reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

madlen skoro maz zdrowy, to jakiu Ciebie problem? poza tym badania imuno czest są mylne i podaje się leki bez robienia kosztownych badan.Poza tym ukrwienie endometrium, receptywność nie wyjdzie na usg. Dodatkowo ładny zarodek to nie znaczy zdrowy zarodek. A ile było zdolnych komórek do zapłodnienia ile odpadło? ile się zapłodniło?

najki moco moco kciuki

ja się chyba rozchorowałam, wymiotuje strasznie wiec mogę zniknąć... jakby było bardzo źle.

reklama
Madlen- HI na poczatku:-) nie wiem co masz na mysli mowiac ,ze nie masz za duzo czasu? chodzi o twoj wiek czy o co ??? ja mam 40 lat i niestety jestem tez przypadkiem ktory "psuje statystyki" roznica jest taka,ze my za wszystko sami placimy .Jest cala masa badan ktore,trzeba i mozna zrobic,tylko musisz poszukac lekarza,ktory bedzie Ci faktycznie chcial pomoc ,a nie traktowal jak kolejny numer .Robiliscie badania Kariotypu w celu wykazania nieprawidlowosci w budowie chromosomow u ciebie i twojego meza? jajowody drozne? cukier? immunologie-miedzy innymi nk komorki - natural killer? co z tego robiliscie?oprocz tego o czym pisala Kate?

masz jakies wyniki to moze wrzuc, przekrecimy cie na lewo;-);-);-)gdzie sie leczysz?

Aisha, ciesze się bardzo z Twojego wyniku!!! Piękna beta :) mam nadzieję, że jutro będę się mogła pochwalić dwucyfrowa wartością..

Najki, odpoczywajcie z Kropkiem i niech dni do testowania miną w ekspresowym tempie...:)

Kate, mam nadzieję, że to nic poważnego! Może czymś się zatrulas?

Dobra, jutro betuje!! Będzie 8dpt, więc to już Bedzie wiarygodnywynik. Oby wysoki!

Dziewczyny nie mogę znaleźć, a może macie pod ręką te %%%% co mają i jak przyrastać po ilu dniach beta? Chcę zrobić betę jutro bo to 12dpt i chcę porównać z Madzią i po jutrze. Po jutrze to wiem, że minimum 66% musi być, a jutro? 33%?

anika już jest dobrze, tylko czekolady mi się chce a tak to chyba nie można... a najlepiej torcik wedlowski :-D

aisha beta powinna przyrastać 66% minimum co 48h. Jednak sa odstępstwa i takie 50% tez może być dobrym wynikiem.

Dodałam suwaczek na znak, że już się z maluchem nie mam zamiaru rozstać, tylko wg ostatniej miesiączki zrobiłam, zmienie po USG, bo to cholibka jakoś inaczej chyba jest ;)

reklama
Dziewczynki widze ze ostatnio duzo dobrych wiesci
Kate wracaj do zdrowia i wiecej odpoczywaj, bo jak na razie tylko czuwasz tu nad nami za.co jestesmy Ci wdzieczne
Aisha super, gratulacje..teraz to juz tylko bedzie dobrze...
Ja chyba nie wytrzymam do piatku i jutro zrobie.bete..to bedzie 8dpt..bedzie jasne czy cos skoczylo czy poprostu nici z tego

Do góry