reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej potrzebuje pomocy dziś popołudniu przy aplikacji lutki zauważyłam beżowe zabarwienie na aplikatorze, a teraz lekko brązowe - co robić. Nic mnie nie boli Pomocy

reklama
Kate[emoji255] Ja zdawalam prawko w Pl , potem u siebie mialam do dyspozycji automat. I dupa! Jezdze tylko automatem. Moge manualem ale napady nerwow I za przeproszeniem nie biegunka a wrecz Sracz[emoji14][emoji14][emoji14] murowana [emoji41][emoji41][emoji41]
A najbardziej wqur[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] jest to jak sie pytaja Czemu manualem nie jezdzisz??? [emoji30][emoji30][emoji30][emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

Bubu, bardzo możliwe, że podraznilas się aplikatorem. Spróbuj teraz wkładać palcem. Wiele dziewczyn mówi o takim zabarwieniu, właśnie gdy używa aplikatora. Trzymam kciuki, by U Ciebie to wlaśnie było przyczyną ;)

Bubu tak jak Anika pisze - sprobuj bez aplikatora:)

Kate nie wierzysz w siebie, i to jest Twój problem. Tez to mam..sa dni kiedy absolutnie nie chce wsuadac za kolko - wrecz panikuje.. "gdzie ja tam zaparkuje?" A.. i lepiej mi się jezdzi samej niz z kims.
Z parkowaniem czasami tez sie zatne i kraze bez sensu, a nieraz staje przy waskiej luce i mysle " kuurrr ja nie dam rady?" I zadziwiam sama siebie...
Ale ogolem jestem strasznie znerwicowana osoba i sram po gaciach, ze przekażę to dziecku..

Bety72!!! Ale cudowne wiesci!!!

Dzień dobry :)

Bety,
oby nie było hiperki, 3mam kciuki :))))))! Super, że są piękne zarodki :) Ciesze się bardzo :)

kate, wcale się nie dziwię, że odrzuca Cię od kółka trochę po wypadku. Podejrzewam, że u mnie by było podobnie;p Hah ja do tej pory mrużę oczy jak mijam się z ciężarówką;p najlepiej było na początku jak zdałam prawko i zatrzymywałam się na poboczu jak jechała ciężarówka, bo się bałam hahaha :p

Cholerka, doktorka mi nie napisała do kiedy mam brać antyki ;/ mam nadzieję, że jak zadzwonię to mi powiedzą. W środę pierwszy gonapaptyl ;D zaś jestem dobrej myśli, mam mega siłę do walki i obym się nie przeliczyła znowu ;p

Hej,
Bubu zrób tak jak dziewczyny piszą - paluszkiem.
Moniusia też mam taką nadzieję.

Jak wstałam rano to brzuch mniejszy ale tak się czuję jakby miała skręt kiszek albo mega zakwasy. Mam nadzieję, że to może nie hiperka.
Z tego co gdzieś poczytałam to ona się rozwija 4-5 dzień a ja mam od początku. Może to rzeczywiście flaczyska się zbuntowały.
O 10-tej ruszam na Wrocław. Mam nadzieję, że mnie przebadają bo będzie inny lekarz mi robił. Ach - zobaczymy

Czesc laseczki! Witam w ten nawet piekny jesienny dzionek :)
Ja na 10 do robotki :)
Wczoraj bylam na meczu :) Graly dwie restauracje przeciwko sobie :)
No I w jednej byl Moj M :) To kibicowanie nie na moje nerwy... Nie dosc ze mnie brzuch bolal to jeszcze bardziej sie spinalam :/ na koniec poczulam Jakby cos mi polecialo ( na szczescie tylko luteinus :) ) ehhh .... Stres! W domu kapnelam sie ze mnie zeby bola I dziasla spuchly :) od zaciskania hahaha
Skonczylo sie w miare ok bo zremisowali 2:2 :)
Millego dzionka wam zycze! [emoji182][emoji182][emoji182]

reklama
Bety!!!!! Powodzenia!!![emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

Do góry