reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

najki a kto tam na Ciebie czeka? 3dniowy czy blastuś? do piątku już nie długo. Magnez bierzesz? nospe ma ? relanium wypisane:-p

PS. poproszę o wpisane mnie na 17.09 na usg:-) W ogóle ostatnio podczas usg lekarka miała widownie hehe. Mąż razem z dzieciem nie mogli się dogadać kto komu ustąpi i wchodziliśmy we 3kę do gabinetu :szok: Taki wstyd, ja tam nie potrzebna byłam tylko mój brzuch...No i młody pokazał język starszemu rodzeństwu :-DNormalnie pierwszy raz się do nas odwrócił na te 7miesiecy. Myślę, ze przywitał się z rodzeństwem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
jak to kto kate :> mój bobas!;-)Mam 3 mrozaczki, blastki 5-cio dniowe 3BB, 4BC i 3BC..w sumie to nie wiem który zostanie podany:) ten 3BB czy 4BC? Doktorka mówiła, że raczej 3BB ale to embriolog decyduje. Biorę kwas foliowy i magnez (chela-mag B6 mama - tak na wyrost:D) nospy nie biorę...powinnam już teraz?
Relanium mam...mąż nie może się doczekać aż zacznę je łykać :-D

najki jakie ty masz piękne zarodki! jestem ciekawa który podadzą czy 3BB czy 4BC bo oba podobnie rokują - czyli super:-) może zacznij brać acard, nie zaszkodzi:-p a ukrwi endo..

sykatynka ja jestem teraz oazą spokoju, jednak im bliżej porodu tym bardziej łapię stresa:-p już zaczelismy szkołę rodzenia. jedno pewne zachęcają do panikowania:-p stwierdzam, ze ja jednak jestem wyluzowana hihi Jak to mówię dopóki krwi nie ma, jest dobrze. W ogóle dowiedziałam się że w Wawie tylko 3 szpitale mają III stopien referencyjności(czyli najwyższy). Orłowskiego, karowa, Starynskiewicza, zdziwiłam się bo wydawalo mi się że IMiDz tez? :eek:

najki ja tez juz dreptam nogami , zeby zaczac stymulke choc przez luteine pewnie ciut sie przesunie:-) w kazdym razie za wrześnien nalezy do nas walczymy!! najki, Bety72,fruitofhope, Tosia32 i ja szaable w dłoń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nadal trzymam kciuki za betujacą trójeczke w najbizszych dniach powodzenia:-)

Kate, a kiedy się powinno zacząć szkołę rodzenia? U mnie mój m jest za tym żeby prosić o cc a ja nie wiem, nie mam pojęcia, wolałabym naturalnie, ale wiadomo że boję się o maluszka... Wychodzę z założenia ze zrobię to co nakaze lekarz...
Ale to jeszcze daleko przed nami... Na razie muszę dotrwać do polowkowego a do oazy spokoju daleko mi, oj daleko :p

Hej dziewczyny, widzę, że u Was produkcja postów idzie pełną parą. Cały czas trzymam za wszystkie kciuki.
Mnie od wczoraj hiperka zaczyna odpuszczac. Po tygodniu zaczęłam jeść w miarę normalnie, nie mam boli juz od dwóch dni, tylko brzuch nadal wzdety i nie mogę się przepracowywac ;)
No i pewnie niedługo @się zjawi bolesna, jak to po stymulacji.
Ech, w środę do lekarza na konsultacje.
A w połowie września na urlop, wreszcie taki porządny, długi. Będzie można się zregenerować.

Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze testwonia!

Kate, ale się usmiałam, jak sobie zwizualizowałam Wasza trójkę przepychającą sie w drzwiach do gabinetu :D hahaha

a do mnie wczoraj nei zadzownili i nie wiem, co z zarodkami. dzisiaj 6 doba, mam nadzieję, że skontaktują się z dobrymi wiesciami!!! ale jak na szpilkach siedzę i tak sobie myslę, że jakby było bardzo zle, to daliby znac...

sykatynka o jeju to już prawie półmetek!? ale czas leciii :)))))

inga po
walczymy i dajemy czadu! a za 9 miechów razem będziemy stękać na porodówkach :p

kate ładne, ładne:) po mamusi i tatusiu;P ten pierwszy był 3AB...a niestety się nie udało. Ale wierzę, że teraz damy radę!:)
a ten Acard to jakiś konkretny? bo weszłam na stronę a tam niebieski, fioletowy, czerwony...75mg, 150mg, który wybrać?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry