reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki!
Bety - super..... Czekamy na rezultaty :)
Elfka- ehhh.... Strasznie mi przykro :(
Efcia- testujemy tego samego dnia :)

A Ja dzisiaj nie wesolo..... Wczoraj nic a dzis... Masakra. Bol podbrzusza I tj skurcze. Teraz boli mnie prawy jajnik.... Tak bardziej jak na owulke??? Dziwne.... Uczucie sciskanie..... Rozchodzi sie ....
Eh Nie wiem juz co myslec. Tak chcialabym zeby sie udalo a mam wrazenie ze nic z tego..... :/ Mam nadzieje ze sie myle.

reklama
niee, Bety hcg Kate juz nie ma,musi byc dzisiaj 1 albo 0 takze pal ja licho. Myslalam o prog. i estro. czy to tez jakos spada czy sie normuje? A naturals z dwoma kompletnie niedroznymi jajowodami,Ci powiem to bylyby juz cud.:-) To tyle ,jade na plywalnie ,a potem padne na....:-D

Elfka kochana trzymaj się i walczcie dalej. Pewnie po wizycie będziesz wiedziała więcej.
Trzymam za Ciebie kciuki &&&& Ściskam mocno - buziaki
Dzieki Bety. Jutro bedzie lepiej.znam siebie dobrze I wiem ze sie wezme w garsc I napewno bedziemy walczyc dalej.;-)jest mi zle bo to boli ale przeciez moge jeszcze probowac.bede tu z Wami caly czas.
Kropka,Dorota trzymam za Was kciuki.

efcia jak to 3 doba, to nie rozumiem -"nie dało się mieć ładniejszego zarodka.."??

elfka37 nie rozumiem, jak to nic z tego? robiłaś bete dzisiaj?

annemarie a może jeden jest mniej niedrożny, a wystarczająco przepuszczalny na naturals:-p tak, wiem to się nazywa - myslenie katatoniczne:-p czasem zaluje, ze nie badałam drożności, bo sobie myslę, ze może jakiś cudzik się jeszcze trafi. A może obie rury zatkane:-p

reklama
Do góry