reklama
Dopochwowa, biorę 3x200
To redukuj juz od dzis zeb nie ucinać nagle
Madziulka Rz
Fanka BB :)
Co do imion to u nas będzie Kacperek choć podobał mi się jeszcze Krystian a gdyby dziewczynka była to myślałam o Wiktorii jako nasze największe zwycięstwo ;-)
Jeszcze jak wrócę sprawdzę skrzynkę ale nie sądzę żeby ta od ciebie Emi dotarła...
No tez watpię raczej ...:/ ale spokojnie ja tez miałam lukę bo czekalam ba dostawę od mamy jak pamietasz straszna panika była
OlaSzy
Fanka BB :)
sykatynko, masz taki dokument z kliniki o tym jaki CI podali zarodek i jakie masz wziąć leki? Idź z tym do apteki, powiedz że potrzebujesz tych leków, a w poniedziałek dostaniesz receptę. Powinni Ci sprzedać (ale wtedy nie dostaniesz refundacji z tego co mi wiadomo) - czyli za opakowanie zapłacisz jakieś 50 zł..
reklama
sykatynka mam 26tabl.ale luteiny 50mg, wiec nawet jak zaczniesz brać teraz zamiast 2tabl po 100mg to możesz wziąć 4 po 50mg, ale to już pytanie do Ciebie? Ogólnie a lekarzem nie jestem ale wydaje mi się że nawet jak będziesz brala teraz 3x 150mg zamiast 3x200mg to nie robi różnicy. jakoś te 3 tabsy przemęczysz.. A w pon.doktorek powinien wypisac..
Podziel się: