reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie pozytywna wspaniała duszyczko tak mi przykro caly czas wierzylam , ze sie uda ehhhh zycie ale silna z Ciebie osoba i nie tylko sobie potrafisz wytlumaczyć ale też innym kobieta jak przez ten ciezki okres przejść dlatego szanuje Twoją mądrosc życiową pozdrawiam

Kasik ogólnie nasienie z roku na rok sie pogarsza teraz ma 6 mln a całkowita liczbe 23,4 mln
Ruch postepowy 7% 1,6 mln, całkowity 18% 4,2 mln brak ruchu 82% ,żywotność 32% 7,3 mln. Prawidłowa budowa 0%. KOMÓRKI OKRĄGŁE 1,3 Leukocyty 1.

Ogólnie mam 25 lat mój M 30 staramy się 3 lata czekamy na MZ leczymy się w Salve w Łodzi. Gdzie nie wiadomo czy starczy dla nas wogóle środków ale składamy papiery ponieważ komercyjnie nas nie stać. u mnie wszystko w miare ok tylko jedno badanie mam podwyższone
P-ciała p/receptorom TSH ↑ 1,03 IU/l. AMH mam 6 .

Anika – trzymam kciuki za Twój transfer.. u nas jutro mają się zapładniać zobaczymy czy cos z tego będzie (miałam tylk 3 jajeczka)

Dziewczyny nie przepisali mi relanium, co robić, podadzą jak zajadę?

Melissa jesteśmy więc koleżankami po fachu- tez jutro do pracy po długiej przerwie.. choć nie wypoczęłam przez procedurę oczywiście

Tola baaardzo Was podziwiam Ciebie i Twojego męza za podejście do adopcji. Ja mam podobnie, ale mój M. raczej do tego nie dojrzał

Annemarie tak mi przykro.. trzymaj się kochana :**

Dziewczyny nie przepisali mi relanium, co robić, podadzą jak zajadę?

Melissa jesteśmy więc koleżankami po fachu- tez jutro do pracy po długiej przerwie.. choć nie wypoczęłam przez procedurę oczywiście

Tola baaardzo Was podziwiam Ciebie i Twojego męza za podejście do adopcji. Ja mam podobnie, ale mój M. raczej do tego nie dojrzał
widzę, że większość nas łączy ;)

mi też gin relanium nie zapisał,
nie wypoczęłam bo walczyliśmy,
i to ostatnie, tak samo

Dziekuje Wam wszystkim i kazdej z osobna za cieple slowa,dodanie odwagi i te ciche gesty przyjazni,ktore w zyciu sa chyba najwazniejsze:-):-):-) Nie wiem czy potrafie tak sobie super z tym poradzic,bo jestem tylko tez czlowiekiem i moim zdaniem mozna byc przybitym,wscieklym,smutnym,nie wiedziec dokad z ta rozpacza.I to wszystko sie we mnie kotluje i pewno jeszcze potrwa zanim odetchne.Ale wierze,ze tak mialo byc,gwiazdy zabraly gwiazdke do nieba....niech nam swieci i nas wszystkie prowadzi do celu.:happy::happy::happy:

reklama
Melissa która masz klasę? Ja małe dzieciaczki - 2kl. A Anika tez nauczycielka??

Dziewczyny jak któraś nie jest uczulona na LUTEINE to moze zechciałaby ode mnie odkupić, nawet po kosztach? mam 3 nowe opakowania.. 100 mg po 30 tabletek.. Byłabym niezmiernie wdzieczna

Ostatnia edycja:
Do góry