reklama
bunieczek29
Fanka BB :)
Gizas gratuluje synka. Już sobie wyobrażam, że mąż dumny mój również
Sakatynka to fantastycznie że posłuchałaś serduszka. Życzę Ci spokojnej i nudnej ciąży.
Szkrabek super że wyniki badań wyszły dobrze, teraz to już musi być tylko fantastycznie.
Witam wszystkie nowe dziewczynki, tym co się jeszcze starają życzę powodzenia a tym co się udało życzę cierpliwości i nudnej ciąży
Sakatynka to fantastycznie że posłuchałaś serduszka. Życzę Ci spokojnej i nudnej ciąży.
Szkrabek super że wyniki badań wyszły dobrze, teraz to już musi być tylko fantastycznie.
Witam wszystkie nowe dziewczynki, tym co się jeszcze starają życzę powodzenia a tym co się udało życzę cierpliwości i nudnej ciąży
sykatynka
Fanka BB :)
Szila, widziałam cię! Z różową walizeczka ja siedziałam pod gabinetem 104, na samym końcu korytarza więc raczej mnie nie widziałaś, mam ciemne falowane włosy za ucho i miałam szarą koszulkę z sową
A jak jezak radzi sobie z usg? Bo to mnie najbardziej interesuje.... I w którym gabinecie z reguły przyjmuje? (bo kunicki zdradził mi gdzie są kiepskie us g a gdzie jest dobre )
A jak jezak radzi sobie z usg? Bo to mnie najbardziej interesuje.... I w którym gabinecie z reguły przyjmuje? (bo kunicki zdradził mi gdzie są kiepskie us g a gdzie jest dobre )
Sykatynka faktycznie nie widzialam Cie ale może nastepnym razem uda nam sie pogadać w realu, skoro juz wiesz jak wygladam ( ja mialam mala czerwona walizke - może tak słońce padalo ze wygladala na różowa; ) Ja bylam w 101, 103 na Usg.Jezak długo robi usg.Ostatnio tak mnie wybadal ze mnie potem brzuch bolal, ale gos raczej dokladny jest, napewno duzo bardziej niz de Szpetnar
reklama
Podziel się: