reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Halo dziewczynki,
oto kalendarz!
Jutro wielki dzień najki i ja też skromnie o kciukasy poproszę! :)

ps. emenems - ja też za pierwszym razem wrzuciłam do zamrażarki banany ze skórką, nie chciało mi się obierać :) myślałam, że sobie palce odmrożę jak je obierałam...
ps2. dzisiaj dowiedziałam się, że moja przyjaciółka, która miała mnie zastąpić w adopcjach na czas przed i po porodzie, jest też w ciąży! na dodatek biorą szybciutko ślub i datę wyznaczyli na 14 sierpnia, na dzień, kiedy i ja brałam ślub :) he he, z ciążą wygadała mi się moja p. psycholog i się śmiała później że ma za sobą parę najtrudniejszych tygodni, bo ja ukrywam przed koleżanką ciążę (bo czekam do końca 1 trymestru) a ona przede mną (może dlatego, żeby mi nie było przykro... bo wie o długich staraniach i o poronieniu)... śmiesznie to wyszło, ciekawe jak długo będziemy jeszcze nawzajem ukrywać hi hi ;P

ps3. jakiś krótki mi się zrobił ten kalendarz, dziewczyny dawać tu daty - annemarie i daria - kiedy bety?

LIPIEC

22: Sykatynka - usg prenatalne
22: najki - udany transfer
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta
29: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg

SIERPIEŃ
07: IngaPo - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

No ja czekam cały czas za powiadomienie ze szpitala o terminie połówkowego i czekam i czekam ... Na pewno w sierpniu

No ja pod wode wzielam i nożem hahahah a mowilam ci moja zarazarka to na kamien ...:D ale warto było super smakowało

reklama
Sykatynka- ja mam wizyte kontrolna na 31.07 jak bedzie znowu dupa blada (blagam nie !!! ) to do tego czasu dostane juz okres i beta bedzie nie konieczna.
Opcja druga dostalam od lekarza,test sikany ktory jest ponoc nie do kupienia, Sciagaja je z USA tylko na potrzeby labo i klinik i mam go sobie zrobic w domu. Bo wtedy kiedy powinnam go robic,moj dok ma urlop.

Opcja trzecia, po dlugim szukaniu i kombinacjach... testy mam juz zamowione,zrobie sobie za pare dni.;-);-)

sykatynka, meeega brzusio ;d :)

Co do badania drożności to mi dr też powiedział (invicta), że do ivf nie trzeba. Powiedział, że jak chcę podejść do inseminacji wtedy konieczne. I wtedy się wyraził, że jak chcę się poddać temu bolesnemu badaniu to proszę bardzo ;p

Ej laseczki ;p za tydzień we wtorek biorę ostatnią tabletke anty, a w piątek ten mam wizytę. Jest możliwość, że mi włączy wyciszacze już od piątku? Czy dopiero jak skończę? ;)

Jak mi się dłużyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

Poszlabym do ginekologa i poprosila skierowanie do szpitala na zabieg.
Moniusia-powiedz twojemu doktorowi ,ze to badanie normalni lekarze robia w narkozie,a konowaly na zywca !!!

reklama
Do góry