reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mada72- zrobiłam ten test, bo jak sobie coś namyślę to ciężko mnie od tego odwieść. Zrobiłam i nie żałuję, bo pokazała się bledziutka, naprawdę bledziutka, ale widoczna- tak, że nie mam wątpliwości, że tam była- 2 kreseczka :). Nikomu o tym narazie nie mówię- tylko Wam i Mężowi- bo to jeszcze o niczym nie przesądza, ale myślę, że jest to pozytywny znak :). Blada ta kreseczka, ale to dopiero 7 doba po transferze więc też nie może być maga czerwona... różnie może jeszcze być, ale chyba jestem na dobrej drodze :).

reklama
Czesc dziewczynki.
Asiiek- Czy zaczelas juz stymulacje ??? Czy stosujesz jakas specjalna diete ???
.
hejka! jeszcze jestem na wzastrzykach wyciszajacych, stymulacje mam zaczac 25.06 wiec jeszcze ten tydz musze wytrzymac..ale spoko jakos zleci....zadnej diety nie mam

Mada72- zrobiłam ten test, bo jak sobie coś namyślę to ciężko mnie od tego odwieść. Zrobiłam i nie żałuję, bo pokazała się bledziutka, naprawdę bledziutka, ale widoczna- tak, że nie mam wątpliwości, że tam była- 2 kreseczka :). Nikomu o tym narazie nie mówię- tylko Wam i Mężowi- bo to jeszcze o niczym nie przesądza, ale myślę, że jest to pozytywny znak :). Blada ta kreseczka, ale to dopiero 7 doba po transferze więc też nie może być maga czerwona... różnie może jeszcze być, ale chyba jestem na dobrej drodze :).

to super, oby pieknie ciemniała..a kiedy beta?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iniia - jejku, super wiadomość, to nic, że bladziutka, ale jest! Ściskam Cię mocno, bo musi być dobrze! Nawet nie wiesz jak się cieszę, aż mi gęsia skórka wyszła :-)

Witam wszystkie dziewczyny serdecznie :)

jestem tu nowa, mieszkam w Krakowie i leczę się z klinice Parens u dr Janeczki,
w piątek 10 czerwca miałam transfer 2 mrożaczków i dzisiaj ( czyli 9 dni po transferze) robiłam beta HCG i wynik 30 mlU/ml....no i nie wiem czy to nie za mało :(
jak było u Was?

z góry dziękuję za odpowiedź, bo siedzę w stresie, a do kliniki dopiero jutro się dodzwonię...

Kochana, to ja miałam betę w 12dpt 23,22 a potem już tylko pięknie rosła, i jak widać są bliźniaczki, które właśnie dzisiaj idę podglądać i może już zobaczę co mi tam w brzuszku siedzi jeśli się ładnie do nas odwrócą.
Powtórz betkę po 48 godz, bo najważniejsze by ładnie przyrastała.
A ja mocno trzymam za ten przyrost i życzę dwójeczki!!!!:-)

Iniiia- ja juz gratuluje, blada ale jest! Ginger - mysle, ze Tobie tez mozna juz skladac gratulacje. Mada i reszta trzymam kciuki. Eweli - zycze fajnych widoczow. A moze bedzie parka?

Kochane, nie dziękuję za gratulacją, ale ściskam mocno i oby do 24.06- wtedy beta i będę wiedziała na 100% czy się udało… pewnie do tego czasu zrobię jeszcze ze 3 testy, ale taka ja już jestem J.

Na razie jeszcze się bardzo nie cieszę, bo jednak bladziunia ta kreska była i może być różnie, chociaż na 200% odczytuję to jako dobry znak J.

Mam nadzieję moje Kochane, że wszystkie testujące w następnym tygodniu opiszą nam swoje piękne betki J.

reklama
iniia-kciuki zaciśnięte !!!

asia1103, gucia_m,-też trzymam kciukasy za powodzenie!!!! będzie dobrze !!!!

ginger96 -myślę że beta ok! no i niech rośnie D U Ż A !!!!!

pozdrawiam pozostałe babeczki :-)

ptencer
to powiadasz ze twój brzuszek wystrzelił? muszę zajrzeć na ciężarówki i zobaczyć-wstawiłaś jakąś fotkę?
vane -jak tam mamusia....??? ;-)

Do góry