reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki kobitki kochane!;-)
badanie zrobiłam, ale dalekoooo od kliniki niebajko :)mam blisko domu punkt pobrań - także spacerkiem się wybrałam :p
Z wynikami muszę poczekać niestety do późnego wieczora - co nie będzie kurde łatwe :eek:
Tzn. sam wynik będzie wcześniej, ale mam dzisiaj II zmianę w pracy i nie chcę/nie mogę się tam emocjonować, czy to dobrym, czy złym wynikiem. Zatem uznałam, że sprawdzę go dopiero wieczorem...w domu..z mężem, który nie wie, że go dzisiaj zrobiłam ;-):-)

WRZESIEŃ:

11: Bety72 - podglądanie jajec
11: najki - wysoka beta!
12: fruitofhope - transfer :)
12: inga po - pick up :)
15: stacy - wizyta kontrolna i usg
16: inka26 - wysoka beta!
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem :)
19: Bety72 - pick up (?)
19: anika11 - wizyta przed crio
19: moniusia - wizyta przed stymulacją
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)

PAŹDZIERNIK:

14:
Hess - konsultacja w nowej klinice
20:
Edenlayn - wizyta u położnej

Bety czekamy na wieści :))) no i już zaciskam kciuki za jutrzejsze transfery i pick upy! :))))

Ostatnia edycja:
Jezu dzis na styczniowkach doczytalam ze jakas dziewczyna straciła ciąże ( kolezanka forumki) w 25 tygodniu! Przeciez to połowa 6 miesiaca ... Nie przeżyłabym tego ... Koszmar

najki, o jaaa.. tyle siebie i nas będziesz trzymać w niepewności !? Ty niedobra :)
Zapisz mnie przy okazji na 19.09. na wizytę zwykłą, na antykach jeszcze :)

Bety, dawaj znać ilujajową wytłaczankę szykować ;-))

reklama
Najki ja juz czekam z gratulacjami, zloze jutro bo dzis wreszcie maz dojezdza i nie bede sama na akademikach:) fruti jutro Twoj wielki dzien oby silacza podali:) ja grzecznie czekan na pick up pozdrawnia Was wszytkie:)

Do góry