reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

najki a kto tam na Ciebie czeka? 3dniowy czy blastuś? do piątku już nie długo. Magnez bierzesz? nospe ma ? relanium wypisane:-p

PS. poproszę o wpisane mnie na 17.09 na usg:-) W ogóle ostatnio podczas usg lekarka miała widownie hehe. Mąż razem z dzieciem nie mogli się dogadać kto komu ustąpi i wchodziliśmy we 3kę do gabinetu :szok: Taki wstyd, ja tam nie potrzebna byłam tylko mój brzuch...No i młody pokazał język starszemu rodzeństwu :-DNormalnie pierwszy raz się do nas odwrócił na te 7miesiecy. Myślę, ze przywitał się z rodzeństwem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
jak to kto kate :> mój bobas!;-)Mam 3 mrozaczki, blastki 5-cio dniowe 3BB, 4BC i 3BC..w sumie to nie wiem który zostanie podany:) ten 3BB czy 4BC? Doktorka mówiła, że raczej 3BB ale to embriolog decyduje. Biorę kwas foliowy i magnez (chela-mag B6 mama - tak na wyrost:D) nospy nie biorę...powinnam już teraz?
Relanium mam...mąż nie może się doczekać aż zacznę je łykać :-D

najki jakie ty masz piękne zarodki! jestem ciekawa który podadzą czy 3BB czy 4BC bo oba podobnie rokują - czyli super:-) może zacznij brać acard, nie zaszkodzi:-p a ukrwi endo..

sykatynka ja jestem teraz oazą spokoju, jednak im bliżej porodu tym bardziej łapię stresa:-p już zaczelismy szkołę rodzenia. jedno pewne zachęcają do panikowania:-p stwierdzam, ze ja jednak jestem wyluzowana hihi Jak to mówię dopóki krwi nie ma, jest dobrze. W ogóle dowiedziałam się że w Wawie tylko 3 szpitale mają III stopien referencyjności(czyli najwyższy). Orłowskiego, karowa, Starynskiewicza, zdziwiłam się bo wydawalo mi się że IMiDz tez? :eek:

najki ja tez juz dreptam nogami , zeby zaczac stymulke choc przez luteine pewnie ciut sie przesunie:-) w kazdym razie za wrześnien nalezy do nas walczymy!! najki, Bety72,fruitofhope, Tosia32 i ja szaable w dłoń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nadal trzymam kciuki za betujacą trójeczke w najbizszych dniach powodzenia:-)

Kate, a kiedy się powinno zacząć szkołę rodzenia? U mnie mój m jest za tym żeby prosić o cc a ja nie wiem, nie mam pojęcia, wolałabym naturalnie, ale wiadomo że boję się o maluszka... Wychodzę z założenia ze zrobię to co nakaze lekarz...
Ale to jeszcze daleko przed nami... Na razie muszę dotrwać do polowkowego a do oazy spokoju daleko mi, oj daleko :p

Hej dziewczyny, widzę, że u Was produkcja postów idzie pełną parą. Cały czas trzymam za wszystkie kciuki.
Mnie od wczoraj hiperka zaczyna odpuszczac. Po tygodniu zaczęłam jeść w miarę normalnie, nie mam boli juz od dwóch dni, tylko brzuch nadal wzdety i nie mogę się przepracowywac ;)
No i pewnie niedługo @się zjawi bolesna, jak to po stymulacji.
Ech, w środę do lekarza na konsultacje.
A w połowie września na urlop, wreszcie taki porządny, długi. Będzie można się zregenerować.

Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze testwonia!

Kate, ale się usmiałam, jak sobie zwizualizowałam Wasza trójkę przepychającą sie w drzwiach do gabinetu :D hahaha

a do mnie wczoraj nei zadzownili i nie wiem, co z zarodkami. dzisiaj 6 doba, mam nadzieję, że skontaktują się z dobrymi wiesciami!!! ale jak na szpilkach siedzę i tak sobie myslę, że jakby było bardzo zle, to daliby znac...

sykatynka o jeju to już prawie półmetek!? ale czas leciii :)))))

inga po
walczymy i dajemy czadu! a za 9 miechów razem będziemy stękać na porodówkach :p

kate ładne, ładne:) po mamusi i tatusiu;P ten pierwszy był 3AB...a niestety się nie udało. Ale wierzę, że teraz damy radę!:)
a ten Acard to jakiś konkretny? bo weszłam na stronę a tam niebieski, fioletowy, czerwony...75mg, 150mg, który wybrać?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry