reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
fruitofhope ja to stosunkowo krótko siedzę na tym forum, bo w sumie 2lata. Jednak pamiętam słowa lolitki, ze prawie wszystkim się udaje zaskoczyć po ivf. Tylko nie którzy rezygnują za wcześnie.Teorie potwierdza GiZaS, bodajże udała się 6 procedura...:-p

Ostatnia edycja:
Hehehe dyskusja fajna - szkoda tylko ze nie uświadamia sie wczesniej o problemie niepłodności jak o raku szyjki macicy.
Moze byśmy wczesniej sie badały moze społeczeństwo byłoby lepiej uświadomione bez pierniczenia " odpusc sobie i jedz na wakacje z mezem musisz sie wyluzowac "

No ja nie slyszalalm zeby sie komuś odetkały jajowody albo odrósł jajnik przez zmiane otoczenia :D

Czytam Wasze wypowiedzi na temat adopcji i ja też coś dodam od siebie. Temat adopcji w Polsce jest bardzo trudny. Mama mojej znajomej prowadzi dom zastępczy. Przeważnie są u niej dzieci małe, porzucone przez matkę bądź odebrane alkoholikom. Kiedyś pytałam głównie chodziło mi o nas, czy w związku z tym jej mama nie może nas polecić by to wszystko tak nie trwało. Niestety większość tych dzieci ma nie uregulowana sytuacje prawną, mimo że nas zna nie ma takich uprawnień. I tak te dzieciaczki od czasu narodzin do ukończenia 2-3 lat są u niej a później idą do domu dziecka. Tragedia, nie rozumiem skoro rodzic się nie interesuje czemu nie pozwoli na lepsze życie tych dzieci? ???? Ja się pytam??

Tak wlasnie jest stacy - ale jak prawo zacznie dzialac inaczej to zaraz komuś bedzie nie pasowało ze państwo zabiera biednym i daje bogatym ... Masakra - pracowałam w domu dziecka epizodycznie w Gdańsku..

reklama
Do góry