reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
annemarie a ty jak długo musisz odczekać, żeby znowu startować?
Co do relanium, nie da rady ja mam ADHD nawet w pracy się ze mnie śmiali, ze wszędzie mnie pełno..:-( Teraz poszłam na układ z mężem, ze będę grzecznie robić - nic.

elfka, kropka powodzenia:-)

Kate- teraz czekamy na okre 4-6 tyg ,potem na owulacje ....wiec razem jakies 8 tyg. Ciesze sie ,ze pomimo wszystko zdecydowalam sie na zabieg ...od zabiegu zadnej tabletki przeciw bolowej ,potem tylko lekkie plamienie i od niedzieli wieczora,kompletnie czysto (2 dni po zabiegu). Ale Bete musze miec jeszcze wysoka,bo testy wychodza pozytywne,wiec nie mam co na krew latac.:tak:a z patologii przyszlo tylko tyle ,ze w pobranym materiale nie znaleziono zadnych czesci plodu odpowiadajacm 9 tyg.ciazy. Nawet sie ucieszylam ,jesli mozna tak to nazwac wogole...:-(Lepiej tak niz inaczej.

Emenems- a jak wyglada u was np zwolnienie w ciazy? W pl mozesz wyblagac zwolnienie prawie od samego poczatku a Tu....
Ciaza sie liczy Chyba od ok 4 mc wczesniej.... Jak sie uda to sie uda jaki nie to trudno sie mowi :crazy:

Wiesz co u mnie problemu nie ma ale ja mam fajnego lekarza - w pierwszym trym byłam tylko tydzien i sie zanudzilam na smierć :)
Ale nie ma większego problemu u mojego lekarza raczej

reklama
elfka to zależy jaką masz prace. Jeżeli są czynniki szkodliwe czy duży stres to wystawiają L4. Ogólnie każą się oszczędzać. Jesteśmy nafaszerowane progesteronem wiec raczej jak ma się udać to się uda, ale minimalizowane są inne szkodliwe czynniki. Ja nie mogłam po transferze dźwigać, kąpać się tylko prysznic, reszty nie pamiętam..

Annemarie to szybko zleci, odpowiedni czas na regeneracje:-p a kto wie może cos się odblokuje i już nie będzie trzeba ivf:-p

Do góry