reklama
Bety72
Fanka BB :)
Mi zawsze mowili po punkcji ile zarodkow ,na nast dzien ile sie zaplodnilo,a na 3 ile sie podzielilo itp.... W piatek zaczeli je rozmrazac ,tzn 3 zarodki ,jak jeden padnie i odmroza na to miejsce jeszcze jeden. Moze czasami lepiej nie wiedziec...
Ja zawsze bralam dopochwowo,3x 2 albo 2x3 rano i wieczorem,potem staralam sie jeszcze troche polezec,glupie uczucie jak to wszystko wyplywa
annemarie chodziło mi kiedy badać z krwi jak brać to wiem. Co do rozmrażania to właśnie nie wiem jak to u mnie robią bo za każdym razem odmrażali dwa i dwa mi podawali także chyba wszystkie zamrożone były OK.
Też idę spać już. Rano biorę małą i jedziemy zrobić gik :-)
Do jutra
pa
Nie no, już drugi raz Kevin costner utonął w ten weekend, tym razem w Patrolu... No biedny, nie mogli go raz uratować?
Ahahaha wariatka
Edenlayn
Witajcie
... A wiec .. to juz wynik po paru minutach
Zobacz załącznik 701456
Czy to juz to ? ...
Jutro Beta wiec koncu odetchne z czekaniem ;-) . Tylko chyba teraz zaczynam sie najbardziej bac :-(
Gratuluje !!! Krew to formalność
Tak, teraz juz tylko stres hahaahha tp nie mija
Bety72
Edenlayn super!!!
Ja zaraz inkę i śniadanko wciągnę, ubieram małą i na prg pojedziemy. Jakoś dziwnie mi się nie spieszy ;-) Dzisiaj same szpitale mi się śniły.
Zobaczymy
Ja zaraz inkę i śniadanko wciągnę, ubieram małą i na prg pojedziemy. Jakoś dziwnie mi się nie spieszy ;-) Dzisiaj same szpitale mi się śniły.
Zobaczymy
reklama
Podziel się: