reklama
najki
Fanka BB :)
wolałabym dopochwową:-/ ale już wykupiłam 6 opakowań podjęzykowej..
annemarie dziękuję za wczorajszy opierdziel Postawiłaś mnie trochę do pionu dalej się stresuję, ale już trochę mniej...i jadę tam z innym nastawieniem, zabieram Juniora do domu i będziemy się byczyć!
annemarie dziękuję za wczorajszy opierdziel Postawiłaś mnie trochę do pionu dalej się stresuję, ale już trochę mniej...i jadę tam z innym nastawieniem, zabieram Juniora do domu i będziemy się byczyć!
OlaSzy
Ten patyczek w przypadku dopochwowej jest masakryczny. Gdy wszystko na dole zaczyna puchnąć od ciąży, hormonów i innych magicznych sztuczek, po prostu nie ma bata, żeby się nie zadrapać. Nawet aplikując "ręcznie" nie jest łatwo.. cieszę się, że już nie muszę brać tych leków..
Ten patyczek w przypadku dopochwowej jest masakryczny. Gdy wszystko na dole zaczyna puchnąć od ciąży, hormonów i innych magicznych sztuczek, po prostu nie ma bata, żeby się nie zadrapać. Nawet aplikując "ręcznie" nie jest łatwo.. cieszę się, że już nie muszę brać tych leków..
Jak brałam Lutinusa było ok bo te tabletki były bardzo duze ale przy luteine to masakra była...krótkie paznokcie i tyle .... Jak mowisz, baaaardzo ostroznie
annemarie
Ja miałam i ta i ta, ale doustna się ponoć wchłania tylko w 20%.... Ja jej smaku nie cierpię bleeee.... A dowcipna też bez patyczka stosowalam bo nim latwo się było zadrapac....
ja do dowcipnej nie mam zadnych patyczkow,czyste rece i do atakua potem zeby ten szajs nie wyplywal ,tampon mini na godz. i spokoj.
reklama
Podziel się: