reklama
annemarie
Fanka BB :)
Annemarie rozumiem że, 6, 33 to twoja beta tak?
:-):-):-)nieeeeeeeeeeeeee,godzina o ktorej pisalam na forum,moja juz jest = 0 ,przyszla dzisiaj @@@,yupijajej,
annemarie
Zabraknie czy nie - nuda tskie wolne na maxa ... Oglądałam Robocopa na HBO heheheeh
Emi,jak nie wytrzymasz dluzej to przylec do mnie sprzatac bo ja chwilowo nie ogarniam
anika11
Kropek już z nami i dostał zakaz opuszczania mego brzucha przez następne miesiace transfer masakra, bardzo długo trwał, dwoch lekarzy, igły, kulociag, a to wszystko przez niespotykanie wąskie przejście do macici:/ dobrze, ze mam to za sobą. Splakalam sie jak bobr z nerwow i bolu. Ale do przodu! Beta niby za 10 dni!
annemarie pierwszy raz się cieszę, że komuś beta spadła chociaż ja tez czekąłm po biochemicznej na spadek, no i jak zobaczyłam zero to takiego banana dostałam na twarzy, że aż mi było wstyd ale masz zielone światło, więc do roboty! twoje "stare" komórki jeszcze wszystkich zaskoczą.
OlaSzy ja tez mam zmutowane dziecko 2tygodnie temu 1760g. Ogólnie to nie ma się czym martwić, bo u mnie jest grubas, potem chudzielec bo podrósł od ostatneigo usg. Poza tym po 30tc dzieci obrastają w tłuszcz:-) a my nabieramy wody no i ponoć wymiary z usg to orientacyjna waga. Ale jak jest większy tzn, że na pewno mieści się w normach, bo nie lubimy małych dzieci
anika heheh 4AA czterodniowy anonimowy alkoholik, mój był pięciodniowy ubaw mieliśmy z M z tego oznaczenia 5AA trzymam kciuki.
najki bierz wolne albo L4 kropek, albo kropkowa ważniejszy albo wrzuć na luz i pozytywne nastawienie. Mój kropek nie takie rzeczy potrafi, co to dla niego implantcja
lolitka a to jak ja mam bradykardie, to może być jakiś problem z sn? niby twierdzą, że ona fizjologiczna jest, od trenowania wyczynowego. Jednak ja przestalam trenować, to zaczęłam mdleć a potem serducho się przyzwyczaiło...
OlaSzy ja tez mam zmutowane dziecko 2tygodnie temu 1760g. Ogólnie to nie ma się czym martwić, bo u mnie jest grubas, potem chudzielec bo podrósł od ostatneigo usg. Poza tym po 30tc dzieci obrastają w tłuszcz:-) a my nabieramy wody no i ponoć wymiary z usg to orientacyjna waga. Ale jak jest większy tzn, że na pewno mieści się w normach, bo nie lubimy małych dzieci
anika heheh 4AA czterodniowy anonimowy alkoholik, mój był pięciodniowy ubaw mieliśmy z M z tego oznaczenia 5AA trzymam kciuki.
najki bierz wolne albo L4 kropek, albo kropkowa ważniejszy albo wrzuć na luz i pozytywne nastawienie. Mój kropek nie takie rzeczy potrafi, co to dla niego implantcja
lolitka a to jak ja mam bradykardie, to może być jakiś problem z sn? niby twierdzą, że ona fizjologiczna jest, od trenowania wyczynowego. Jednak ja przestalam trenować, to zaczęłam mdleć a potem serducho się przyzwyczaiło...
annemarie
Kate jak ja bylam 100 lat temu w ciazy:-) to...Jan sie urodzil 8.08.2000 a, w czerwcu bylam na Usgprzed porodem ,normalnie komputer oblicza i pokazuje na podstawie danych przyblizona date porodu,wiesz co mi pokazal ...ze dziecko juz sie w maju urodzilo.:-),a urodzil sie z waga 4,5 kg.
Na sali po porodowej wszystkie kobiety pytaly dlaczego tutaj leze z 2 miesiecznym dzieckiem i i o co wogole chodzi,jak znajde to wam zeskanuje moje malenstwo.
Teraz ma 1,87 i 15 lat .I nie moze sie od lasek odpedzic,wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-):-):-):-):-):-)
Na sali po porodowej wszystkie kobiety pytaly dlaczego tutaj leze z 2 miesiecznym dzieckiem i i o co wogole chodzi,jak znajde to wam zeskanuje moje malenstwo.
Teraz ma 1,87 i 15 lat .I nie moze sie od lasek odpedzic,wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-):-):-):-):-):-)
annemarie jest szansa na długie dzicko u nas i grubsze bo M wysoki ja średniego wzrostu. No chyba, ze będzie jak mój brat mojego wzrostu. Jest niski jak na faceta a rodzice średniego wzrostu. No dobra ojciec sredniego, mama niska musieli go podmienić w szpitalu jak nic, bow ogóle nie pasuje do rodziny. Nawet genetyka jest przeciwko niemu...
annemarie
Kate ja mam 1,80 ,jana ojciec 1,87...moj aktualny M.ma 2.01 wiec jak my bedziemy mieli baby to juz zaczynam sie bac.Mam nadzieje ,ze nas przebijecie:-) fajnie miec od razu takie 2 miesieczne,tylko pol szafy rzeczy juz bylo za male:-)
reklama
Podziel się: