reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przestańcie o tym jedzeniu mówić :-) bo mi się zaraz plastry odkleją od tego jedzenia:-D Chyba dzisiaj ruszyła produkcja progesteronu + ten dawkowany bo zaczęły mnie cycuchy boleć lekko. Nie mam co się nakręcać bo w tym czasie też zaczynają mnie boleć przed okresem więc ciiiiiii to jest pewnie a co ja mówię na pewno ciąża:tak:
Emi to echo ruchu jest boskie :-D kuźwa ja miałam je wczoraj jak się obżarłam czereśni i to echo towarzyszyło mi wszędzie razem z fonią :-D

reklama
Kurcze moze moj tez mieli, tylko boje sie ze sie rozleci:D
Sykatynko moj N tez uwaza ze to dziadostwo i za drogie (tez mysle ze za drogie) i do tego nie zrobi mu na obiad schabowego, wiec nie ma mowy o zakupie:)
Ja fanka gotowania z dedykowanych przepisów nie jestem, bo trochę pomylka, ale do mielenia na maki, siekania i takie inne ♡♡♡ jak probowalam zrobic maslo orzechowe w blenderze.. zapomnij :/ myslalam ze wybuchnie!

Emi,tak jak napisalam wyzej - mroze dojrzałe banany (niska temperatura obniża też ich indeks), po jednym dniu wrzucam je do blendera z kakao i paroma łyżkami śmietanki i miksuję - robią się z tego prawdziwe lody bananowo kakaowe. Robiłam też tak, że robiłam bita śmietanę (z ksylitolem), do tego dodatki smakowe jakie chcesz, do foremek na lody na patyku takich z Ikei i na parę godzin do zamrażarki

Bety:D niech cycuchy bolą:D dobrzeee:))
Hahahaha czeresniowe echo:D

Sykatynko jutro testuje moj blender i lody bananowo kakaowe!

Bety. Powiem tak - niby cycuchy to może być tylko luteina, ale jak miałam nieudany transfer, to mimo luteiny mnie cycuchy nie bolały. A w obydwu udanych - bolały. :-)

Jutro wypróbuje - ale po zblendowaniu nie trzeba mrozić nie ? Juz gotowe do użycia ? Kakao dajesz typu nesquic czy naturalne ?

Ni właśnie po zblendowaniu trzeba od razu zjeść. Kakao naturalne , nesquik chyba zawiera cukier a cukier to złooooooo :)

reklama
Do góry