reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

emenems socjologie to ja mam w domu, statystykę kiedy prowadzę auto:-D wiec dobrze, ze nie poszłam, bo byłabym bardziej pokręcona niż jestem:-p

reklama
Ty to ja cie widze jako taką "siostrę z Archeo" hahaahah

ImageUploadedByForum BabyBoom1437078689.062251.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437078689.062251.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437078689.062251.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 44
Bety, a ile masz lat, jeśli to nie niedyskretne pytanie? A tak w ogóle to i tak to tylko takie gdybanie bo przecież masz plasterki więc będzie dobrze!
Anielkę urodziłam 1,5 mc przed 40-tką a teraz jak łatwo policzyć pyknie 43 :-) Także "stara dupa jestem" :-D ale za to młoda mama, która nie czuje się jak stara baba:-)

Bety72 starość nie radość, młodość nie zbawienie:-p btw w rodzinie mam koitkę co urodziła mając 46 lat, wcześniej 40 :-p więc wiesz jeszcze natura może Cię zaskoczyć. A słyszałam, że wpadki tylko u małolatów :-D

Emenemes ale, się naszukałam z tymi siostrami archeo, chodziło o seksmisje? jeżeli tak to mi proszę z polskim kinem nie wyjeżdżać, bo nie jestem fanką. Znam mnóstwo tytułów, ale nigdy nie obejrzałam żadnego filmu do końca..:sorry:Jakos mam obrzydzenie do PL kina i do gwiezdnych wojen :-D

Emenemes a u was która tam godzina? tez 7.00, u mnie M do pracy a ja oczy otworzyłam i już na wizyte czekam zamiast spać:-(

Dokaldnie ta sama :) ja wstaje codzinnie 6.30 bo na 8 do pracy :)
Dzis nie jade tylko czekam na meza ma mnie zabrac bo po pracy ( ja koncze 16 on 11.30) idziemy na kawe w połowie drogi z pracy :) ja podejde po pracy a on zejdzie z domu :)

Musze w koncu tyłek ruszyc

reklama
Dziewczyny utrapienie mam z tymi migrenami... Od 5 rano nie śpię bo mnie głowa na******la i wlasnie zaczelam wymiotowac chociaż nawet nie mam czym.... A muszę zaraz wychodzić pozalatwiac parę spraw adopcyjnych.... Czuję że będę z torbą foliowa dzisiaj biegać....

Do góry