reklama
Dziewczyny utrapienie mam z tymi migrenami... Od 5 rano nie śpię bo mnie głowa na******la i wlasnie zaczelam wymiotowac chociaż nawet nie mam czym.... A muszę zaraz wychodzić pozalatwiac parę spraw adopcyjnych.... Czuję że będę z torbą foliowa dzisiaj biegać....
Łącze sie w bolu ... Wstalam rano umalowałam sie zjadlam sniadanie i puściłam pawia na pol łazienki po czym znałam makijaz i musiałam sie drugi raz umalować i prawie ba styk do pracy ....
ale chyba wole to niz migreny ... Biedaku ! Masz na bank przesilenie miedzy trymestrami!! BEDZIE LEPIEJ !!!
sykatynka
Fanka BB :)
Pamietam jak miałam chyba 19 lat byłam u neurologa z migrenami to powiedział mi ze muszę zajść w ciążę to przejdą.... A tu w ciąży jestem, a migreny częściej niż przed ciążą... Ostatnia miałam równo miesiąc temu, miałam nadzieję że będę miała spokój na trochę....
Jeju bidulki...jedna i druga łączę się w bólu :*
Sykatynka możesz brać coś przeciwbólowego? czy nic?
Emi normalnie pracujesz? Ty masz pracę siedzącą, si?
Ja niedługo lecę na badania a popołudniu wizyta
Tak pracuje normalnie w biurze w piekarni wiec troche biegam z zamieniami po roznych działach ale ogolnie wole byc s pracy niz w domu - jak jedtem w domu to mam same doleiwpsci hahahha
Witajcie
To moj pierwszy raz na forum ever!!!
Chcialabym zapytac Was o sikane testy ciazowe po IVF robione jeszcze w trakcie brania lekow...
Jestem 11 dni po tranferze 3 dniowych zarodkow. Zrobilam 5 testow sikanych... wczoraj I dzis rano. Wszystkie sa pozytywne. Czy mozliwy jest wplyw lekow na wynik testu? Dopiero za 3 dni mam badanie krwi. Nie jestem obecnie w Polsce gdzie przeszlam transfer... nie moge dodzwonic sie do kliniki...
Dziekuje z gory z odpowiedzi
Pozdrawiam
To moj pierwszy raz na forum ever!!!
Chcialabym zapytac Was o sikane testy ciazowe po IVF robione jeszcze w trakcie brania lekow...
Jestem 11 dni po tranferze 3 dniowych zarodkow. Zrobilam 5 testow sikanych... wczoraj I dzis rano. Wszystkie sa pozytywne. Czy mozliwy jest wplyw lekow na wynik testu? Dopiero za 3 dni mam badanie krwi. Nie jestem obecnie w Polsce gdzie przeszlam transfer... nie moge dodzwonic sie do kliniki...
Dziekuje z gory z odpowiedzi
Pozdrawiam
sykatynka dobre:-) ja na początku II trymestru miałam codziennie bóle głowy, co w sumie nie jest aż tak dziwne biorąc pod uwagę, ze wszystko teraz przekrwione a im wyższy poziom hormonów tym bardziej się cierpi. Wysoki poziom prg, powoduje obrzęk mózgu, wiec bole głowy czy migreny są normą. Dodatkowo mięsnie wiotczeją przez wysoki prg, czyli pogarsza się wzrok, chwyt nie jest ten sam dlatego chodzimy ja ciapągi uroki ciąży najważniejsze, że prg wysoki, a to w późniejszym okresie dobrze wróży : mniejsze szanse na skracanie szyjki, ogólnie przedwczesny poród itp...
niebajka fatalnie się czuje, czuje jak stres mnie pochłania, padne dzisiaj spac po tej wizycie bo cos mi się kiepsko spało.
Przypomniał mi się super cytat:
"są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża"
najki dawaj znac jaki estradiol, to będziemy wiedzieć ile komóreczek jest:-)
niebajka fatalnie się czuje, czuje jak stres mnie pochłania, padne dzisiaj spac po tej wizycie bo cos mi się kiepsko spało.
Przypomniał mi się super cytat:
"są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża"
najki dawaj znac jaki estradiol, to będziemy wiedzieć ile komóreczek jest:-)
niebajka
Fanka BB :)
Kate bede ciapagiem? Mój N zawsze sie ze mnie nabija, ze mam zero siły i refleksu, a będzie jeszcze gorzej?! No to ładnie...
Kate muzyka? Film? Dobra ksiazka? Ta.. pewnie ciezko na czymkolwiek skupic uwage.. znam to:/ przekopuje tylko internety w nerwach, ale Ty to wszystko masz w glowie, wiec trzymaj sie, zeby nie wybuchla!! Jeszcze tylko 5 godzin, a pozniej tylko radość i odetchniecie )
Cytat super! Baaardzo prawdziwy Tule mocno!
Najki Ty jestes w invikcie? Kciuki trzymam za Ciebie)
Kate muzyka? Film? Dobra ksiazka? Ta.. pewnie ciezko na czymkolwiek skupic uwage.. znam to:/ przekopuje tylko internety w nerwach, ale Ty to wszystko masz w glowie, wiec trzymaj sie, zeby nie wybuchla!! Jeszcze tylko 5 godzin, a pozniej tylko radość i odetchniecie )
Cytat super! Baaardzo prawdziwy Tule mocno!
Najki Ty jestes w invikcie? Kciuki trzymam za Ciebie)
reklama
Podziel się: