reklama
fruitofhope
Fanka BB :)
Anika mam nadzieje i bardzo w to wierze ze kazda z nas tutaj predzej czy pozniej doswiadczy tego małego wielkiego cucdu !!!!
Kate a mówia że to kobieta zmienna jest ;-)
Kate a mówia że to kobieta zmienna jest ;-)
fruitofhope ja to stosunkowo krótko siedzę na tym forum, bo w sumie 2lata. Jednak pamiętam słowa lolitki, ze prawie wszystkim się udaje zaskoczyć po ivf. Tylko nie którzy rezygnują za wcześnie.Teorie potwierdza GiZaS, bodajże udała się 6 procedura...
Ostatnia edycja:
Hehehe dyskusja fajna - szkoda tylko ze nie uświadamia sie wczesniej o problemie niepłodności jak o raku szyjki macicy.
Moze byśmy wczesniej sie badały moze społeczeństwo byłoby lepiej uświadomione bez pierniczenia " odpusc sobie i jedz na wakacje z mezem musisz sie wyluzowac "
No ja nie slyszalalm zeby sie komuś odetkały jajowody albo odrósł jajnik przez zmiane otoczenia
Moze byśmy wczesniej sie badały moze społeczeństwo byłoby lepiej uświadomione bez pierniczenia " odpusc sobie i jedz na wakacje z mezem musisz sie wyluzowac "
No ja nie slyszalalm zeby sie komuś odetkały jajowody albo odrósł jajnik przez zmiane otoczenia
agulla84
Dziewczyny dzisiaj się obudziłam do pracy i doszło do mnie ze nie urodze własnego dziecka ze to naprawdę koniec mojej walki
agulla84
Powtórzę bete zanim odstawie leki to oczywiste ale wiem jak będzie
stacy
Czytam Wasze wypowiedzi na temat adopcji i ja też coś dodam od siebie. Temat adopcji w Polsce jest bardzo trudny. Mama mojej znajomej prowadzi dom zastępczy. Przeważnie są u niej dzieci małe, porzucone przez matkę bądź odebrane alkoholikom. Kiedyś pytałam głównie chodziło mi o nas, czy w związku z tym jej mama nie może nas polecić by to wszystko tak nie trwało. Niestety większość tych dzieci ma nie uregulowana sytuacje prawną, mimo że nas zna nie ma takich uprawnień. I tak te dzieciaczki od czasu narodzin do ukończenia 2-3 lat są u niej a później idą do domu dziecka. Tragedia, nie rozumiem skoro rodzic się nie interesuje czemu nie pozwoli na lepsze życie tych dzieci? ???? Ja się pytam??
reklama
Bety72
Agula co jest? Skąd ten nagły pesymizm? Proszę mi tutaj się uspokoić i cierpliwie czekać. A i nigdy nie mówi nigdy!!!!
Podziel się: