Halo dziewczynki,
oto kalendarz!
Jutro wielki dzień najki i ja też skromnie o kciukasy poproszę!
ps. emenems - ja też za pierwszym razem wrzuciłam do zamrażarki banany ze skórką, nie chciało mi się obierać myślałam, że sobie palce odmrożę jak je obierałam...
ps2. dzisiaj dowiedziałam się, że moja przyjaciółka, która miała mnie zastąpić w adopcjach na czas przed i po porodzie, jest też w ciąży! na dodatek biorą szybciutko ślub i datę wyznaczyli na 14 sierpnia, na dzień, kiedy i ja brałam ślub he he, z ciążą wygadała mi się moja p. psycholog i się śmiała później że ma za sobą parę najtrudniejszych tygodni, bo ja ukrywam przed koleżanką ciążę (bo czekam do końca 1 trymestru) a ona przede mną (może dlatego, żeby mi nie było przykro... bo wie o długich staraniach i o poronieniu)... śmiesznie to wyszło, ciekawe jak długo będziemy jeszcze nawzajem ukrywać hi hi ;P
ps3. jakiś krótki mi się zrobił ten kalendarz, dziewczyny dawać tu daty - annemarie i daria - kiedy bety?
LIPIEC
22: Sykatynka - usg prenatalne
22: najki - udany transfer
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta
29: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
SIERPIEŃ
07: IngaPo - wizyta kontrolna
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer
No ja czekam cały czas za powiadomienie ze szpitala o terminie połówkowego i czekam i czekam ... Na pewno w sierpniu
No ja pod wode wzielam i nożem hahahah a mowilam ci moja zarazarka to na kamien ... ale warto było super smakowało