reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szkrabek, to rewelacyjnie. Krew na pewno szybko wróć bo do n normy.

Niebajka, mnie lekarz powiedział, że 12dpt.,ale zrobię z pewnością wcześniej, może 8dpt ;)

reklama
Emenems u mnie do d***. Cały dzień leżę a ból nie ustępuje, "schudłam" kolejny kilogram.... Wizyta pomiędzy była zaplanowana na poniedziałek i chyba nie będę przenosić, i tak następne usg mam zrobić Koło 10 lipca więc jakos wytrzymam :)

Oj te migreny to maskara ... Wspolczuje bardzo moja droga - trzymaj sie i pamietaj ze kazdy dzien to blizej konca pierwszego trymestru :)

sykatynka - sama się zdziwiłam, że to JUŻ :szok: Do 12tc czas mi się tak straszliwie dłużył, a teraz ruszył z kopyta!!! Możesz mnie zapisać na 15 lipca na usg połówkowe.

Współczuję kochana tych migren!!! Dużo dziewczyn na nie narzeka, na grudniówkach jest chyba z 3 czy 4 które cierpią tak jak Ty... masakra. Mam nadzieję, że Ci przejdzie z wiekiem ciąży...

Szkrabku zelazo to problem wielu kobiet w ciazy, wszystko bedzie dobrze:) dojadaj tabletki i będzie ok! Bardzo sie ciesze, ze wszystko u Was w porzadku i jak zwykle zazdroszczę słuchania serduszka:) ale tak pozytywnie! Uwielbiałam leżąc na oddziale gin-pol sluchac, jak podlaczali dziewczyny do ktg..

Sykatynka trzymaj sie nam! Bardzo mi Ciebie szkoda :(

Dziewczyny, a Wy kiedy testowalyscie po transferach blastek? Ja sobie wymyslilam 24.06 - 8dpt.

nie bajka ja testowałam w 6dpt i już było 40, teoretycznie w 6dpt już powinna jakaś beta być najlepiej rokuje 10-20 w 6dpt.

reklama
Kate no ja 40 miałam w 9dpt ale ja samo hcg to mowilas ze to mniej precyzyjne wiec mozna testować tydzien po transferze spokojnie a ja miałam 2 dniowy podany

Do góry