
Do góry