reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Szkrabek już poprzednio mi jedną lekarka powiedziała ze oni ciąż po in vitro nie prowadzą... I od wtedy byłam już u kilku i większość mówi, że to bzdura....
Emenems - ja nie odebrałam tego jako atak tylko jako ciemnogród - jak ginekolog może stwierdzić coś takiego? Przecież powinien wiedzieć, że w przebiegu ciąża z in vitro nie różni się niczym od ciąży naturalnej... No bo czym? Różni się tylko na etapie zapłodnienia a reszta jest identyczna i uważam że lekarz nie powinien gadać takich bzdur...

reklama
Jestem tego samego zdania co Emila. Ne wiedziała, nie ma doświadczenia z ciążami in vitro to chyba lepiej, że przyznała się do niewiedzy niż na siłę dawała porady. Rilax dziewczyny!

Moze pierwszy raz sie styka z in vitro - moj rodzinny tez nic nie kuma ze termin om to nic nie da ze trxrba liczyc od punkcji jajnikow itp i trudno to mu tłumacze bo on tez jakos wyszło ze nie miał pacjentki po ivf - na prawde dziewczyny trosze wiecej luzu bo my sie za bardzo spinamy :)

Emi, ale to był ginekolog.. powinien mieć podstawową wiedzę... Nie spinam się jakoś bardzo, ale uważam że lekarze powinni się doksztalcac i mieć jako tako pojęcie.

Chodzi o to ze przewaznie s gre wchodzi tona lekow i innych schorzeń teowarzyszacych...wiec raczej zgadzam sie ze tonie jest zwykła ciaza

Po wizycie .... Zdrowiutki chłopak , siusiak wielki , raczej już nie zniknie ;-)
Mały kciukiem pokazywał na coś co za nim było .... Tatuś dumny jak paw hahhah i waga 219 g szczęścia ....
Krwiak się oczyścił i mam skończyć leki co mi zostały czyli duphaston i luteinę , a brać tylko witaminy i na tarczycę ...

reklama
Do góry