reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

76-Magda
Niby lekarz mi powiedzial ze szanse sa mniejsze ale tez mi powiedzial ze mrozi sie najmocniejsze zarodki wiec nie zastanawiaj sie jakie sa szanse i niewglebiej sie w to czy sie uda czy nie bo zglupiejesz tak jak ja , im wiecej wiem tym glupsza jestem, trzeba miec nadzieje ze sie uda :)))) sa tutaj dziewczyny ktorym sie udalo na mrozakach i to na jednym wiec szanse sa i to duze takie jest moje zdanie :))))))) a ty kiedy podchodzisz do criotransferu ??????????

reklama
76-Magda
Niby lekarz mi powiedzial ze szanse sa mniejsze ale tez mi powiedzial ze mrozi sie najmocniejsze zarodki wiec nie zastanawiaj sie jakie sa szanse i niewglebiej sie w to czy sie uda czy nie bo zglupiejesz tak jak ja , im wiecej wiem tym glupsza jestem, trzeba miec nadzieje ze sie uda :)))) sa tutaj dziewczyny ktorym sie udalo na mrozakach i to na jednym wiec szanse sa i to duze takie jest moje zdanie :))))))) a ty kiedy podchodzisz do criotransferu ??????????

zgadzam się, że im więcej wiem - tym gorzej dla mnie, bo zaczynam fiziować.
nie wiem ile powinno się poczekać po punkcji/transferze, ale myślę, że zaszalejemy po wakacjach - obstawiam wrzesień. no i skoro to jest loteria - to czeka mnie teraz kumulacja :happy:

szłam krótkim protokołem... wyhodowałam 28 jajec, 25 okazało się być dobre, zapłodniło się 19 a 17 zaczęło sie dzielić. Ale ostatecznie mam 6 mrozaków i 2 podane zarodki. Teraz przylazła @ i jest bardzo obfita.

dziewczyny a powiedzcie mi czy te leki na wyciszenie i do stymulacji można kupić tylko w klinice w której się leczę czy w aptece również?? zostało mi kilka dni antyków i zaczynam zastrzyki i jutro mam wizytę w klinice i nie wiem czy jutro już muszę jechać z pieniążkami na leki czy spokojnie mogę je kupić w zwykłej aptece.....

Ja akurat leczyłam się u dr Żórawskiego, ale wiem że Gizler też jest bardzo dobry.
Pytaj o co chcesz, zawsze chętnie pomogę:-). A co u Was jest wskazaniem do ivf?

Dziękuję, na pewno będę miała ogrom pytań ;-)
U nas problemem jest słaba armia mojego męża. Moje wyniki są książkowe. Także o tyle dobrze, że u mnie wszystko gra.
No widzę, że jest tu nas trochę Wrocławianek :-)

Dziękuję, na pewno będę miała ogrom pytań ;-)
U nas problemem jest słaba armia mojego męża. Moje wyniki są książkowe. Także o tyle dobrze, że u mnie wszystko gra.
No widzę, że jest tu nas trochę Wrocławianek :-)

u nas dokladnie to samo!!! u mnie super, a chlopaki tragedia!!! jesli moge wiedziec to jakie leczenie dr zastosowal twojemu M

Mimi - trzymam kciukaski moja droga.76Magda - zycze powodzenia. Iniia - ja nie mialam zadnych objawow po tranferze wiec bylam w 99% pewna ze bedzie klapa, a jednak udalo sie. Mam nadzieje, ze Ty tez wkrotce zobaczysz magiczne II kreseczki.

reklama
Do góry