reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
eee,chcialam cos napisac:-D i zapomnialam co. Alzheimer jak nic:tak:Bety-jestem z ciebie niezmiernie dumna, gratuluje produkcji jajek,i najwazniejsze pokazalas tym naszym panienkom ze 40 -latki tez potrafia,O !!!!!

Elfka-nie wiem co ci mam napisac ,bo szczerze mam troche mieszane uczucia,wiec wybacz ale nie bede jeszcze piala z radosci,poczekam do poniedzialku.Nie gniewaj sie kochana,ale nie lubie sciemniac.:tak:U mnie w klinice Beta musi byc co najmniej 20 ,zeby to nazwac ciaza,co kraj to obyczaj.Ja robilam test w 7 dpt i wyszla 2 blada krecha. Tak to bylo u mnie,a u Ciebie moze byc calkiem inaczej:-)kolana zacisniete.:-)

Kate- obawiam sie ,ze niejeden embriolog moglby sie od ciebie uczyc. ehhh.Ma sie ta wiedze:happy:
Dzieki .doceniam to ze jestes szczera.wlasnie zobaczylam brazowe plamienia i moja radosc zniknela:confused2:

@elfka37 Spokojnie poczekaj, połóż się. Plamienia zdarzają się różne w różnym czasie. Gdybyś je miała 5 dno temu mogłoby to być plamienie implantacyjne. w 11 dni po pick up to nie wiem. Poczytam wrócę

annemarie nie powinnas dostać @ to nie jest normlane. Cykl się kończy ciążą, albo odstawieniem leków. Czasem, źle dobrany protokół powoduje rozchwianie hormonalne i w efekcie złuszczanie endometrium. A przy crio tez tak masz? bo nie powinno tak być? może to swiadczyc o "zmęczeniu "endometrium.

Elfka opcje są dwie jedna: plamienie implantacyjne, co by pasowalo. Albo rozpoznanie zarodka za wadliwy i usunięcie. Jakie masz dawki progesteronu?
plamienie implantacyjne może być od 7-7 dnia życia aż do 15 w niektórych przypadkach.
kropka lutinus to progesteron.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry