reklama
Bety72
Fanka BB :)
Anielkę urodziłam 1,5 mc przed 40-tką a teraz jak łatwo policzyć pyknie 43 :-) Także "stara dupa jestem" ale za to młoda mama, która nie czuje się jak stara baba:-)Bety, a ile masz lat, jeśli to nie niedyskretne pytanie? A tak w ogóle to i tak to tylko takie gdybanie bo przecież masz plasterki więc będzie dobrze!
Anielkę urodziłam 1,5 mc przed 40-tką a teraz jak łatwo policzyć pyknie 43 :-) Także "stara dupa jestem" ale za to młoda mama, która nie czuje się jak stara baba:-)
O to widze ze ex mojego M jeszcze moze nas zaskoczyć
Bety72 starość nie radość, młodość nie zbawienie btw w rodzinie mam koitkę co urodziła mając 46 lat, wcześniej 40 więc wiesz jeszcze natura może Cię zaskoczyć. A słyszałam, że wpadki tylko u małolatów
Emenemes ale, się naszukałam z tymi siostrami archeo, chodziło o seksmisje? jeżeli tak to mi proszę z polskim kinem nie wyjeżdżać, bo nie jestem fanką. Znam mnóstwo tytułów, ale nigdy nie obejrzałam żadnego filmu do końca..Jakos mam obrzydzenie do PL kina i do gwiezdnych wojen
Emenemes ale, się naszukałam z tymi siostrami archeo, chodziło o seksmisje? jeżeli tak to mi proszę z polskim kinem nie wyjeżdżać, bo nie jestem fanką. Znam mnóstwo tytułów, ale nigdy nie obejrzałam żadnego filmu do końca..Jakos mam obrzydzenie do PL kina i do gwiezdnych wojen
Dokaldnie ta sama ja wstaje codzinnie 6.30 bo na 8 do pracy
Dzis nie jade tylko czekam na meza ma mnie zabrac bo po pracy ( ja koncze 16 on 11.30) idziemy na kawe w połowie drogi z pracy ja podejde po pracy a on zejdzie z domu
Musze w koncu tyłek ruszyc
Dzis nie jade tylko czekam na meza ma mnie zabrac bo po pracy ( ja koncze 16 on 11.30) idziemy na kawe w połowie drogi z pracy ja podejde po pracy a on zejdzie z domu
Musze w koncu tyłek ruszyc
reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Dziewczyny utrapienie mam z tymi migrenami... Od 5 rano nie śpię bo mnie głowa na******la i wlasnie zaczelam wymiotowac chociaż nawet nie mam czym.... A muszę zaraz wychodzić pozalatwiac parę spraw adopcyjnych.... Czuję że będę z torbą foliowa dzisiaj biegać....
Podziel się: