AnneMarie no zwala co tu duzo mowic - nic fajnego ale jak pisałas na pocAtku jest jasność jest dezycja jest działanie, nie tskie na jakie ty i ja i dziewczyny liczyły no ale ... Dokaldnie, nie ma nie udanych ivf tylko mało walki...trzymam kciuki za szybkie oczyszczenie !
reklama
monisia to witaj w klubie, no prosze troche nas tu jest "wypoczywajacych w wakacje" ;-) (własnie próbuje wyprodukowanć jakies logizne i składne powitanie na jutro i cieżko mi idzie ) Monis mam nadzieje że wszystko na najlepszej drodze!
Relanium by sie przydało, może chocciaz zazyję sama coś ziołowego.. myslicie że można??
Jakas infekcja mi sie przypałetala - mysle ze to niedoleczona po tej Luteinie. chyba wsadze jakas globulke ???
Tola - bardzo mądre postepowanie, wszystko po kolei. Mysle że jest wszytsko tak jak ma być. TRezba czasu i sie okaze co bedzie..
Relanium by sie przydało, może chocciaz zazyję sama coś ziołowego.. myslicie że można??
Jakas infekcja mi sie przypałetala - mysle ze to niedoleczona po tej Luteinie. chyba wsadze jakas globulke ???
Tola - bardzo mądre postepowanie, wszystko po kolei. Mysle że jest wszytsko tak jak ma być. TRezba czasu i sie okaze co bedzie..
Ostatnia edycja:
anne, wierzę, wierzę. Tylko sobie pomyślę, że być może to ostatni wieczór nadziei, ale w sumie niepewność najgorsza.. a w ivf nadzieja, wiara, ale i wątpienie na porządku dziennym, więc trzeba być tu silnym co by nie było, prawda ? A co do testu to wiem, wiem tylko zawsze zostawiałam na nast. dzień grzebałam w koszu "jak debil" -cyt. emi i nigdy nie było drugiej krechy, a tu dwie dwa razy.. jak mam trochę nadziei to się trzymam, cóż nam pozostało Ty bądź proszę silna teraz!
Tosia, dziękuję , ooo powitanie powiedz im: witajcie, znów do wakacji razem co wy na to? hahaa ciekawe co by odp Co do tabletek to nie wiem.. nie wiem czy niektóre ziołowe nie wywołują jakiś skurczy, a to jest zbytnio niepożądane.
Tosia, dziękuję , ooo powitanie powiedz im: witajcie, znów do wakacji razem co wy na to? hahaa ciekawe co by odp Co do tabletek to nie wiem.. nie wiem czy niektóre ziołowe nie wywołują jakiś skurczy, a to jest zbytnio niepożądane.
fruitofhope
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny :*
Anemarie przykro mi bardzo.... Trzymaj się kochana życzę Ci dużo siły i wytrwałości
Moniusia czekam z niecierpliwością na dobre wieści !!!!!
Agulla kciuki zaciskam
Dzisiaj się będzie działo
Anemarie przykro mi bardzo.... Trzymaj się kochana życzę Ci dużo siły i wytrwałości
Moniusia czekam z niecierpliwością na dobre wieści !!!!!
Agulla kciuki zaciskam
Dzisiaj się będzie działo
annemarie
Witam kochane moje,
zycze Wam wszystkim dzisiaj duzo szczescia:-)
Moniusia- co druga wygrzebuje tutaj testy ze smietnika. Ja jestem tego najlepszym przykladem,wiec wszystko w porzadku z Toba A testy tak po prostu sobie pozytywne nie wychodza,wiec cos jest na rzeczy:-)tak mysle przynajmniej.Sciskam kolana .
zycze Wam wszystkim dzisiaj duzo szczescia:-)
Moniusia- co druga wygrzebuje tutaj testy ze smietnika. Ja jestem tego najlepszym przykladem,wiec wszystko w porzadku z Toba A testy tak po prostu sobie pozytywne nie wychodza,wiec cos jest na rzeczy:-)tak mysle przynajmniej.Sciskam kolana .
Bety72
moniusia Ty to masz z tymi testami kciuki żeby beta już pokazała co trzeba!
NOWY miesiąc NOWE nadzieje i (miejmy nadzieję) same sukcesy!
WRZESIEŃ:
01: stacy - kontrola i kolejne słuchanie serduszka
01: Jessie - wizyta kontrolna i słuchanie serduszka
01: emenems - połówkowe
01: fruitofhope - usg i badania
01: moniusia_ - 10dpt - beta hCG kciuki za wzrost!
01: agulla84 - beta hCG
02: inga po - wizyta kontrolna (początek stymulacji)
02: sytkatynka - spotkanie z maluszkiem - połówkowe
02: Hess - konsultacja
04: najki - criotransfer
08: sykatynka - wizyta kontrolna
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer
PAŹDZIERNIK:
20: Edenlayn - wizyta u położnej
Dajcie znać jeśli kogoś pominęłam
Zapisz mnie proszę na pt 4.09.2015 podglądanie jajec i 14-15.09 prawdopodobnie punkcja.
Agula, moniusia kciuki za betę.
stacy, Jessie, emenems, fruitofhop za Was też &&&&&
Dla mnie też dzisiaj wielki dzień bo Anielka pierwszy dzień w przedszkolu :-)
Ostatnia edycja:
melissa
Zaangażowana w BB
Tosia ja w tym roku mam tylko klasę pierwszą SP żadnych podyplomówek.....co roku była jakaś podyplomówa i klasy 3-6...teraz mam prawie wakacje
Monia, Agulla kciuuuuki!!!!
moniusia twojej bety jestem prawie pewna
dziś 8dpt.....mogę wziąć relanium?
niestety mam kolejny dowód,że się nie udało....od dziś brudzę wkładkę rozwaliło mnie to strasznie.....a jeszcze muszę stawić czoła wariatkom (nauczycielkom), które już wiedzą, że jestem w ciąży i mam im powiedzieć bo one chcą już pić
Monia, Agulla kciuuuuki!!!!
moniusia twojej bety jestem prawie pewna
dziś 8dpt.....mogę wziąć relanium?
niestety mam kolejny dowód,że się nie udało....od dziś brudzę wkładkę rozwaliło mnie to strasznie.....a jeszcze muszę stawić czoła wariatkom (nauczycielkom), które już wiedzą, że jestem w ciąży i mam im powiedzieć bo one chcą już pić
Edenlayn
Trzymam kciuki za Was dziewczynki i tez czekam na pozytywne wiesci Zycze rowniez super wynikow na badaniach i mocnych serduszek Anne a tak mocno trzymalam za Ciebie kciuki ze az kostki bolaly Myslalam ze bedziemy juz Tu w Niemczech razem im wymiotowac w toaletach Ale ciesze sie ze sie nie zalamalas i juz walczysz o dalsze baby, tak trzymaj i moje mysli sa z Toba
Moniusia i ja zaliczam sie do grona wariatek i czytalam pierwszy test po kilku godz.. i efekt drugiej bladej kreski sa pod serduszkami
Moniusia i ja zaliczam sie do grona wariatek i czytalam pierwszy test po kilku godz.. i efekt drugiej bladej kreski sa pod serduszkami
reklama
Podziel się: