reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O jak milo tu juz dzis :-p . Kate czy jak tak odwazna .. no niewiem ,ale juz nie wytrzymalam wczoraj :szok:. Annemarie lecze sie w Berlinie. Powiem Wam dziewczyny ze ja do testu chyba zwariuje :eek:.

To w takim razie sa tu same wariatki haahahah :) ja zrobiłam test ciazowy w 11dpt a z krwi w 10dpt :)

reklama
Najki tez uwazam sykatynka - ilośc nic nie oznacza wiec lepeiej dac im dobrze dojrzeć i spokojnie. Ja miałam pobranych 9 z czego 7 do zapłodnienia i z trgo 4 zarodki a tak na prawde 7 pobranych bo te dwa z prawego jajnika lekarz jak pobierał juz widział ze sie nie nadają bo trn jajnik nie pracuje i tylko cos tam urosło bo dosc duze dawki lekow - takze warto dobrze sie stymulować by miec dobrej jakości oocyty, dwa trzy piec ale dobre :)

No ja niestety musze czekac az mi Crinone sie skonczy aby pobrali mi krew :-(.Wypada to 14dpt . Jedynie moge wczesniej sama sobie zrobic tescik w domku. Ale to tez jeszcze smat czasu :-(

Edenlayn a ty miałaś podane iludniowe zarodki? Kiedy chcesz zrobić betę? No bo jeśli pieciodniowe to już jakoś we wtorek-środę mogłabyś robić...
A ja tylko non stop chodzę do lustra i brzuch oglądam... No niby jest ale ja miałam zawsze oponke mimo że ogólnie jestem szczupłą i przez to mam wrażenie że tak go mniej widać... Ale zdecydowanie wciągnąć się go już nie da :p muszę dzisiaj w końcu zakupić pasy dla ciężarnych bo w środę jadę do Opola i lepiej się zabezpieczyć....

Edenlayn ja np. Robiłam tylko z krwi... Jak zaszlam w ciążę pierwszy raz, to miałam już ciążę potwierdzona dwiema betami czyli testami z krwi, a sikane w domu wychodzily mi nadal negatywne....

Crinone to progesteron. Jajeczka (9) mialam wyjmowane z samego rana w poniedzialek i dane do zaplodnienia. Udalo sie (8) dzwonilismy juz rano we wtorek. Dali do jednego pojemniczka moje jajeczkaa i plemniczki i samo doszlo do zaplodnienia bez ich ingerencji. A w czwartek o 14 mialam transfer.

reklama
Edenlayn a ty miałaś podane iludniowe zarodki? Kiedy chcesz zrobić betę? No bo jeśli pieciodniowe to już jakoś we wtorek-środę mogłabyś robić...
A ja tylko non stop chodzę do lustra i brzuch oglądam... No niby jest ale ja miałam zawsze oponke mimo że ogólnie jestem szczupłą i przez to mam wrażenie że tak go mniej widać... Ale zdecydowanie wciągnąć się go już nie da :p muszę dzisiaj w końcu zakupić pasy dla ciężarnych bo w środę jadę do Opola i lepiej się zabezpieczyć....

ImageUploadedByForum BabyBoom1436603797.046719.jpg

Szach mat sykatynka :) pas mam od 2 tygodni mega sobie chwale! Wlasnie jedziemy na shopping:)

Ja z brzuchem mam to co ty! Lekka oponeczka mi zasłania dziecko ale, jak mowisz wciagnac nie idzie i jie idzie juz takiej samej pozycji przyjac z wypchnietym tyłkiem i wypiętym cycem :) no nie :) jehehe ale tak , tez ciagle sie ogladam :)
Mam prawie 4 kg na plusie

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436603797.046719.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436603797.046719.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 67
Do góry