reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam ochote wrzesien wykreslic z kalendarza:-:)-:)-(
oj nie, nie,nie Kochana! we wrześniu przygarnęłam kropka, a za niedługo zobaczę wysoką betę...potem jeszcze wyższą...i jeszcze wyższą - to będzie mój miesiąc! Mam nadzieję, że przerwę złą passę. W każdym razie postaram się bardzo :tak:;-) No i kciuki za pozostałe walczące babki! Idziemy po swoje! :)))

inka - nie trać nadzieji! jak pisały dziewczyny nie ilość...a jakoś się liczy. Wierzę w WAS. Uwierz, że to ten jedyny..
anika - supcio :) no to teraz do dzieła i zabieraj mrozaczka do domu :)

Najki – dziękuję że jesteś. Tez wierze ze i u Ciebie w końcu będzie dobrze, wspaniale że mamy siebie tu na forum, jest łatwiej to wszystko przejść i .. zrozumieć Buziole
kciuki za Ciebie KOCHANA. Mi - to forum bardzoo wiele daje. Co prawda mój M trochę się już wkurza, że spędzam tu zbyt wiele czasu..ale gdyby nie WY, nie wiedziałabym nic. Z resztą z Wam jest łatwiej :happy:

WRZESIEŃ:

07: fruitofhope - pick up - kciuki za piękne jajca!
08: sykatynka - wizyta kontrolna
08: inga po - badanie estradiolu
11: Bety72 - podglądanie jajec
14: najki - wysoka beta!
15: stacy - wizyta kontrolna i usg
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem :)
18: anika11 - wizyta przed crio - podglądanie endo
19: Bety72 - pick up (?)
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)

inga po
- czekamy na datę pick up i transferu ;)

PAŹDZIERNIK:

14:
Hess - konsultacja w nowej klinice
20:
Edenlayn - wizyta u położnej

fruitofhope - jak tam kochana??? czekamy na wieści :)

reklama
Kate: bzdura z ta siara. Ona moze byc ale nie musi. Ja nie mialam ani w pierwszej ani w drugiej. Co wiecej: w pierwszej mleko pojawilo sie dopiero w trzecim dniu wiec trzeba bylo wykazac sie cierpliwoscia i zaparciem. Dziecko bylo glodne z deka i poplakiwalo.
W drugiej mleko bylo kilka godzin po porodzie

Pierwszego karmilam 14 miechow i przestalsm tylko dlatego ze do nowego ivf podchodzilam i musialam przestac. Ten ma prawie 10 miechow i na cycu jedzie: zamiwrzam karmic tyle ile sie da (chyba ze praca pozniej uniemozliwi)

Kate: bzdura z ta siara. Ona moze byc ale nie musi. Ja nie mialam ani w pierwszej ani w drugiej. Co wiecej: w pierwszej mleko pojawilo sie dopiero w trzecim dniu wiec trzeba bylo wykazac sie cierpliwoscia i zaparciem. Dziecko bylo glodne z deka i poplakiwalo.
W drugiej mleko bylo kilka godzin po porodzie

A podeszłas inaczej jakos do tematu ?? Ze szybciej ? Rady ?

Emi: nie, nie ma na to rady... Podobno przy kolejnych ciazach kanaliki sa poszerzone juz i mleko sxybciej przylazi ale regul nie ma. W pierwszej nic nie mozna zrobic za wyjatkiem bardzo bardzo czestego przystawiena dziecka do cyca. Nawet co godzine jesli chce: sutek moze zastapic smoczka na poczatek i od razu pobudza laktacje .... A ja przeciwnik smoczkow to dobrze ze choc moje dzieci se cycka mogly pomielic:)

Hej
A wiec jestem już po wszystkim pobrali 20 jajec zaplodnili 11 są w kategori m2 co to znaczy??
Najki musisz zlamac dla passe to twoje zadanie bojowa ja jz będę miała prztarte szlaki

Dziewczyny prosze trzymac kciuki za moja siostrę :) jest po konizacji szyjki stara sie o drugie dziecko juz jakis czas i dwa dni jej sie spóźnia okres !!

Wiem ze wasze fluidki działają cuda :)

fruitofhope gratki:-) z oznaczeniem komórek jest tak GV - gleboko niedojrzale, albo zdegenerowane MI - niedojrzałe9te nadają się jeszcze do inkubatora i potem jak dojrzeją do zapłodnienia, ale nie w MZ) MII - dojrzałe, czyli te które chcemy:-)
Ogólnie można obejrzeć morfologie komórki i na tej podstawie ocenić jakość, jednak to jest tak samo jak z zarodkami.

lolitka ja tez chce karmić:-) poczuć tę moc, ale zobaczymy co z tego wyniknie. Widzisz jaka przydatna dla nas jesteś jak zaglądasz:-p teraz musisz zostać;-)

reklama
Do góry