reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juz nie zdaze drugi raz zrobic tutaj a u mnie sie tego nie robi - nic nie pisali zeby siedziec tylko ograniczyć ruch to ograniczyłam przeciez ....

reklama
wykonywanie jakichkolwiek czynnosci powoduje spalanie glukozy i moze falszowac wynik,siedziec na d... trzeba bylo:-(zadnych spacerow,zakupow itp. nie wiem co ci poradzic. Kup sobie glukoze w aptece i aparat do mierzenia poziomu cukru.W domu dla potwierzdenia zrobisz jeszcze raz.Moze to glupie ale tylko to przychodzi mi do glowy. :sorry:

No ja nie jadłam i nie piłam nic - ja bym siedziała gdyby mi ktos to powiedial .... A było napisane niska aktywność fizyczna tylko

Mam w domu glukomter ...kupie ta glukozę i bede sie katować

Dziewczyny, robiłam dziś betę (inne lab)...trochę mała myślę...169 mlU/ml....niby tylko 24hminęły, ale jednak. Jutro powtórzę znów plus progesteron zrobię. Oczywiście się martwię...

Ostatnia edycja:
Emi Ty sie juz kochana katujesz, cholernie ciezko mi Ciebie sobie wyobrazic z cukrzyca:szok::-)wiec juz troche odpusc stalo sie i juz .Masz juz wyniki,porownamy?

Asia-a jak ta biedna Beta miala urosnac? jak nie miala kiedy:-) oprocz tego na pocieszenie ci powiem ,ze moja w 12 dpt dniu byla 35:-( wiec twoja jest piekna,po prostu marzenie.

A czym ty sie martwisz ??? :-)

Emi Ty sie juz kochana katujesz, cholernie ciezko mi Ciebie sobie wyobrazic z cukrzyca:szok::-)wiec juz troche odpusc stalo sie i juz .Masz juz wyniki,porownamy?

No jesCze nie mam - ale chodzi o to ze mi wczoraj na badaniu pokazało troche za duzo wód płodowych a tsk to z mała wszystko ok wazy kilo ocywiscie jest śliczna :)
Ale trzeba znalezc przyczynę i musiałam dzis zrobic cytomegalie toxo i wlasnie krzywą ma cukrzyce bo to moge byc przyczyny - jak one wyjdą dobrze to znaczy ze " taka moja uroda" i nie ma co sie przejawiać ... Dlatrgo zła jestem bo przeciez celowo bym nie pokpiła badania ....co to jest taka krzywa cukrowa przy reszcie co sie robiło... Ehhhh
Ciagle nerwy

reklama
Do góry