reklama
No ominęła
Ale w samo powodzenie po tylu innych próbach kompletnie nie wierzyłam. Wiec zrobiłam test nic nie wyszło i wyrzuciłam.
I jak kazda z nas po pol godzinie wygrzebalalm ze śmieci by zobaczyc bladziocha po czym odłożyłam na polke i pojechałam do pracy
Ale w samo powodzenie po tylu innych próbach kompletnie nie wierzyłam. Wiec zrobiłam test nic nie wyszło i wyrzuciłam.
I jak kazda z nas po pol godzinie wygrzebalalm ze śmieci by zobaczyc bladziocha po czym odłożyłam na polke i pojechałam do pracy
Kropka1985
Fanka BB :)
Emenems- co innego jak masz wiecej zarodkow. Jak mi sie nie uda ( odpukac) to Wszystko od nowa w grudniu..... A to Wszystko sie tak dluuugo ciagnie.
Dodatkowo leki nie bardzo sprzyjaja prowadzeniu samochodu..... Tak na mnie dzialaja ze masakra....
Ostatnio wyjechalam ma czolowke Bo sie wogole wylaczylam..... Jechalam do szpitala I myslalam jak tam more jajeczka..... Eh.....
Musze myslec pozytywnie. Bedzie dobrze musi.....
Dodatkowo leki nie bardzo sprzyjaja prowadzeniu samochodu..... Tak na mnie dzialaja ze masakra....
Ostatnio wyjechalam ma czolowke Bo sie wogole wylaczylam..... Jechalam do szpitala I myslalam jak tam more jajeczka..... Eh.....
Musze myslec pozytywnie. Bedzie dobrze musi.....
reklama
Kropka1985
Fanka BB :)
No dokladnie. Wszystko robimy na wlasna odpowiedzialnosc.... Luteina tez tsk moze dzialac. Na mojej ulotce taka inf. no nic. Jutro napisze co I jak. My Najpierw na zakupki do ikei sie wybieramy. Transfer na 14
Podziel się: