reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To kiedy najszybciej robic test?

Mnie kochana wyszedl dopiero 10 dnia , ale to tez blada krecha.
Wiec tez nie bylam pewna az do bety :)

Witajcie te stare;-) i te nowe ( ale Was sie tu namnozylo ) forumowiczki :) Troszke mnie tu nie bylo , ale staralam sie troszke poczytywac co Tu u Was slychac ;) Ale i tak strasznie tu dogonic co i jak u ktorej :szok::rofl2::-D.

Ej no lekarz bierze za nas odpowiedzialność (jakąś) więc raczej słuchać się trzeba ;-)Jednak lekarz to nie wróżka i przyszłości Ci nie przepowie. Może lepiej, że tego nie robią. JA myślę, że problem leży w tym, że traktują pacjentki taśmowo i dopiero tutaj zwracamy uwagę na coś co pan doktor przeoczył. No ale fakt są lekarze gorszego sortu co robią więcej złego niż dobrego..ehh

kropka z krwi test najwcześniej w 6dpt (blastka) 8dpt (3dniowy). Z czego rokowania są najlepsze dla wartości dwucyfrowych w tych dniach czyli minimum np. 11. Ale to są tylko rokowania.

reklama
Odnoszę się do lekarzy z ogromną rezerwą. Tyle już razy miałam do czynienia z poważnymi brakami u specjalistów przodujacych ośrodków, że opinię mam jednoznaczną. Usłyszałeś coś od lekarza? 10 razy sprawdź, czasem podziel przez 20, weź odpowiedzialność za swoje zdrowie. Ostatnio pani anestezjolog kwalifikujaca mnie do pick upu powiedziała do mnie "czestoskurcz nadkomorowy przechodzi w komorowy I kończy się śmiercią a pani mówi o nim jak o katarze". Gdyby na moim miejscu siedziała nieświadoma osoba z arytmią, dostałby wyrok. Także słuchać lekarzy, owszem, ale 10 razy sprawdzać. Gromadzić własną wiedzę. Samemu stać się ekspertem.

Do góry