reklama
niebajka do odważnych świat należy ja wczoraj byłam co prawda do 23ej, jak jechaliśmy to na dworze było 39stopni Na sali była klima ale nie dawała rady, ja się aż tak nie pocę, wiec dramatu nie było, ale bracia i wujkowie koszule mokre już w kościele była "mapa województw" na koszulach . Byłam na weselu kiedyś w remizie, klimatyzacji bark, sala mała a gości 140 osób tlenu brakowało, w obecnych czasach wielkie wesela to muszą być robione w salach z wielkimi agregatami przemysłowymi, a która sala to ma Ja na szczęście zawsze dobrze znosiłam upały, bo mi ciągle zimno
W ogóle wszyscy bali się ze mną tańczyć i tylko każdy się mnie pytał jak się czuje, próbowałam braciom wytłumaczyć, że dziecko ma tam łożysko itp. i nic się nie stanie... A najlepiej jak mówiłam ze ja do domu odwożę M i moja mamę to wszyscy - ale czy to dobry pomysł, uważaj na siebie... Ehh szkoda gadać. Powinnam tam siedzieć i być obrażona na cały świat i obłożnie chora bo jestem w ciąży ;-)
W ogóle wszyscy bali się ze mną tańczyć i tylko każdy się mnie pytał jak się czuje, próbowałam braciom wytłumaczyć, że dziecko ma tam łożysko itp. i nic się nie stanie... A najlepiej jak mówiłam ze ja do domu odwożę M i moja mamę to wszyscy - ale czy to dobry pomysł, uważaj na siebie... Ehh szkoda gadać. Powinnam tam siedzieć i być obrażona na cały świat i obłożnie chora bo jestem w ciąży ;-)
inga po
Fanka BB :)
hehehe kate powinnas lezec obłożnie chora :-)ja tez zmarzluch i dobrze nawet znosze upaly ale piatek wyczyn 15 godzin w trasie ( 12 godz jazdy w dwie strony) przy 37 C mimo, ze klima i maz kierowca ale masakra:-) no nic leczenie wymaga poswiecen przy stymulacju pewnie juz zostane na noclegi w Bialymstoku
niebajka
O mamo ! Kate - twarda baba jestes zawstydzilas wszystkich
Mi jest wiecznie goraco, w zimie wszyscy w swetrach, a ja krotki rekaw teraz po prostu padam! W pracy goraco od sprzetow, klimy brak. Wracam do mieszkania na ostatnim pietrze, wiec kolejne pieklo. Nie to, ze leje mi sie spod pachy i smierdze, ale na plecach czuje wilgoc, palce spuchniete, jak parowki, twarz sie swieci 24/7. Najlepiej nie tykac, nie mowic, nie draznic, bo moja bezsilnosc przeradza sie w delikatna agresje
Odwaga by mi nie pomogla Kate
Inga.. niezla wycieczka:||| niech juz ten skwar sie skonczy...
Mi jest wiecznie goraco, w zimie wszyscy w swetrach, a ja krotki rekaw teraz po prostu padam! W pracy goraco od sprzetow, klimy brak. Wracam do mieszkania na ostatnim pietrze, wiec kolejne pieklo. Nie to, ze leje mi sie spod pachy i smierdze, ale na plecach czuje wilgoc, palce spuchniete, jak parowki, twarz sie swieci 24/7. Najlepiej nie tykac, nie mowic, nie draznic, bo moja bezsilnosc przeradza sie w delikatna agresje
Odwaga by mi nie pomogla Kate
Inga.. niezla wycieczka:||| niech juz ten skwar sie skonczy...
JoannaRak
Dzieki Kate. To dobrze wiedziec, ja powiem szczerze mam bardzo dobre doswiadczenie jesli chodzi o serwis w Invicta, moze dlatego ze zza granicy i wszystko zaltawiam przez email, rzeczywiscie jak tam bylam to bardzo dlugie kolejki i ciezko przy rejestracji. Dziekuje jeszcze raz za cenne informacje Mam nadzieje ze do dwoch miesiecy uda mi sie podejsc do zabiegu. A wszystkim mamuskom zycze duzo sily szczegolnie w te ogromne upaly! Pozdrawiam Asia
stacy
Z tego co się orientuje to temperatury mają się utrzymać w najbliższym czasie :-) powiem szczerze że ja powoli mam dość upałów.
inga - a gdzie bedziecie mieszkac w Białymstoku? Mogłabym ci polecić fajne mieszkanie na akademickiej. Nawet nie wiem czy jest 200 m do bociana. My byliśmy zadowoleni.
inga - a gdzie bedziecie mieszkac w Białymstoku? Mogłabym ci polecić fajne mieszkanie na akademickiej. Nawet nie wiem czy jest 200 m do bociana. My byliśmy zadowoleni.
niebajka
Stacy niestety... u mnie do 18 sierpnia mniej jak 30 nie bedzie. Od jutra caly tydzien, dzien w dzien 35/36... wszyscy czekaja na burze, ktorej ani widu ani slychu...:/ miala byc w tamten wtorek, ale ani kropla nie spadla..
Nie lubię.
Mdli Cie mocno?
Nie lubię.
Mdli Cie mocno?
stacy
U nas wieczory są przyjemne, tak jak teraz mogłabym siedzieć tylko na zewnątrz. Ale mam nowy problem tak żeby nie było nudno KOMARY :-) gryzą jak cholera.
stacy a bierzesz witaminy dla ciężarnych, bo ja gdzies czytałam ze moskito nie lubi b6 i b12 - ja jem vita mama i komar nie siada a wcześniej to mnie tylko jadły:-( a gzy były najgorsze...Co do upałów ja tez nie daje rady, lekko stópki puchną, już ciężko się złózka podnieść... dzisiaj termometr pokazywal 30, a mam klime w domu tylko M miał ja wyczyscic, żeby serwisu nie wzywac i wynik jest taki ze siedzimy przy wiatraku:-( ale takim dużym
niebajka jak masz piekna cere to możemy się zamienic mogę się pocić do woli mój M tez ma ten problem i po perspibolcku mu się unormowało, tylko w ciąży nie można...Ja mam już plan, ze po ciąży wracam po tabletki solarium i nie będę straszyćW ogóle odkryłam cudowny krem i działa lepiej niż wszystkie specyfiki od dermatologów, niby to takie proste.. krem na atopowe zapalenie skóry, nie dzialaja antybiotyki,masci robione i cuda a taki kremik bez recepty tak..ja to jednak jestem nienormalna
niebajka jak masz piekna cere to możemy się zamienic mogę się pocić do woli mój M tez ma ten problem i po perspibolcku mu się unormowało, tylko w ciąży nie można...Ja mam już plan, ze po ciąży wracam po tabletki solarium i nie będę straszyćW ogóle odkryłam cudowny krem i działa lepiej niż wszystkie specyfiki od dermatologów, niby to takie proste.. krem na atopowe zapalenie skóry, nie dzialaja antybiotyki,masci robione i cuda a taki kremik bez recepty tak..ja to jednak jestem nienormalna
reklama
stacy
Kate - no właśnie lekarz mi kazał brać tylko folik i korzystać z tego że mamy teraz dostęp do owoców i warzyw. I tak się zastanawiam czy brać coś na własną rękę? Niby jem te owoce i warzywa ale nie jakoś przesadnie i boję się niedoboru witamin.
Podziel się: