reklama
niebajka
Fanka BB :)
Stacy u mnie jeszcze komarow nie ma, ale kolega mi mówił ze u niego w ogrodzie zaczely sie legnac, wiec moze zdazy mnie jakis udziabac tego lata. Moj N sie zawsze smieje ze ze mna jest bezpieczny, bo wszystkie do mnie leca.. moze przez moje ab-? Albo przez to ze jestem chodzacym grzejnikiem i szybciej mnie rejestruja?
Kate cere mam ok, pryszcze okazjonalne, przy stymulacji cos sie pojawilo, ale teraz spokoj a zdradzisz co to za mazidlo? Moja kolezanka walczy z dermatologami od dawien dawna... ma jakies kremy na azs i inne cuda, ale i tak krzywda na buzi wielka. A po sloncu juz w ogole:/
Kate u mnie 30 stopni w mieszkaniu to juz dawno pyklo w listopadzie kiedy ceny za klime spadna bedziemy montowac, bo zyc sie nie da. Mokry recznik na siebie i byle jakos.
Kate cere mam ok, pryszcze okazjonalne, przy stymulacji cos sie pojawilo, ale teraz spokoj a zdradzisz co to za mazidlo? Moja kolezanka walczy z dermatologami od dawien dawna... ma jakies kremy na azs i inne cuda, ale i tak krzywda na buzi wielka. A po sloncu juz w ogole:/
Kate u mnie 30 stopni w mieszkaniu to juz dawno pyklo w listopadzie kiedy ceny za klime spadna bedziemy montowac, bo zyc sie nie da. Mokry recznik na siebie i byle jakos.
stacy
Myślisz że ta wit d2000 jest konieczna? Czemu on mi nic nie powiedział? !
niebajka
Stacy mi tez kazali brac kwas foliowy... to jest w sumie najwazniejsze w 1 trym. O wit d wyczytalam z forum, bałam sie brac ze moze przedawkuje, ale dziewczyny mnie tu uspokoily) po paru miesiacach brania zrobilam wynik i mam w dolnej granicy normy, lekarz jazal wiec brac dalej bo dziecko wyciąga; )
Aniko.. wstrzeliliscie sie z ta lazienka w najgorszym momencie... strasznie Ci współczuję!!!
Aniko.. wstrzeliliscie sie z ta lazienka w najgorszym momencie... strasznie Ci współczuję!!!
stacy
No i skasowało mi cały post.
Niebajko zapytam lekarza przy następnej wizycie ale chyba i tak zrobię te badania na własną rękę.
A propo klimy, jak mieszkaliśmy w Krakowie to na mieszkaniu mieliśmy ja zamontowana. Normalnie bajka, dopóki nie trzeba było wychylic nosa na zewnątrz było cudownie :-)
Aniko chyba nie najlepsza pogoda na remonty.
Niebajko zapytam lekarza przy następnej wizycie ale chyba i tak zrobię te badania na własną rękę.
A propo klimy, jak mieszkaliśmy w Krakowie to na mieszkaniu mieliśmy ja zamontowana. Normalnie bajka, dopóki nie trzeba było wychylic nosa na zewnątrz było cudownie :-)
Aniko chyba nie najlepsza pogoda na remonty.
niebajka u mnie diagnozowali już wszystkie rodzaje trądziku a mam przeczucie ze to cos innego bo nic od nich nie dzialalo. Cthapil mi pomogl trochę do mycia i krem.A teraz AA help cera atopowaZobaczmy co dalej będzie.
stacy ja miałam tak samo i witaminy dopiero w polowie IItrym zaczęłam brac bo morfologia wyszla trochę niska, ale anemii nie było. Co 2-3 tyg będziesz mieć morfo to jakby co jeszcze zdążysz się na brać wiatmin...A poza tym za granicą ponoć odchodzi się od suplementacji ciężarnych, ponoc jakies badania się pokazaly 1-2lata temu, ze witaminy obciazaja watrobe itp. i teraz nie zalecają..
Dobrej nocki..
stacy ja miałam tak samo i witaminy dopiero w polowie IItrym zaczęłam brac bo morfologia wyszla trochę niska, ale anemii nie było. Co 2-3 tyg będziesz mieć morfo to jakby co jeszcze zdążysz się na brać wiatmin...A poza tym za granicą ponoć odchodzi się od suplementacji ciężarnych, ponoc jakies badania się pokazaly 1-2lata temu, ze witaminy obciazaja watrobe itp. i teraz nie zalecają..
Dobrej nocki..
reklama
agulla84
Kate ja myje twarz żelem bioderma bo też mam problem ze skóra
Podziel się: