reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate ja jestem mega pipa a zdalam za pierwszym razem. Z telepiaca sie noga na sprzęgle - nie wiem jak to zrobilam:p takze wsxystko sie da:D moja kolezanka niedawno zdala za 12razem.. ale z nią do auta bym nie wsiadla... ona tramwajow nie widzi, co wy o światłach mowicie:D

W ciąży czuje sie mega niepewnie za kolkiem, wiec kiedy nie musze - nie jeżdżę.

Kate dopiero doczytalam o wypadku :/ faktycznie to moglo mocno wplynac na Twoje podejscie do sprawy..

Ostatnia edycja:
niebajka ale od wypadku minęły już 3lata, to trochę długo, już powinnam jeździć tak jak wy. Mój M nie boi się ze mną jeździć, nawet jego dziecko wożę, i nie wiem czy on taki nieodpowiedzialny czy jak... Boję się samochodów na mieście, boję się że spowoduje wypadek. Myslę, że nie jestem dobrym kierowcą, czegoś ciągle mi brakuje mimo że mi mówią że jeżdżę dobrze. A nauka to dopiero teraz się zacznie. Mimo że wykupione Ac to ja i tak boję się parkowania . Wiem, że czasem się uda czasem nie:-p jeszcze u mnie pod blokiem jest wąsko, ale... Ogólnie jeździłam już 3 autami i nie czuje się pewnie.. Co jest ze mną nie tak? chce wsiasc do auta i pojechać do koleżanki na grilla, czy pojechać do sklepu..po to robiłam te cholerne prawko i nie potrafię.. jestem nocnym cwaniakiem, wtedy ruchu nie ma itp.. jestem takim kierowcą jakim nigdy nie chciałam być..Mój M mowi, że musze jeździć i to mi pomoże, a ja już nie mam siły...

Ostatnia edycja:
W Polsce to napewno bym nie zdala. W Uk jest duzo latwiej zdac .a co do jazdy to takie numery jakie ja odwalalam jeszcze dlugo po zdaniu,to nikt by nie uwierzyl. Pierwszy z numerow to jazda pod prad na rondzie ,drugi to rozwalenie przodu na wlasnym parkingu, oj moglabym wymieniac,a teraz smigam do Polski ponad 2000 km I jakos daje rade

niebajka ale od wypadku minęły już 3lata, to trochę długo, już powinnam jeździć tak jak wy. Mój M nie boi się ze mną jeździć, nawet jego dziecko wożę, i nie wiem czy on taki nieodpowiedzialny czy jak... Boję się samochodów na mieście, boję się że spowoduje wypadek. Myslę, że nie jestem dobrym kierowcą, czegoś ciągle mi brakuje mimo że mi mówią że jeżdżę dobrze. A nauka to dopiero teraz się zacznie. Mimo że wykupione Ac to ja i tak boję się parkowania . Wiem, że czasem się uda czasem nie:-p jeszcze u mnie pod blokiem jest wąsko, ale... Ogólnie jeździłam już 3 autami i nie czuje się pewnie.. Co jest ze mną nie tak? chce wsiasc do auta i pojechać do koleżanki na grilla, czy pojechać do sklepu..po to robiłam te cholerne prawko i nie potrafię.. jestem nocnym cwaniakiem, wtedy ruchu nie ma itp.. jestem takim kierowcą jakim nigdy nie chciałam być..Mój M mowi, że musze jeździć i to mi pomoże, a ja już nie mam siły...
Kate,to kwestia przelamania strachu.jestes po wypadku wiec to zrozumiale ze sie boisz.przyjdzie taki moment I zaczniesz swobodnie jezdzic bez stresu:tak:

elfka ja za mało jeżdżę, żeby pokazać na co mnie stać:-) ale jak jeździłam na nielegalu,założyłam się z M ze zaparkuje koło filara i zaparkowałam. Nawet mi pogratulował, ze"zaparkowałam jak facet" Jego mina zrzedła jak wyszedł z auta, bok był porysowany:-D no i wyobraź sobie malutka Micra. Kombi jakos nie porysowałam, ale może dlatego ze siedział obok:-p Najlepsze zjawisko było jak jechałam Micrą to wszyscy na mnie uważali, a jak jechałam BMW to ja musiałam uważać na wszystkich. Wpychali się, bo myśleli ze facet prowadzi, do tej pory nie wiedza jakie mieli szczęście:-D

elfka dzięki, nawet nie wiesz jak mnie podniosłaś na duchu:-p a wiesz co jest najlepsze, że egzamin w UK jest łatwiejszy, a ruch jest co najmniej 3x większy niż w Wawie. Nasze Polskie ośrodki mają przerost formy nad treścią:-p będę próbować ale to po porodzie.Moze tez walne 2000km jak ty. dobranoc.

reklama
Do góry