reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi już też zaczyna być widać brzuch.... Moze dlatego że w brzuchu nigdy szczupłą nie byłam :p w spodnie nie dopinam się, wczoraj właśnie nawet mezus stwierdził: ej, ty masz brzuch! :)

reklama
Mi tez ale to czesc ciazy spożywczej ale wyszłam z założenia po co wciągać :D hahahaah
No ale ry magda to juz tski prawdziwy :D rewelacja !!!

Sykatynka zgadza sie ja nosze spodnie ciazowe , rozmiar 34 sle juz ciazowe :)

Sykatynka , mój się nie da ukryć , a spodnie wszystkie na gumie kupiłam większe by nie cisnąć brzucholka ;-) mi brzuch od stymulacji nie spadł i nie spadnie już ;-)

Hahahahaha mi ogolnie nie spuchł tyle co od stymulacji co najgorzej po punkcji miałam tski jak przy trzy miesięcznym zatwardzeniu:D
Pozatym nie cwicze od 2 miesiący.
Ale juz od piatku bede miec trening jedna położna co jest trenerka mi układa i bedzie super, głownie pilates duzo na kręgosłup na wzmocnienie duzo brzucha i duuuuze skupienie na mięśniach dna macicy i kegla zeby nie pękać ani nie nacinać dp porodu :)
Ale to trzeba ostro cwiczyc plus bieżnia.pczywiscie z moimi poprzednimi treningami nie ma to duzo wspólnego, troche tradycyjnych tez bedzie ale obciążenie do 3kg :D HahHa beka :D
Mam Zamiar sie przygotowac do porodu jak do zawodów miss bikini - czyli najelepiej kal potrafię ! Bo nie chce moec po ciazy nietrzymania moczu albo dosc srogo zmienionego krajobrazu :)

niebajka - tutaj też trzymam za Ciebie kciuki. Jutrzejsza beta to czysta formalność :)

Dziewczyny - trzymajcie za mnie kciuki, bo bardzo się boję :baffled:. Planuję zrobić betę ok 10, wynik po 2h.........i booooje się !!

Jeśli ja będę w ciąży to będę chyba musiała od razu kupować spodnie na brzuch taki w 7 miesiącu :-D

Ostatnia edycja:
Hess kciuki obowiązkowo. Znam to uczucie oczekiwania na wynik. Ja podglądam zawsze przez Internet i co pięć minut odświeżam stronę.
Dziewczyny jak ja bym już chciała te ciążowe ciuchy włożyć chociaż po tych wszystkich hormonach no i oczywiście obżarstwie mogłabym już nosić.
Ach .....

Ale nie ma co przyjdzie i kolej na mnie.

Dziewczyny przepraszam, ze zaginelam dziś, ale wrocilam do pracy i masakra jaki ten dzień krotki:|

Lipcowki dacie wszystkie czadu!!!

Madziulka tutaj tez ogromne gratki:)

Hess! Jutro jak zaczarowana bede wisiec w pracy nad telefonem i wypatrywać wyniku! Muszkieterko!!! Pamiętasz jak kiedys mówiłam, ze sie zgramy i bedxiemy razem podchodzic? Teraz zgramy sie z wynikiem! nie ma innej opcji:**

reklama
Do góry