reklama
Fusun
Fanka BB :)
Skatynka, to minie. Jutro.będzie.cisza na ten temat. A Olusia i tak już do nas nie wróci. A jeśli wróci to mam nadzieję, że naprawdę w ciąży. Z całego serca życzę jej wszystkiego co najlepsze. Przede wszystkim żeby wyszła z tego kryzysu i żeby udało jej się być matką.
Oprocz tego ze użyła czyjegoś zdjecia ( niestety to sie moze zawsze zdarzyć jak zdjecia krążą w sieci... Nawet jak fotograf z chrztu zamieści na swojej stronie to ktos moze to sciągnąć ... Ciezko jest nie miec nic, ja staram sie miec takie ktore mi ew nigdy nie zaszkodzą) to wspolczuje jej ... Nie wiem nawet co mam myślec w jakim stanie jest ta kobieta zeby tyle miesięcy pisac nieprawdę to ona musiała w to wierzyć i pomocy potrzrbuje ...
Jedtem prwnie życiowo naiwna ale przykro mi ze ona sie tak zapętliła bo teraz wychodzi ze nie mamy pojecia co ta kobieta przezywa tak na prawde
Jedtem prwnie życiowo naiwna ale przykro mi ze ona sie tak zapętliła bo teraz wychodzi ze nie mamy pojecia co ta kobieta przezywa tak na prawde
agulla84
Dziewczyny ja pisałam z Olka sms wysłała mi też zdjęcia swoje w ciąży i potem dzieci
Pat2504 wydaje mi się że trochę przesadzacie. Może nie ma dzieci, jak na razie z twoich postów wynika tylko ze Olusia starała się zajść w ciąże a jak się nie udało to ją wymyśliła. Nie wiem jak wygląda twoja sytuacja, ale myślę ze wiele kobiet może odpłynąć w świat fantazji będąc w NASZEJ sytuacji. Dziewczyna po prostu nie dała rady. Nazywanie jej złośliwym trollem jest trochę nie na miejscu. Poza tym jakie zaufanie w sieci? no proszę Cię, z pełnym szacunkiem do moich forumowych koleżanek ale ja nikomu tu nie ufam. Bo skąd mam wiedzieć kto siedzi po drugiej stronie kompa. Dziękujemy za informacje, ale już chyba nie ma sensu kontynuować, no chyba że ktoś lubi plotki ploteczki, albo poniżać innych Domyślam się ze zalazła Ci mocno za skórę, ale pomyśl ile osób to czyta, i jeżeli faktem jest co napisałaś. To pewnie jej rodzina, znajomi tez czytają te posty.
sykatynka
Zgadzam się w pełni z przedmowczyniami... Jeśli to wszystko prawda, to Ola jest po prostu nieszczęśliwa kobietą. Nie ma co ja tu kamieniowac i robić nagonkę i powiem więcej, jeśli się tu jeszcze pojawi to ja będę ją wspierać.
Nikogo nie poniżamy troll to znane pojęcie na forach
Zresztą nie będę się bronić bo nie czuję się w żaden sposób niczemu winna myślę że gdyby to u Was zyskała takie zaufanie jak u nas i wkroczyła tak daleko w Wasze życia to moglybyscie nas lepiej zrozumieć myślę że lepiej wiedzieć że tacy ludzie są na forum ale rozumiem że cześć osób może być nam.wdzięczna a część uznać to za szukane
Zresztą nie będę się bronić bo nie czuję się w żaden sposób niczemu winna myślę że gdyby to u Was zyskała takie zaufanie jak u nas i wkroczyła tak daleko w Wasze życia to moglybyscie nas lepiej zrozumieć myślę że lepiej wiedzieć że tacy ludzie są na forum ale rozumiem że cześć osób może być nam.wdzięczna a część uznać to za szukane
sykatynka
Ja po prostu nie widzę w tym wszystkim tej krzywdy jaką wam wyrzadzila, że chciało wam się dzwonić do jej pracy, kontaktować z jej znajomymi i rodziną... A nie pomyslalas, że wlazac w ten sposób z buciorami w jej życie moglyscie wy jej krzywdę wyrządzić? Odkrywając te jej tajemnice przed fejsbukowym światem? Przecież nie wiesz, którzy znajomi z fejsbuka są jej prawdziwymi przyjaciółmi a którzy nie są i potraktują to jako plotkę która warto podać dalej... Ja uważam że wy też posunelyscie się za daleko.
lilka-1986
Jezeli to prawda co piszecie to ja Jej bardzo wspolczuje ...
reklama
Podziel się: