reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

gagusia zatem zaciskam kciuki i czekamy na dobre wieści!!! :))))
Aisha gratulacje!!! cudownie! :tak:
kate zdróweczka kochana!
emi czekamy :>

no i bardzo Wam wszystkim DZIĘKUJĘ za kciuki! proszę trzymać i nie puszczać ;-):-p

Ostatnia edycja:
reklama
anika czyli jednak jutro? :-D

yplocka hej :) jak tam u Ciebie? w jakiej klinice kolejne podejście?
ściskamy:)

PAŹDZIERNIK:

06: emenems - ginekolog w Gdańsku
06: najki - criotransfer
06: Aisha_23 - wysoka beta:)

07: anika11 - wysoka beta!
07: gagusia050 - wysoka beta!
08: annemarie - wizyta kontrolna przed crio
09: gagusia050 - III weryfikacja i wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
13: niebajka - połówkowe:)
13: fruitofhope - wizyta przed crio
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
19: najki - weryfikacja po crio
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

Ostatnia edycja:
Anika i robisz dzis bete? Ja juz jestem po ale.na tym moim zadupiu wyniki będa wieczorem...jak mam weryfikacje i wyniki potrzebne na ten sam dzien to musze.jezdzic.do miasteczka z 40 km oddalonego..ale dzis sama dla.siebie zrobilam w innym labolat zeby miec.pewnosc..a w piatek ta III glowna weryfikacja..

Aisha gratulacje!!

Aniko tutaj tez wielkie kciuki!!!! Nie moge sie na nicxtym skupic dzisiaj:p&&&&&&&

Kate jak sie czujesz?

Najki dbajcie o siebie ;* tym razem musi sie udac;)

Najki mozesz mnie wpisac na 13 października - polowkowe

Gagusia &&&&:))))

reklama
anika o której wyniki?3mam kciuki, będzie piknie:-p

yplocka to startujesz crio czy stymulacja? 3mam kciuki za komóreczki, zarodeczki;-)

niebajka jakos żyje, ale co to za życie... jakos mi nie dobrze cały czas, zwymiotuje lepiej mi trochę a potem torcika mi się chce:eek: Jak skończę 37tc to odetchnę z ulgą, nawet 36tc jest akceptowalny, bo to taki mierny wcześniak będzie. A ty połówkowe, ale to tylko formalność. Bo przecież obie wiemy, ze jest dobrze:-p

Do góry