reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

melisa, ja też bym nigdy nie skorzystała z dawcy, rozumiem Cię. Dla mnie mąż jest najważniejszy i jeśli będzie dziecko to tylko z nas, albo adoptowane czyli żadnego z nas, ale tylko genetycznie :)
Będzie dobrze ;*

agulla, ja 3mam kciuki mimo wszystko!

reklama
kate rozumiem co masz na myśli ale ja mam dokładnie takie myślenie jak moniusia albo w 100% z naszych genów, albo adopcja.....jeśli przekonam męża :)

chyba miałam mega kryzys....dziś cały dzień bolą mnie jajniki, idealnie jak na @.....teraz bolą jakby nagle się powiększyły, kłują....może to hiperka? napędzona ciążą? mam cichuteńką, maleńką nadzieje....jestem mega zmęczona wsłuchiwaniem się w swoje ciało i odgadywanie co to zwiastuje :crazy:

agulla kiedy beta? pon? wt?
moniusia ​a ty?

agulla a kiedy lekarz kazał Ci zrobić? tez jesteś w Invikcie to poczekaj do 10dpt i zrób, żeby mieć 100% pewności. Jak zrobisz jutro i nic nie wyjdzie, to pojedziesz jeszcze we wtorek:-p chyba że jesteś w innej klinice i musisz zrobić bete w 14dpt jeszcze.

melissa a ty jesteś po transferze, bo ostatni post jaki pamiętam to że znaleźli paru żołnierzy, ale dalej to nie pamiętam:-p

Dawno mnie nie było, nie mogę teraz poradzić sobie z zaległościami ;-)
Najki - w pon mam wizytę podgląd endo, bo w czwartek było za słabe jeszcze..
Tola32 - pozdrawiam - jesteśmy widzę bardzo "podobne" ;)) tez mam córcię z 2010r.i na koncie ciąze tyle ze pozamaciczną
Sykatynko - doskonale rozumiem o czym piszesz-też znam specyfike pracy domu małego dziecka- chodzilam przez pól roku tylko na wolontariat - ale odczułam to identycznie jak opisujesz. Byłam na maluchach - 1,5-2 latka. Jak wchodzilysmy z kolezanka te ktore umiały wołały do nas CIOCIA, a jak wychodzilysmy MAMA! tydzien w tydzien po 3 godz spedzonych z nimi płakałam cała droge do domu. To trudne ale i niesamowite. Jak sie tulily, wrecz kleiły spragnione uczuc. Jak sie żżyly z nami.. dzieki tym doswiadczeniom wiem ze bylabym w stanie pokochac obce dziecko jak swoje. Ale jak mąż.. nie jestem pewna, bo on sam tego nie umie określić, choc czuje ze bardziej nie niz tak. Nikogo nie zmusi sie do milosci...
Wszystkie dziewczyny - pozdrawiam :-)

Agulla zrob bete w poniedzialek bedziedz miec pewnosc, nie zalamuj sie bo jeszcze nie wszystko stracone.

Melisa zgadzam sie z toba, dziecko ma byc efektem naszej milosci a nie z checi samego posiadania dziecka, tez nie biore pod uwage dawcy. Jestem wdzieczna losowi ze spotkalam mojego meza nie wyminila bym go na nikogo innego. Walczymy 7 lat wiem jak ciezko potrafi byc pojawia sie czasem zal ale mamy siebie, nie wyobrazam sobie zycia bez niego. I tutaj nie moge sie zgodzic z kate albo sie kocha albo nie mimo wad, chorob itd.

Chcę już piąteeeek! :wściekła/y:;-)

Miłej niedzieli :)

SIERPIEŃ:

31: Bety72 - wizyta kontrolna
31: OlaSzy - wizyta kontrolna
31: Tosia32 - kontrola endo
31: agulla84 - beta hCG - trzymamy kciuki!

WRZESIEŃ:

01: stacy - kontrola i kolejne słuchanie serduszka :)
01: Jessie - wizyta kontrolna i słuchanie serduszka
01: emenems - połówkowe :)
01: fruitofhope - usg i badania
01: moniusia_ - 10dpt - beta hCG kciuki za wzrost!
02: inga po - wizyta kontrolna (początek stymulacji)
02: sytkatynka - spotkanie z maluszkiem - połówkowe :)
02: Hess - konsultacja
04: najki - criotransfer
08: sykatynka - wizyta kontrolna
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem :)
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

PAŹDZIERNIK:

20:
Edenlayn - wizyta u położnej

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry