reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Halo dziewczynki,
oto kalendarz!
Jutro wielki dzień najki i ja też skromnie o kciukasy poproszę! :)

ps. emenems - ja też za pierwszym razem wrzuciłam do zamrażarki banany ze skórką, nie chciało mi się obierać :) myślałam, że sobie palce odmrożę jak je obierałam...
ps2. dzisiaj dowiedziałam się, że moja przyjaciółka, która miała mnie zastąpić w adopcjach na czas przed i po porodzie, jest też w ciąży! na dodatek biorą szybciutko ślub i datę wyznaczyli na 14 sierpnia, na dzień, kiedy i ja brałam ślub :) he he, z ciążą wygadała mi się moja p. psycholog i się śmiała później że ma za sobą parę najtrudniejszych tygodni, bo ja ukrywam przed koleżanką ciążę (bo czekam do końca 1 trymestru) a ona przede mną (może dlatego, żeby mi nie było przykro... bo wie o długich staraniach i o poronieniu)... śmiesznie to wyszło, ciekawe jak długo będziemy jeszcze nawzajem ukrywać hi hi ;P

ps3. jakiś krótki mi się zrobił ten kalendarz, dziewczyny dawać tu daty - annemarie i daria - kiedy bety?

LIPIEC

22: Sykatynka - usg prenatalne
22: najki - udany transfer
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta
29: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg

SIERPIEŃ
07: IngaPo - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

No ja czekam cały czas za powiadomienie ze szpitala o terminie połówkowego i czekam i czekam ... Na pewno w sierpniu

No ja pod wode wzielam i nożem hahahah a mowilam ci moja zarazarka to na kamien ...:D ale warto było super smakowało

reklama
Sykatynka- ja mam wizyte kontrolna na 31.07 jak bedzie znowu dupa blada (blagam nie !!! ) to do tego czasu dostane juz okres i beta bedzie nie konieczna.
Opcja druga dostalam od lekarza,test sikany ktory jest ponoc nie do kupienia, Sciagaja je z USA tylko na potrzeby labo i klinik i mam go sobie zrobic w domu. Bo wtedy kiedy powinnam go robic,moj dok ma urlop.

Opcja trzecia, po dlugim szukaniu i kombinacjach... testy mam juz zamowione,zrobie sobie za pare dni.;-);-)

sykatynka, meeega brzusio ;d :)

Co do badania drożności to mi dr też powiedział (invicta), że do ivf nie trzeba. Powiedział, że jak chcę podejść do inseminacji wtedy konieczne. I wtedy się wyraził, że jak chcę się poddać temu bolesnemu badaniu to proszę bardzo ;p

Ej laseczki ;p za tydzień we wtorek biorę ostatnią tabletke anty, a w piątek ten mam wizytę. Jest możliwość, że mi włączy wyciszacze już od piątku? Czy dopiero jak skończę? ;)

Jak mi się dłużyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

Poszlabym do ginekologa i poprosila skierowanie do szpitala na zabieg.
Moniusia-powiedz twojemu doktorowi ,ze to badanie normalni lekarze robia w narkozie,a konowaly na zywca !!!

reklama
Do góry