reklama
Ja ovitrelle bralam 14 dni temu, wiec ten lek nie mial raczej wplywu
a to moj tescik Zobacz załącznik 701283
. Przepraszam nie moglam wczesniej napisac
Robisz dokładnie jak ja i widze ze masz ten sam test ! Ja mam ogromna nadzieje
Widze krechę i jest git - ja tez robiłam 14dnj po zastrzyku wiec to za pozno na fałszowanie .... Trzymam kciuki tymczasem sikaj jutro i dwaj znac!!!
Edenlayn
Fanka BB :)
Niestety mam jeszcze 1 tescik Postanowilam sie dziewczyny wstrzymac sie do pon , bo moze jeszcze hcg za niskie. A w wtorek Beta wiec w pon jesli sie powtorzy z dzis to jakos przetrwam do wtorku a tam juz bedzie raczej wszystko pewne . Ale dziekuje Wam a moze NIE zeby nie zapeszyc za danie mi nadzieji
Edenlayn
Jestescie dziewczyny okropne haha
A Tobie Emenems po ilu dniach wyszla juz prawidlowa krecha po tej slabej ?
Bo ja mialam pobierane jajeczka w pon, w czwartek transfer wiec mi przypada dzis 9 dpt, wiec w sumie tak samo jak Tobie 10dpt, bo mialas 2 dniowego zarodeczka. (Chyba dobrze to licze)
A Tobie Emenems po ilu dniach wyszla juz prawidlowa krecha po tej slabej ?
Bo ja mialam pobierane jajeczka w pon, w czwartek transfer wiec mi przypada dzis 9 dpt, wiec w sumie tak samo jak Tobie 10dpt, bo mialas 2 dniowego zarodeczka. (Chyba dobrze to licze)
Ostatnia edycja:
Dobrze liczysz - 2 dniowego
Hmm
Tu masz foty
5,6,7,10,13 maja ( transfer 24 kwietnia był)
Zobacz załącznik 701299
Hmm
Tu masz foty
5,6,7,10,13 maja ( transfer 24 kwietnia był)
Zobacz załącznik 701299
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437270485.293332.jpg12,8 KB · Wyświetleń: 34
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437270533.143258.jpg9,5 KB · Wyświetleń: 36
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437270571.227172.jpg7,3 KB · Wyświetleń: 34
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437270594.959091.jpg27,4 KB · Wyświetleń: 36
Bety72
Emi piękny zestaw :-) Też mam pochowanie Anielkowe testy. Muszę zobaczyć kiedy robiłam pierwszy.
Miłej niedzieli kobietki :-)
Miłej niedzieli kobietki :-)
reklama
sykatynka
Niebajka ja się wzięłam później za Medium, ale nie wytrzymałam, w połowie poszłam spać a reszte nabrałam.
Ja też nie mam ani jednego sikanca, też robilam tylko bety. W pierwszej ciąży zrobiłam jednego sikanca ale też już po pierwszej becie i wyszła bladziusienka kreska chociaż dzień wcześniej miałam betę kolo 30, więc ja w sikance po prostu nie wierze, to chwila podjechać na betę, wyniki są szybko i ja wolę takie rozwiązanie zamiast dopatrywać się czy kreską jest czy nie....
Migrena minęła! Czuje się dzięki temu jak nowo narodzona! wyspalam się, bo wstałam dopiero przed chwilą a mezus śpi i pewnie jeszcze pospi bo wrócił nad ranem
Ja też nie mam ani jednego sikanca, też robilam tylko bety. W pierwszej ciąży zrobiłam jednego sikanca ale też już po pierwszej becie i wyszła bladziusienka kreska chociaż dzień wcześniej miałam betę kolo 30, więc ja w sikance po prostu nie wierze, to chwila podjechać na betę, wyniki są szybko i ja wolę takie rozwiązanie zamiast dopatrywać się czy kreską jest czy nie....
Migrena minęła! Czuje się dzięki temu jak nowo narodzona! wyspalam się, bo wstałam dopiero przed chwilą a mezus śpi i pewnie jeszcze pospi bo wrócił nad ranem
Podziel się: