reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kropka doskonale Cie rozumiem. Ja caly czas mam takiego stresa I mi tez wydaje sie ze zeby sie udalo to musialabym miec niesamowite szczescie w zyciu a tego to mi napewno brakuje

reklama
A przed informacja czy sie zaplodnily nie spalam nogi mialam jak z waty a jak zadzwonili to ryczalam jak glupia ze szczescia a teraz to czekanie I znowu niepewnosc ,aj co za trudny czas

No ominęła :)
Ale w samo powodzenie po tylu innych próbach kompletnie nie wierzyłam. Wiec zrobiłam test nic nie wyszło i wyrzuciłam.

I jak kazda z nas po pol godzinie wygrzebalalm ze śmieci by zobaczyc bladziocha :) po czym odłożyłam na polke i pojechałam do pracy :)

Emenems- co innego jak masz wiecej zarodkow. Jak mi sie nie uda ( odpukac) to Wszystko od nowa w grudniu..... A to Wszystko sie tak dluuugo ciagnie.
Dodatkowo leki nie bardzo sprzyjaja prowadzeniu samochodu..... Tak na mnie dzialaja ze masakra....
Ostatnio wyjechalam ma czolowke Bo sie wogole wylaczylam..... Jechalam do szpitala I myslalam jak tam more jajeczka..... Eh.....
Musze myslec pozytywnie. Bedzie dobrze :) musi.....

reklama
No dokladnie. Wszystko robimy na wlasna odpowiedzialnosc.... Luteina tez tsk moze dzialac. Na mojej ulotce taka inf. no nic. Jutro napisze co I jak. My Najpierw na zakupki do ikei sie wybieramy. Transfer na 14 :)

Do góry