reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szkrabek już poprzednio mi jedną lekarka powiedziała ze oni ciąż po in vitro nie prowadzą... I od wtedy byłam już u kilku i większość mówi, że to bzdura....
Emenems - ja nie odebrałam tego jako atak tylko jako ciemnogród - jak ginekolog może stwierdzić coś takiego? Przecież powinien wiedzieć, że w przebiegu ciąża z in vitro nie różni się niczym od ciąży naturalnej... No bo czym? Różni się tylko na etapie zapłodnienia a reszta jest identyczna i uważam że lekarz nie powinien gadać takich bzdur...

reklama
Jestem tego samego zdania co Emila. Ne wiedziała, nie ma doświadczenia z ciążami in vitro to chyba lepiej, że przyznała się do niewiedzy niż na siłę dawała porady. Rilax dziewczyny!

Moze pierwszy raz sie styka z in vitro - moj rodzinny tez nic nie kuma ze termin om to nic nie da ze trxrba liczyc od punkcji jajnikow itp i trudno to mu tłumacze bo on tez jakos wyszło ze nie miał pacjentki po ivf - na prawde dziewczyny trosze wiecej luzu bo my sie za bardzo spinamy :)

Emi, ale to był ginekolog.. powinien mieć podstawową wiedzę... Nie spinam się jakoś bardzo, ale uważam że lekarze powinni się doksztalcac i mieć jako tako pojęcie.

Chodzi o to ze przewaznie s gre wchodzi tona lekow i innych schorzeń teowarzyszacych...wiec raczej zgadzam sie ze tonie jest zwykła ciaza

Po wizycie .... Zdrowiutki chłopak , siusiak wielki , raczej już nie zniknie ;-)
Mały kciukiem pokazywał na coś co za nim było .... Tatuś dumny jak paw hahhah i waga 219 g szczęścia ....
Krwiak się oczyścił i mam skończyć leki co mi zostały czyli duphaston i luteinę , a brać tylko witaminy i na tarczycę ...

reklama
Do góry