reklama
Edenlayn - w Pl możesz sobie iść na betę tez, to jakieś tanie badanie, prywatnie zrobisz gdziekolwiek i będziesz wiedzieć. Ja tak robiłam, bo nie wyrobilabym nic nie wiedząc tyle czasu. Trzymam kciuki za 18
Hess - co chcesz wiedzieć? Ja tam podchodzę wiec trochę wiem
Wlasnie wróciłam stamtąd, cos za szybko dostałam okres wiec jest za późno na gonapeptyl juz... Zapomniałam ze musza sie nakładać... No i powtarzam miesiąc anty i potem gonapeptyl i menopur. Wyjdzie mi punkcją jakos z początkiem września. Trochę zła jestem.
Hess - co chcesz wiedzieć? Ja tam podchodzę wiec trochę wiem
Wlasnie wróciłam stamtąd, cos za szybko dostałam okres wiec jest za późno na gonapeptyl juz... Zapomniałam ze musza sie nakładać... No i powtarzam miesiąc anty i potem gonapeptyl i menopur. Wyjdzie mi punkcją jakos z początkiem września. Trochę zła jestem.
Hess ale chcesz się tam przenieść czy komercyjnie podchodzić do in vitro? Bo jeśli komercyjnie, to wydaje mnie się ze będzie taniej niż w prywatnych klinikach, bo dużo badan można zrobić z NFZ. Wchodzisz tez bez kolejki na usg, pomiędzy pacjentakami. Na Starynkiewicza jest klinika leczenia niepłodności tylko z NFZ, a to nie zawsze idzie z jakością i dobrym sprzętem. Warto poszperać po innych forach. Bo wiem, ze ludzie tam podchodzą do ivf, ale nam się nie podobała polityka "firmy", drożność jajowodów dla każdego nawet jak jest azospermia, no i skuteczność nigdzie nie ma ich statystyk. a w PL sa kliniki które mają skuteczność od 5-50%, wiec pytanie jak u nich wygląda skuteczność?
reklama
Emenems - a Ty jako specjalistka co polecasz z ćwiczeń na zrzucenie sporego sadła z brzucha? Albo wogole jaka aktywność fizyczna? Dodam, że ma kondycja równa się minus 10
To bedzie musiała sie poprawic hahaha
Na sadełko zmartwię cie ale to dieta ćwiczenia sa dodatkami ... Najlepiej trening interwałowy szerokopojety na prwno jie typowe cardio bo to na kondycje ew ale od trgo nie ruszysz ze spalaniem - tenat rzeka ! Pytanie jak bardzo ci sie chce i co chcesz osiągnąć i czy masz czas na robienie jedzienia
Podziel się: