reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
eee,chcialam cos napisac:-D i zapomnialam co. Alzheimer jak nic:tak:Bety-jestem z ciebie niezmiernie dumna, gratuluje produkcji jajek,i najwazniejsze pokazalas tym naszym panienkom ze 40 -latki tez potrafia,O !!!!!

Elfka-nie wiem co ci mam napisac ,bo szczerze mam troche mieszane uczucia,wiec wybacz ale nie bede jeszcze piala z radosci,poczekam do poniedzialku.Nie gniewaj sie kochana,ale nie lubie sciemniac.:tak:U mnie w klinice Beta musi byc co najmniej 20 ,zeby to nazwac ciaza,co kraj to obyczaj.Ja robilam test w 7 dpt i wyszla 2 blada krecha. Tak to bylo u mnie,a u Ciebie moze byc calkiem inaczej:-)kolana zacisniete.:-)

Kate- obawiam sie ,ze niejeden embriolog moglby sie od ciebie uczyc. ehhh.Ma sie ta wiedze:happy:
Dzieki .doceniam to ze jestes szczera.wlasnie zobaczylam brazowe plamienia i moja radosc zniknela:confused2:

@elfka37 Spokojnie poczekaj, połóż się. Plamienia zdarzają się różne w różnym czasie. Gdybyś je miała 5 dno temu mogłoby to być plamienie implantacyjne. w 11 dni po pick up to nie wiem. Poczytam wrócę

annemarie nie powinnas dostać @ to nie jest normlane. Cykl się kończy ciążą, albo odstawieniem leków. Czasem, źle dobrany protokół powoduje rozchwianie hormonalne i w efekcie złuszczanie endometrium. A przy crio tez tak masz? bo nie powinno tak być? może to swiadczyc o "zmęczeniu "endometrium.

Elfka opcje są dwie jedna: plamienie implantacyjne, co by pasowalo. Albo rozpoznanie zarodka za wadliwy i usunięcie. Jakie masz dawki progesteronu?
plamienie implantacyjne może być od 7-7 dnia życia aż do 15 w niektórych przypadkach.
kropka lutinus to progesteron.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry