reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, znacie może jakieś pnie nt tego realizatora :
UNIWERSYTECKIE CENTRUM ZDROWIA KOBIETY I NOWORODKA WARSZAWSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO SP. Z O.O.

UL. S. STARYNKIEWICZA 1/3
02-015 WARSZAWA

reklama
Edenlayn - w Pl możesz sobie iść na betę tez, to jakieś tanie badanie, prywatnie zrobisz gdziekolwiek i będziesz wiedzieć. Ja tak robiłam, bo nie wyrobilabym nic nie wiedząc tyle czasu. Trzymam kciuki za 18:)

Hess - co chcesz wiedzieć? Ja tam podchodzę wiec trochę wiem;)

Wlasnie wróciłam stamtąd, cos za szybko dostałam okres wiec jest za późno na gonapeptyl juz... Zapomniałam ze musza sie nakładać... No i powtarzam miesiąc anty i potem gonapeptyl i menopur. Wyjdzie mi punkcją jakos z początkiem września. Trochę zła jestem.

Megi - pytam się ogólnie, szukam alternatyw gdyby mojej klinice nie przyznali kasy. Są tam fachowcy, jak u nich wygląda podejście?

Hess ale chcesz się tam przenieść czy komercyjnie podchodzić do in vitro? Bo jeśli komercyjnie, to wydaje mnie się ze będzie taniej niż w prywatnych klinikach, bo dużo badan można zrobić z NFZ. Wchodzisz tez bez kolejki na usg, pomiędzy pacjentakami. Na Starynkiewicza jest klinika leczenia niepłodności tylko z NFZ, a to nie zawsze idzie z jakością i dobrym sprzętem. Warto poszperać po innych forach. Bo wiem, ze ludzie tam podchodzą do ivf, ale nam się nie podobała polityka "firmy", drożność jajowodów dla każdego nawet jak jest azospermia, no i skuteczność nigdzie nie ma ich statystyk. a w PL sa kliniki które mają skuteczność od 5-50%, wiec pytanie jak u nich wygląda skuteczność?

Emenems - a Ty jako specjalistka co polecasz z ćwiczeń na zrzucenie sporego sadła z brzucha? Albo wogole jaka aktywność fizyczna? Dodam, że ma kondycja równa się minus 10;)

reklama
Emenems - a Ty jako specjalistka co polecasz z ćwiczeń na zrzucenie sporego sadła z brzucha? Albo wogole jaka aktywność fizyczna? Dodam, że ma kondycja równa się minus 10;)

To bedzie musiała sie poprawic hahaha

Na sadełko zmartwię cie ale to dieta :) ćwiczenia sa dodatkami ... Najlepiej trening interwałowy szerokopojety na prwno jie typowe cardio bo to na kondycje ew ale od trgo nie ruszysz ze spalaniem - tenat rzeka ! Pytanie jak bardzo ci sie chce i co chcesz osiągnąć i czy masz czas na robienie jedzienia

Do góry