reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam i ta i ta, ale doustna się ponoć wchłania tylko w 20%.... Ja jej smaku nie cierpię bleeee.... A dowcipna też bez patyczka stosowalam bo nim latwo się było zadrapac....

reklama
wolałabym dopochwową:-/ ale już wykupiłam 6 opakowań podjęzykowej..

annemarie dziękuję za wczorajszy opierdziel:sorry: Postawiłaś mnie trochę do pionu ;) dalej się stresuję, ale już trochę mniej...i jadę tam z innym nastawieniem, zabieram Juniora do domu i będziemy się byczyć! :-D

Ten patyczek w przypadku dopochwowej jest masakryczny. Gdy wszystko na dole zaczyna puchnąć od ciąży, hormonów i innych magicznych sztuczek, po prostu nie ma bata, żeby się nie zadrapać. Nawet aplikując "ręcznie" nie jest łatwo..:confused2: cieszę się, że już nie muszę brać tych leków..

Ten patyczek w przypadku dopochwowej jest masakryczny. Gdy wszystko na dole zaczyna puchnąć od ciąży, hormonów i innych magicznych sztuczek, po prostu nie ma bata, żeby się nie zadrapać. Nawet aplikując "ręcznie" nie jest łatwo..:confused2: cieszę się, że już nie muszę brać tych leków..

Jak brałam Lutinusa było ok bo te tabletki były bardzo duze ale przy luteine to masakra była...krótkie paznokcie i tyle .... Jak mowisz, baaaardzo ostroznie

NAJKI-ja opierdzielam bardzo chetnie,zwlaszcza jak ktos wpada w histeria i lekka paranoje:-):-):-)klaniam sie na przyszlosc,pare dni po transferze tez cie troche opierdziele,jak zaczniesz snuc czarne mysli;-);-);-)

Ja miałam i ta i ta, ale doustna się ponoć wchłania tylko w 20%.... Ja jej smaku nie cierpię bleeee.... A dowcipna też bez patyczka stosowalam bo nim latwo się było zadrapac....

ja do dowcipnej nie mam zadnych patyczkow,czyste rece i do ataku:tak:a potem zeby ten szajs nie wyplywal ,tampon mini na godz. i spokoj.:tak:

reklama
To przy ivf zawsze dają lutkę?

Wczoraj drugi zastrzyk za mną ;) mniej bolało, tylko przy końcu bardziej, nie wiem czy tak cisnęłam tą strzykawę,
M. mówił, że niby tak i może dlatego ;)

Ostatnia edycja:
Do góry