reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

madlen skoro maz zdrowy, to jakiu Ciebie problem? poza tym badania imuno czest są mylne i podaje się leki bez robienia kosztownych badan.Poza tym ukrwienie endometrium, receptywność nie wyjdzie na usg. Dodatkowo ładny zarodek to nie znaczy zdrowy zarodek. A ile było zdolnych komórek do zapłodnienia ile odpadło? ile się zapłodniło?

najki moco moco kciuki

ja się chyba rozchorowałam, wymiotuje strasznie wiec mogę zniknąć... jakby było bardzo źle.

reklama
Madlen- HI na poczatku:-) nie wiem co masz na mysli mowiac ,ze nie masz za duzo czasu? chodzi o twoj wiek czy o co ??? ja mam 40 lat i niestety jestem tez przypadkiem ktory "psuje statystyki" roznica jest taka,ze my za wszystko sami placimy .Jest cala masa badan ktore,trzeba i mozna zrobic,tylko musisz poszukac lekarza,ktory bedzie Ci faktycznie chcial pomoc ,a nie traktowal jak kolejny numer .Robiliscie badania Kariotypu w celu wykazania nieprawidlowosci w budowie chromosomow u ciebie i twojego meza? jajowody drozne? cukier? immunologie-miedzy innymi nk komorki - natural killer? co z tego robiliscie?oprocz tego o czym pisala Kate?

masz jakies wyniki to moze wrzuc, przekrecimy cie na lewo;-);-);-)gdzie sie leczysz?

Aisha, ciesze się bardzo z Twojego wyniku!!! Piękna beta :) mam nadzieję, że jutro będę się mogła pochwalić dwucyfrowa wartością..

Najki, odpoczywajcie z Kropkiem i niech dni do testowania miną w ekspresowym tempie...:)

Kate, mam nadzieję, że to nic poważnego! Może czymś się zatrulas?

Dobra, jutro betuje!! Będzie 8dpt, więc to już Bedzie wiarygodnywynik. Oby wysoki!

Dziewczyny nie mogę znaleźć, a może macie pod ręką te %%%% co mają i jak przyrastać po ilu dniach beta? Chcę zrobić betę jutro bo to 12dpt i chcę porównać z Madzią i po jutrze. Po jutrze to wiem, że minimum 66% musi być, a jutro? 33%?

anika już jest dobrze, tylko czekolady mi się chce a tak to chyba nie można... a najlepiej torcik wedlowski :-D

aisha beta powinna przyrastać 66% minimum co 48h. Jednak sa odstępstwa i takie 50% tez może być dobrym wynikiem.

Dodałam suwaczek na znak, że już się z maluchem nie mam zamiaru rozstać, tylko wg ostatniej miesiączki zrobiłam, zmienie po USG, bo to cholibka jakoś inaczej chyba jest ;)

reklama
Dziewczynki widze ze ostatnio duzo dobrych wiesci
Kate wracaj do zdrowia i wiecej odpoczywaj, bo jak na razie tylko czuwasz tu nad nami za.co jestesmy Ci wdzieczne
Aisha super, gratulacje..teraz to juz tylko bedzie dobrze...
Ja chyba nie wytrzymam do piatku i jutro zrobie.bete..to bedzie 8dpt..bedzie jasne czy cos skoczylo czy poprostu nici z tego

Do góry