No ja ci powiem, że jak patrzę wokoło jak wszyscy nasi znajomi dziadzieja i rosną im brzuszki a potem patrzę na mojego, który z każdym rokiem wygląda lepiej to nawet dumna jestem ale on ma też niestandardowy zawód i nie musi się codziennie w gajer wpychac, tylko ubiera się jak chce i tatuaże nie przeszkadzają tylko ja nie mogę się teraz zapuscic żeby mu dorównać
No to jak u mnie - generalnie jak mowisz , mało facetów dba o sibie niestety - widze chłopaków w moim wieku to przykre sle wiekoszsc takie roztyle knurki z jakimiś niezadbsnymi fryzurami broda czy co gorsza , dłońmi...
Wiem jak sie czujesz moj maz ma 37 lat i nigdy nie wygladal lepiej
Zawsze jak jedzie sam do polski to potem mi opowiada gdzie i jaka baba sie do niego uśmiechała ahahahaaha
Moj tez ma prace w ruchu i oczywiscie całe przedramiona ma wytatuowane i to nie jest zaden problem
Sykatynka ja juz wczoraj mu moeilam ze czuje sie jak muflon przy nim i nic teraz nie zrobie i strasznie narzekałam, i obiecalam sobie e za rok na wiosne bedzie z przodu wózek a z tylu moj pieknie wyrzeźbiony tyłek hahahaaha