reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

sykatynka luteina dopochwowa? czy podjęzykowa i ile bierzesz? mam nadmiar opakowań w domu oddam Ci pare tabletek:-)

ps.ide do sklepu

reklama
Wizytę udało mi się umówić dopiero na poniedziałek wieczorem i to do Lux medu, mam nadzieję że mi przepisza...

Co do imion to u nas będzie Kacperek choć podobał mi się jeszcze Krystian a gdyby dziewczynka była to myślałam o Wiktorii jako nasze największe zwycięstwo ;-)

sykatynko, masz taki dokument z kliniki o tym jaki CI podali zarodek i jakie masz wziąć leki? Idź z tym do apteki, powiedz że potrzebujesz tych leków, a w poniedziałek dostaniesz receptę. Powinni Ci sprzedać (ale wtedy nie dostaniesz refundacji z tego co mi wiadomo) - czyli za opakowanie zapłacisz jakieś 50 zł..

Olaszy nie mam czegoś takiego, u nas dają takie rozpiski na świstkach i z dokładnymi datami więc raczej mi nie wydadzą na coś takiego bo to było 2 miesiące temu...
Kate - jakbyś coś miała do odstąpienia to ja chętnie...

reklama
sykatynka mam 26tabl.ale luteiny 50mg, wiec nawet jak zaczniesz brać teraz zamiast 2tabl po 100mg to możesz wziąć 4 po 50mg, ale to już pytanie do Ciebie? Ogólnie a lekarzem nie jestem ale wydaje mi się że nawet jak będziesz brala teraz 3x 150mg zamiast 3x200mg to nie robi różnicy. jakoś te 3 tabsy przemęczysz.. A w pon.doktorek powinien wypisac..

Do góry