reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki!
Bety - super..... Czekamy na rezultaty :)
Elfka- ehhh.... Strasznie mi przykro :(
Efcia- testujemy tego samego dnia :)

A Ja dzisiaj nie wesolo..... Wczoraj nic a dzis... Masakra. Bol podbrzusza I tj skurcze. Teraz boli mnie prawy jajnik.... Tak bardziej jak na owulke??? Dziwne.... Uczucie sciskanie..... Rozchodzi sie ....
Eh Nie wiem juz co myslec. Tak chcialabym zeby sie udalo a mam wrazenie ze nic z tego..... :/ Mam nadzieje ze sie myle.

reklama
niee, Bety hcg Kate juz nie ma,musi byc dzisiaj 1 albo 0 takze pal ja licho. Myslalam o prog. i estro. czy to tez jakos spada czy sie normuje? A naturals z dwoma kompletnie niedroznymi jajowodami,Ci powiem to bylyby juz cud.:-) To tyle ,jade na plywalnie ,a potem padne na....:-D

Elfka kochana trzymaj się i walczcie dalej. Pewnie po wizycie będziesz wiedziała więcej.
Trzymam za Ciebie kciuki &&&& Ściskam mocno - buziaki
Dzieki Bety. Jutro bedzie lepiej.znam siebie dobrze I wiem ze sie wezme w garsc I napewno bedziemy walczyc dalej.;-)jest mi zle bo to boli ale przeciez moge jeszcze probowac.bede tu z Wami caly czas.
Kropka,Dorota trzymam za Was kciuki.

efcia jak to 3 doba, to nie rozumiem -"nie dało się mieć ładniejszego zarodka.."??

elfka37 nie rozumiem, jak to nic z tego? robiłaś bete dzisiaj?

annemarie a może jeden jest mniej niedrożny, a wystarczająco przepuszczalny na naturals:-p tak, wiem to się nazywa - myslenie katatoniczne:-p czasem zaluje, ze nie badałam drożności, bo sobie myslę, ze może jakiś cudzik się jeszcze trafi. A może obie rury zatkane:-p

reklama
Do góry