reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Emenems u mnie do d***. Cały dzień leżę a ból nie ustępuje, "schudłam" kolejny kilogram.... Wizyta pomiędzy była zaplanowana na poniedziałek i chyba nie będę przenosić, i tak następne usg mam zrobić Koło 10 lipca więc jakos wytrzymam
.szkrabek
sykatynka - sama się zdziwiłam, że to JUŻ Do 12tc czas mi się tak straszliwie dłużył, a teraz ruszył z kopyta!!! Możesz mnie zapisać na 15 lipca na usg połówkowe.
Współczuję kochana tych migren!!! Dużo dziewczyn na nie narzeka, na grudniówkach jest chyba z 3 czy 4 które cierpią tak jak Ty... masakra. Mam nadzieję, że Ci przejdzie z wiekiem ciąży...
Współczuję kochana tych migren!!! Dużo dziewczyn na nie narzeka, na grudniówkach jest chyba z 3 czy 4 które cierpią tak jak Ty... masakra. Mam nadzieję, że Ci przejdzie z wiekiem ciąży...
niebajka
Szkrabku zelazo to problem wielu kobiet w ciazy, wszystko bedzie dobrze dojadaj tabletki i będzie ok! Bardzo sie ciesze, ze wszystko u Was w porzadku i jak zwykle zazdroszczę słuchania serduszka ale tak pozytywnie! Uwielbiałam leżąc na oddziale gin-pol sluchac, jak podlaczali dziewczyny do ktg..
Sykatynka trzymaj sie nam! Bardzo mi Ciebie szkoda
Dziewczyny, a Wy kiedy testowalyscie po transferach blastek? Ja sobie wymyslilam 24.06 - 8dpt.
Sykatynka trzymaj sie nam! Bardzo mi Ciebie szkoda
Dziewczyny, a Wy kiedy testowalyscie po transferach blastek? Ja sobie wymyslilam 24.06 - 8dpt.
reklama
Podziel się: