reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O jak milo tu juz dzis :-p . Kate czy jak tak odwazna .. no niewiem ,ale juz nie wytrzymalam wczoraj :szok:. Annemarie lecze sie w Berlinie. Powiem Wam dziewczyny ze ja do testu chyba zwariuje :eek:.

To w takim razie sa tu same wariatki haahahah :) ja zrobiłam test ciazowy w 11dpt a z krwi w 10dpt :)

reklama
Najki tez uwazam sykatynka - ilośc nic nie oznacza wiec lepeiej dac im dobrze dojrzeć i spokojnie. Ja miałam pobranych 9 z czego 7 do zapłodnienia i z trgo 4 zarodki a tak na prawde 7 pobranych bo te dwa z prawego jajnika lekarz jak pobierał juz widział ze sie nie nadają bo trn jajnik nie pracuje i tylko cos tam urosło bo dosc duze dawki lekow - takze warto dobrze sie stymulować by miec dobrej jakości oocyty, dwa trzy piec ale dobre :)

No ja niestety musze czekac az mi Crinone sie skonczy aby pobrali mi krew :-(.Wypada to 14dpt . Jedynie moge wczesniej sama sobie zrobic tescik w domku. Ale to tez jeszcze smat czasu :-(

Edenlayn a ty miałaś podane iludniowe zarodki? Kiedy chcesz zrobić betę? No bo jeśli pieciodniowe to już jakoś we wtorek-środę mogłabyś robić...
A ja tylko non stop chodzę do lustra i brzuch oglądam... No niby jest ale ja miałam zawsze oponke mimo że ogólnie jestem szczupłą i przez to mam wrażenie że tak go mniej widać... Ale zdecydowanie wciągnąć się go już nie da :p muszę dzisiaj w końcu zakupić pasy dla ciężarnych bo w środę jadę do Opola i lepiej się zabezpieczyć....

Edenlayn ja np. Robiłam tylko z krwi... Jak zaszlam w ciążę pierwszy raz, to miałam już ciążę potwierdzona dwiema betami czyli testami z krwi, a sikane w domu wychodzily mi nadal negatywne....

Crinone to progesteron. Jajeczka (9) mialam wyjmowane z samego rana w poniedzialek i dane do zaplodnienia. Udalo sie (8) dzwonilismy juz rano we wtorek. Dali do jednego pojemniczka moje jajeczkaa i plemniczki i samo doszlo do zaplodnienia bez ich ingerencji. A w czwartek o 14 mialam transfer.

reklama
Edenlayn a ty miałaś podane iludniowe zarodki? Kiedy chcesz zrobić betę? No bo jeśli pieciodniowe to już jakoś we wtorek-środę mogłabyś robić...
A ja tylko non stop chodzę do lustra i brzuch oglądam... No niby jest ale ja miałam zawsze oponke mimo że ogólnie jestem szczupłą i przez to mam wrażenie że tak go mniej widać... Ale zdecydowanie wciągnąć się go już nie da :p muszę dzisiaj w końcu zakupić pasy dla ciężarnych bo w środę jadę do Opola i lepiej się zabezpieczyć....

ImageUploadedByForum BabyBoom1436603797.046719.jpg

Szach mat sykatynka :) pas mam od 2 tygodni mega sobie chwale! Wlasnie jedziemy na shopping:)

Ja z brzuchem mam to co ty! Lekka oponeczka mi zasłania dziecko ale, jak mowisz wciagnac nie idzie i jie idzie juz takiej samej pozycji przyjac z wypchnietym tyłkiem i wypiętym cycem :) no nie :) jehehe ale tak , tez ciagle sie ogladam :)
Mam prawie 4 kg na plusie

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436603797.046719.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436603797.046719.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 69
Do góry