reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie pozytywna wspaniała duszyczko tak mi przykro caly czas wierzylam , ze sie uda ehhhh zycie ale silna z Ciebie osoba i nie tylko sobie potrafisz wytlumaczyć ale też innym kobieta jak przez ten ciezki okres przejść dlatego szanuje Twoją mądrosc życiową pozdrawiam

Kasik ogólnie nasienie z roku na rok sie pogarsza teraz ma 6 mln a całkowita liczbe 23,4 mln
Ruch postepowy 7% 1,6 mln, całkowity 18% 4,2 mln brak ruchu 82% ,żywotność 32% 7,3 mln. Prawidłowa budowa 0%. KOMÓRKI OKRĄGŁE 1,3 Leukocyty 1.

Ogólnie mam 25 lat mój M 30 staramy się 3 lata czekamy na MZ leczymy się w Salve w Łodzi. Gdzie nie wiadomo czy starczy dla nas wogóle środków ale składamy papiery ponieważ komercyjnie nas nie stać. u mnie wszystko w miare ok tylko jedno badanie mam podwyższone
P-ciała p/receptorom TSH ↑ 1,03 IU/l. AMH mam 6 .

Anika – trzymam kciuki za Twój transfer.. u nas jutro mają się zapładniać zobaczymy czy cos z tego będzie (miałam tylk 3 jajeczka)

Dziewczyny nie przepisali mi relanium, co robić, podadzą jak zajadę?

Melissa jesteśmy więc koleżankami po fachu- tez jutro do pracy po długiej przerwie.. choć nie wypoczęłam przez procedurę oczywiście

Tola baaardzo Was podziwiam Ciebie i Twojego męza za podejście do adopcji. Ja mam podobnie, ale mój M. raczej do tego nie dojrzał

Annemarie tak mi przykro.. trzymaj się kochana :**

Dziewczyny nie przepisali mi relanium, co robić, podadzą jak zajadę?

Melissa jesteśmy więc koleżankami po fachu- tez jutro do pracy po długiej przerwie.. choć nie wypoczęłam przez procedurę oczywiście

Tola baaardzo Was podziwiam Ciebie i Twojego męza za podejście do adopcji. Ja mam podobnie, ale mój M. raczej do tego nie dojrzał
widzę, że większość nas łączy ;)

mi też gin relanium nie zapisał,
nie wypoczęłam bo walczyliśmy,
i to ostatnie, tak samo

Dziekuje Wam wszystkim i kazdej z osobna za cieple slowa,dodanie odwagi i te ciche gesty przyjazni,ktore w zyciu sa chyba najwazniejsze:-):-):-) Nie wiem czy potrafie tak sobie super z tym poradzic,bo jestem tylko tez czlowiekiem i moim zdaniem mozna byc przybitym,wscieklym,smutnym,nie wiedziec dokad z ta rozpacza.I to wszystko sie we mnie kotluje i pewno jeszcze potrwa zanim odetchne.Ale wierze,ze tak mialo byc,gwiazdy zabraly gwiazdke do nieba....niech nam swieci i nas wszystkie prowadzi do celu.:happy::happy::happy:

reklama
Melissa która masz klasę? Ja małe dzieciaczki - 2kl. A Anika tez nauczycielka??

Dziewczyny jak któraś nie jest uczulona na LUTEINE to moze zechciałaby ode mnie odkupić, nawet po kosztach? mam 3 nowe opakowania.. 100 mg po 30 tabletek.. Byłabym niezmiernie wdzieczna

Ostatnia edycja:
Do góry