reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emi nie przerazaj mnie... ja nawet nie wiem co kupować, jak kupowac ani nic.. na razie siedze pod gabinetem i czekam na wizyte:p

Sykatynko super:) maly siusiak:D Tatus pewnie dumny ze hoho:D

sykatynko cudownieeee:)))) chłopak - marzenie :))
emi będzie dobrze :) kiedyś te zakupy trzeba ogarnąć! ciesz się ciążą i przyjemnością z kupowania berbeci dla Stefki ;) aaa no i poka wózek :tak:

Ja mam lekkiego stracha przed jutrem, chyba tym razem wezmę mojego M ze sobą do gabinetu...oby moja mała mrożonka przetrwała i została ze mną..

Emi nie przerazaj mnie... ja nawet nie wiem co kupować, jak kupowac ani nic.. na razie siedze pod gabinetem i czekam na wizyte:p

Sykatynko super:) maly siusiak:D Tatus pewnie dumny ze hoho:D

Kochana ja mam meza od trgo :D

My przyjechaliśmy do Mama i Ja w Gdańsku " dzien dobry potrzebujemy wyprawkę" i pani z nami po sklepie i pokazywała co pierwszej potrzeby i jakie ceny itp. Bardzo fajna pomoc takie cos.
Dzis z wózkiem tsk samo - maz sobie wybierał a koles opowiadał i tłumaczył to sie rozjaśnia wszystko powoli. :)

Bo tez to czarna magia była

Emi, a jaki wózek kupiliście? Widzisz, ja o miesiąc wcześniej mam termin, a wyprawka prawe w całości skompletowana. Po zakupie wózka jakoś poszło:-D Też się bałam, że zapeszę czy coś, ale skąd mogę wiedzieć jak będzie wyglądać trzeci trymestr? Może umrę i będę niczym warzywko leżeć i czekać na zbawienie, lepiej nie ryzykować i nie zrzucać tego obowiązku na faceta. Brakuje mi tylko fotelika z bazą isofix, wanienki i kosmetyków. Gdzieś w październiku zacznę prać ubranka, pościel, pomalujemy pokój i złożymy łóżeczko :) Kurcze, ale ten czas leci! Pamiętam jak ledwo byłam na początku drogi i sikałam pod siebie ze strachu, żeby dotrwać do końca I trymestru, a tu już "z górki":-)

najki! trzymam kciuki za Was!:tak:

sykatynka, gratuluję chłopczurka :*

najki, ooo. to już jutro, bardzo bym chciała żeby Ci się udało!!! W końcu nasza wspólna klinika;) i Pani Dr :) bo już teraz do niej też się wybieram na pewno :) M. ze mną był, prawie płakał :p trząsł się cały, jak przy porodzie haha ;) A przypomnij - jaki zarodeczek masz miec transferowany?

Ostatnia edycja:
Najki kciuki
Dziewczyny ja dzisiaj już 36dc a @ dalej nie ma. Zaczynam się martwić bo jutro wizyta i dr na to liczy, że będzie bo jak pisałam wcześniej ponoć na usg już w pn się wybierała. Ma któraś doświadczenie kiedy od złuszczania wewnątrz do, że tak powiem wyjścia na zewnątrz mija czasu. Jakoś długo a dzisiaj już 10 gonapeptyl i pewnie jutro by przepisał już lek na stymulację a tak to nie wiem :-/

bety, A kiedy skończyłaś anty? Mi jakoś przyszła @ po tygodniu chyba po odstawieniu.

Ale witaj w klubie ja czekam też na @, żeby zacząć łykać i dupa. Boję się, że jeszcze bardziej się to przedłuży;/ a brzuchol już tak męczy, niedobrze, wkurzona jestem na cały świat.. a tu nic nie ma. Już oczywiście myśli w głowie o błędzie laboratoryjnym przez chwilę się pojawiły <haha> Co to człowiek nie wymyśli, żeby się pocieszyć :p

A tak w ogóle to kiedy po nieudanym ivf dostawaliście @, szybko jakoś, normalnie? Estradiol miałam we wtorek 2300 jakoś a progesteron 25, nie wiem czy to ma wpływ na to kiedy przyjdzie @?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry