reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
stacy za wcześnie na rokowania, bo teraz nie ma jeszcze penisa:-p na zasadzie obserwacji wzgórka, czy czegoś takiego ocenia się płeć. Ale tak naprawdę koło 16tc na 100% będziesz wiedziała. ..

Uff Kate wiec i mnie przy okazji pocieszylas :p Lekarz nie chcial mi nic mowic bo formalnie nie moze dopiero za 1.5 tyg, bo zdarza sie ze pary usuwaja ciaze jesli plec komus nie odpowiada, ale jak widzial nasze minki.. powiedzial ze... " moim zdaniem dwie sliczne , zdrowe dziewczynki " :p Oczywiscie troszke rozczarowani bo liczylismy chociaz na jednego chlopca :) Ale przechodzac przez cale to pieklo, i tyle wyczekujac na nasze szczescie wazne ze okazalo sie ze sa zdrowiutkie.. Szanse na jakikolwiek zespol to jak stwierdzil u 15 latki :laugh2:
Trisome 21 1: 5648 1:6023
Trisome 18 1:19745 1:19745
Trisome 13 1: < 20000 1:<20000
Beczalam jak bobr po wizycie, nawet nie sadzilam ze tak sie balam. Pozniej strasznie mnie glowa bolala , ale to chyba przes nadmiar emocji . Moja cora z M pekali ze smiechu , bo male tak wariowaly i skakaly ze lakarza trafialo bo nie mogl je zmierzyc :-D:-D. Nawe mnie pare razy sie oberwalo bo nie moglam wytrzymac ze smiechu bo tak skakaly :-).
Dziewczyny zycze Wam z calego serduszka takich widokow i sciskam kciuki za Wasze betki , tak mocno ze az mam juz biale kostki :laugh2::szok: .
Stacy a Ty trzymaj sie cieplutko i zaciskaj nozki :) Wszyszko bedzie dobrze. Wazne ze juz jestes pod opieka i wiedza co sie dzieje :tak:
Bety kochana, piekne zarodeczki, nawet moje tak rowniutko nie wygladaly :( Teraz glaszcz brzusio i trzymam tym razem kciuki jeszcze mocniej :p

Najeczko kochana, moje terminy:
20.10 kontrola u poloznej
04.11 kolejne usg

Ostatnia edycja:
Kate,huhuhu ??? jestes tam,?

dzwonilam do labo i na dzien dzisiajszy czyli 18 dzien po:-(
Beta-7
Progesteron 161
Estradiol 231,1

widzisz w tym cos "nie tak" czy raczej normalnie? w piatek mialam owu.

monia- ja jestem zaskoczona ze tak malo:tak:z 10 tys. na 7 w niecale 3 tyg? to dobrze. Wszedzie ,gdzie sie doczytalam tak pisze, ze ok 21 dni. Zalezy tez jaka byla wysoka.

reklama
Do góry