reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

meg
jestem zadowolona z kliniki, z lekarza tez coc po ostatniej porazce mialam mieszane czucia poszlam do niego i juz cos tam mialam mowic... a on mi powiedzial ze nie jest z tego zadowolony ze sie nieudalo... ze teraz trzeba jeszcze inaczej podejsc do tego crio i w ogole tak mnie podbudowal ze stwierdzilam zenie jest zly inny by bewnie nic nie powiedzial... a dotego teraz podkoniec lipca musze zaplacic za kolejny rok mrozenia a on mi powiedzial ze narazie za nic nie bede placic wiec jak by mu zalezalo na kasie to by powiedzial ze trzeba... wiec nie mam do niego nic poprostu mialam pecha :((((a ty jestes zadowolona??? kiedy podchodzisz jeszcze raz ???

asiiek
trzymam kciukasy :)))

reklama
Asiiek gratuluję wyniku! Jak się czujesz? Boli cię nadal głowa? I oczywiście życzę powidzenia w piątek:-)

Dziewczyny, czy któraś z was ma PCO i mogłaby mi napisać jak przebiegała stymulacja? Szukam informacji czy mnie dobrze stymulują i chciałam porównać procedury...

reklama
Witajcie Koleżanki! Już dawno się nie odzywałam, ale nie chciałam już na tym forum pytać o rzeczy ciążowe, bo przecież tutaj Koleżanki mają inne problemy, lecz z całą pewnością niedługo dołączą do nas na: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/ciezaroweczki-po-vitro-51358/index43.html !!!
Czekam na Was z niecierpliwością i trzymam kciuki mocno mocno mocno!!!
Mada72 co kochana u Ciebie jak się czujesz? Ciebie już zapraszam na forum https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/ciezaroweczki-po-vitro-51358/index43.html tam sobie popiszemy? oki?
Buziaki dla Wszystkich!!!

Do góry